gasperX Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Aaaa zdj se pa spomnim, pa bi mal bl mahal, k smo na semaforju stal a ne . Mal čez 7 zjutri en z oranžnim vstromom na pumpi v Grosuplju. je bil stroj tud že navsezgodi žejen :grim Sej sm hotu zravn zapelat pa te ogovort pa mi je blo mal nerodn k nočš bit moja FB frendica hahahaha joke, naslednjič te pocukam za rakov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Videni Din, jožaXj.. smo ga fino žgal po železni kaplji TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Aha, sem opazil, da sem opazovan. :grim Težko je spregledat tako makino, si vpadljiv Zelo lep stroj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Planina danes DXR16, SLVR, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Gasper, slikat smo pozabl. Jebes take vtise.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Gasper, slikat smo pozabl. Jebes take vtise.... Kje sm pa tebe zgrešu dons??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Sej sm hotu zravn zapelat pa te ogovort pa mi je blo mal nerodn k nočš bit moja FB frendica hahahaha joke, naslednjič te pocukam za rakov Ja drugič pa kr pogumno, sj ne grizem.....tko fjst no, načeloma hahahah. Ja drgač na FB prideš zravn sm če te v živ poznam . Dns v Velkem Gabru oz mal vn že en oranžn neki s sopotnico, mal po 16.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Na gorenjskem tezko.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Na gorenjskem??? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Hm...mogoce zamenu? Al js ne stekam cist... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Viden JakaATV na ridah pa goggy99 pa stric pik,dami34,šebenik na omw itd........ pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Hm...mogoce zamenu? Al js ne stekam cist... :lol: Bumbar vrjetn je on tut Gašper.. Ja drugič pa kr pogumno, sj ne grizem.....tko fjst no, načeloma hahahah. Ja drgač na FB prideš zravn sm če te v živ poznam . Dns v Velkem Gabru oz mal vn že en oranžn neki s sopotnico, mal po 16.00 Sej men čist paše če ženska mal ugrizne , nč te naslednjič za rokav cuknet da te še v živo spoznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 LoL, mozno ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Na kočevarki cela grupa motoristov. V oči mi je padla rdeča cbrka s tweetyjem na prednjem oklepu. Na ridah velik folka, na klopcah pa sam dva. Na rakitni pa pred hotelom velik motorjev. Ena modra yamaha r125 dol na avtobusni postaji, a si mogoče na forumu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 A je kiri od tu k ste pili kawo na Dvoru, sorry, sem mel db killer not, pa se me kej ni dost slišalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Karmen (bmwrider-ka) na Kalu. BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 (popravljeno) Karmen (bmwrider-ka) na Kalu. BINGO Aja,počk..al fočk....No,nekaj od tega.. ;P Popravljeno Maj 21, 2014. Popravil BMWRIDER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Drugič kr k nam prisedi, sej ne grizemo. BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 beat neki pred 17 se glih ukljuceval na ac pr predoru markovec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Krivec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 (popravljeno) h Popravljeno Maj 21, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 BINGO Aja,počk..al fočk....No,nekaj od tega.. ;P V naslednjo se kr pridruži. Ženska družba je vedno dobrodošla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Ena pisana druščina k je šla dons iz smeri Horjula čez Gorenjo vas in naprej za Žiri. Jaz sem ravno v kontra šel. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 zjutraj ob 5.00 skupina motoristov med Sevnico in Krškim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Pik v Vipavi? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se