Funkster Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 Dons sem jih veliko vidu, pa nbenga ne poznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 (popravljeno) Danse na Rakek-u eden z Mariborskimi tablicami . . . . . hmal rampo zjebu . . . . . k je preveč zjal okol . . . .spuščene rampe pa ni videl! :wacko2: Mogoče kdo iz tle!?? :blink: Popravljeno Maj 5, 2014. Popravil osa rider gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomaz321 Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 sb = slavonski brod da nista bla vidva Sm mislu da misliš sb-srbija..ampak Banja je bosna..sej vem.. lih en mlčk zamešov - :oops: Ja midva sva bla ob cca 13h v zagrebu. Sem prov na račun pogledov ke sva tam tankala Se pa spomnim da so eni trije šli v kontra smer. Pomojm da so mel BMW GS al neki taga. Pač kokr sm vidu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3cavalli3 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Viden krucy na travmi trebor, maus, krucymucy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Viden 3cavalli3 na travmi gandi, Kmet2, BMWRIDER in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Viden krucy na travmi A to je un k pri oknu lezi, s kromiranimi "crash bari" na levi nogi? 3cavalli3, trebor, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3cavalli3 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 A to je un k pri oknu lezi, s kromiranimi "crash bari" na levi nogi? To so mu od Bemfla pršraufal gor, je reku da drugih noce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 ČS mim rid... škoda da se nis ustavla... Pa neki rmenga za mano, pred mano, okol mene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) ČS mim rid... škoda da se nis ustavla... Pa neki rmenga za mano, pred mano, okol mene... ma me je en na GS-u podil tam po ridah :xx: Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil črna strela Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 @hyperjack, slikal si tud mojo hornetko na ridah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 @hyperjack, slikal si tud mojo hornetko na ridah... A tos biu ti vraga, kaj se ne predstaviš , pa drugič ne mečkaj plastenke, smo že mislili, da je šel motor po tleh, hehe Previdno na ridah! Zgubil sem crash pade za sprednje vilce, pa ene pol metra navojne palce mi je odpadlo, če kdo najde, prosim naj mi javi, črne bunke z HyperJack nalepkami alu distančniki in navojna palca Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 En kup sm vs vidu... ČS,Hyper, Kmet2, Pik,.... ma kva pa vem kdo vse.... Hyper.... to sm vidu neki po cest, nazaj grede iz rid proti postojni ni blo več tega... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 En kup sm vs vidu... ČS,Hyper, Kmet2, Pik,.... ma kva pa vem kdo vse.... Hyper.... to sm vidu neki po cest, nazaj grede iz rid proti postojni ni blo več tega... a pik se je že zbudu iz kome? A gumo je meu napumpano? Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 a pik se je že zbudu iz kome? A gumo je meu napumpano? Pik je vredu no se je zbudu sm mislu , guma zrihtana se je pa hvalu z žeblam v gumi DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) Pik je vredu no se je zbudu sm mislu , guma zrihtana se je pa hvalu z žeblam v gumi ... dons vidu 10 centimetrski žebel u moji zadnji gumi ... ... A kdo od tle ????? Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil pik1 trebor, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 ... dons vidu 10 centimetrski žebel u moji zadnji gumi ... IMAG1415.jpg ... A kdo od tle ????? Ja, jest sem predal svojo štafeto iz moje zadnje gume naprej...to ti gre ko igra črni Peter :grim DAMI34, jmaster, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ender 2 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Na ridah pravkar. Nobenga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 ma me je en na GS-u podil tam po ridah :xx: Uh, to je pa zajeban, poznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 danes mladi mož v BTCju rahlo težko spelu s spuščeno tačko velikega potovalnega BMW... ko mu je končno pršlo... se je spelu kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Sharpninja na dnevu varne voznje v Trebnjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 5 x CE dons v Domžalah , če mislite da bom po bankinah zarad vas vozila se motite.... :jezen vedno se tudi ne izide..... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 2 junca danes v Dulcis BTC na kavi... gixer z Arrow R1 z 2Akrapovič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Dons na dunajski ena punca na r125, iz tuki? Pa en hypermotard v smeri od glavne avtobusne proti tunelu? Svaka ti čast da si se med avtomobili zgužvu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 kake barve r125?? hypermotard pa itak povsod pride sej je DUCATI :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 (popravljeno) bele barve pa rdeče črte. Ja ducati rine z glavo skoz zid, ktm gre pa lepo mim po kolesarski Popravljeno Maj 9, 2014. Popravil Žan96 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se