gregorjanc Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Včer viden HD-Dyna v Žužemberku na ovinku, pa njegova boljša polovica z rdečim Monstrom za njim. Sem obrnu pa šel za vama, da bi dal za kufe, sam ne vem kam sta tok hitr odjadrala :closedeyes: zajebu, nista bla prava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Skalaprava mal pred ribnco skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Domnevam da je bilo to zjutraj...dobro, oči ti še ne pešajo, sem bil ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Pa včeraj viden spider na partizanki, kak mu je italjan puščal olje, vse blo mastno do soteske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BinaBana Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 A mene pa spet ni noben vidu ah kaj se sekiras.. mene tut nikol nikjer nben ne vid.. se pol ze vprasam kje delam vse te kilometre pa praznim tanke Crni ER6f z rdecimi nalepkami in crn GSXR danes zjutraj v piceriji Tomato v Starigradu...BBje blo na kufru..BinaBana? jup, guilty as charged :grim lej k so me vidl!! videna BelaStrela z dragim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Keiko tut, ampak očitno preveč fokusirana na cesto, da bi vidla fluo rmeno jakno k maha Hehe itak (zmeda rabim en zelo očiten "signal" da registriram da je nekdo poznan ) ma vsaj pomahala sem nazaj verjetno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 A sta bila vidva? Včeraj 12:15 od Medvod proti Mednem. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Razen izpuha zgleda dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 A sta bila vidva? Včeraj 12:15 od Medvod proti Mednem. LP Robert Nein, ich habe duma u pojsla trebor in blazius 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 videna modra Yamahca r125 pred Mercatorjem v Kranju dva dni zapored Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Se mi zdi da je na križišču zraven mene stal motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Če je stal, je bil ziher on :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Včeraj okrog 15:00 viden zelen kawasaki ninja zx6r blizu Tišine, v smeri proti Radencem mogoče je pa šel na maraton :lol: Danes viden en srebrn bmw gs 800 (se mi zdi da sem videl kardan ) pri Dionizu v Ljutomeru, potem NinjaRider04 v krožišču pri OMW-ju (in zgleda da spet ni hotel kave ), eno par divjakov ki so pripeljali iz Noršincev (črno-bela honda cbr 1000, ena bela yamaha r6 in pa črn kawasaki zx6r), en pred njimi z suzukijem rizla edition (res lep )...malo pozneje pa en revež mislim da z živo modrim kawasakijem zx6r 636 zraven policijskega kombija v Ivanjkovcih in kolega, ki ga je čakal malo naprej, je pa imel ali kawasakija 750 ali pa hondo cb1000r če se ne motim bilo vas je še več borcev proti dežju ampak vseh si pa nisem zapomnil NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 včer sem za trenutek sebe srečala bemti jajca odem15, Scarlett in dondule 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Danes opažen jakATV v Žlebiču, ko si peljal mimo kafiča ob glavni cesti Pa črn Triumph, ki je obrnil v Vel. Laščah in sva peljala skupaj do Turjaka... Kdo od tle? jakATV 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Včeraj okrog 15:00 viden zelen kawasaki ninja zx6r blizu Tišine, v smeri proti Radencem mogoče je pa šel na maraton :lol: Danes viden en srebrn bmw gs 800 (se mi zdi da sem videl kardan ) pri Dionizu v Ljutomeru, potem NinjaRider04 v krožišču pri OMW-ju (in zgleda da spet ni hotel kave ), eno par divjakov ki so pripeljali iz Noršincev (črno-bela honda cbr 1000, ena bela yamaha r6 in pa črn kawasaki zx6r), en pred njimi z suzukijem rizla edition (res lep )...malo pozneje pa en revež mislim da z živo modrim kawasakijem zx6r 636 zraven policijskega kombija v Ivanjkovcih in kolega, ki ga je čakal malo naprej, je pa imel ali kawasakija 750 ali pa hondo cb1000r če se ne motim bilo vas je še več borcev proti dežju ampak vseh si pa nisem zapomnil Včeraj okrog 15:00 viden zelen kawasaki ninja zx6r blizu Tišine, v smeri proti Radencem mogoče je pa šel na maraton :lol: Danes viden en srebrn bmw gs 800 (se mi zdi da sem videl kardan ) pri Dionizu v Ljutomeru, potem NinjaRider04 v krožišču pri OMW-ju (in zgleda da spet ni hotel kave ), eno par divjakov ki so pripeljali iz Noršincev (črno-bela honda cbr 1000, ena bela yamaha r6 in pa črn kawasaki zx6r), en pred njimi z suzukijem rizla edition (res lep )...malo pozneje pa en revež mislim da z živo modrim kawasakijem zx6r 636 zraven policijskega kombija v Ivanjkovcih in kolega, ki ga je čakal malo naprej, je pa imel ali kawasakija 750 ali pa hondo cb1000r če se ne motim bilo vas je še več borcev proti dežju ampak vseh si pa nisem zapomnil glej naslednji vikend gremo na Kawwoo...bom držal besedo!!! ..če pa si videl kako noro vreme je blo..nisem hotel tvegati ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zans Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 hvala roza čoperistki za opozorilo na policijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Sharp ninja v kranju danes???? mal pred 18to uro?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 (popravljeno) Sharp ninja v kranju danes???? mal pred 18to uro?? , kje si pa bil, da si me zasledil, pa tko se trudm bit nevidna :grim Mal pred Bledom dva na nečem črnem, prvi je bil tuono Popravljeno Maj 19, 2014. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 V kranju pri vodovodnem stoplu pri semaforju sem pripeljal za vama(modra yamaha modra čelada rjava jakna in kavbojke), in šel z vama malenkost naprej na triglav uredit zavarovanje motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Aaaa zdj se pa spomnim, pa bi mal bl mahal, k smo na semaforju stal a ne . Mal čez 7 zjutri en z oranžnim vstromom na pumpi v Grosuplju. je bil stroj tud že navsezgodi žejen :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Včeraj ene 15.10 ena bela R125 na križišču Zvezne in Šmartinke, danes pa mi je en novejši modro bel Suzuki GSXR (1000?) ob pol osmih delal družbo od Mednega do Šiške. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Mislim da Domina naprej od Brezovice, sem pozdravljal, sam ti verjetno ni blo nič jasno, kwa ti to zdej zaen maha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 dnes videna dva modro bela suzukija gsxr v laščah (Dvor-Kočevje) kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Danes opažen jakATV v Žlebiču, ko si peljal mimo kafiča ob glavni cesti Pa črn Triumph, ki je obrnil v Vel. Laščah in sva peljala skupaj do Turjaka... Kdo od tle? Aha, sem opazil, da sem opazovan. :grim RYDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se