Ervin93 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 bmw u zgornem stepanjskem pri baru SCANIA okol 10ih ko sm su na fax. in na istem mestu okol 14ih ko sm se vracu. kawasaki zzr 250 mislm da siv u spodnjem stepanjskem tud neki casa biu na kroznem parkiran in ravnokar si startu ob 20.02. hh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Danes Celje - Lablana-Domžale-Celje. Poz.. Mausu in kolegoma.(Trzin-Domžale 18.04). maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 (popravljeno) aha .. js sm mislu, da ste skupi .. js sm biu sam ... mau akumulator napounu pa lepo smo se peljali ... noben po zadnjem Popravljeno Maj 22, 2014. Popravil maus kamionar in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Pik v Vipavi? ... še zdej sm zaprt od sladoleda ... . ps. stari, naša se vam na polno zahvaljuje za češne ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Včeraj videnih kar nekaj motoristov na relaciji Ljubljana - Radlje ob Dravi - Ljubljana v času med 14:00 in 18:20. Kar nekaj sem jih tudi prehitel, se mi je mudilo tja in nazaj :grim . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Besni Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Včeraj, 22.5. trije divjaki pred mano od Kozine do Postojne. A SI BIL TI? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 js ne :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 včeraj jožexj6 v kranju.... une teme "A SI TI K ME ZEZAŠ SKOZ MIM MOJGA ŠIHTA FURAŠ Z MONSTROM " PA NE NAJDEM... še četrt urce .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funkster Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Paklenica, ob 20h: 2 postavne bejbe na monstrčkih (KR in CE), z dvema tipčkoma na nevemčem Ne mi rečt, da jih nben ne pozna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 DaniloD a si se krepcal pr Kopac dons? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 če vse naštejem bo placa zmankal BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 dones sma se dve črni tdm-ki srečali v Stranicah ob 17:15, za eno vem dko je bil, za drugo pa ne :grrr. Nasploh pa danes srečal in v avtu in na matorju kr precej tedeemk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 DIN .... danes sem se pa samo doma krepčal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 vceri rdeca honda cbr rr LJ tablca pr mostu stella maris (umag) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 MihaJ na repu ene skupince polno naložen mal za križiščem za Divačo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
46simon Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Včeraj ene 15 do dveh, skupina 4 motoristov je iz smeri šentvid(se mi zdi) zavijala na avtocesto, smer vzhod, na repu skupine je bil nekdo na aprili dorsoduro z akrapovičem...kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Kmet2 in Kmetica2 incognito včeraj na AC Sokolovo oko rdečega samuraja vse vidi trebor, Kmet2 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 MihaJ na repu ene skupince polno naložen mal za križiščem za Divačo . Sem bil tam nekje ja. Vaju pa nisem opazil...? Zihr sta nekje sladoled jedla in nadzorovala promet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 včeri vas je pa blo ja.... en kup sm vs vidu... sam jest sm bil v avtu... jebemti poroke.....sm se kr tresu k ste se mim mene vozil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Vidu lajbna pa ciko sicer ju nebi prepoznal sam pol sem videl zlat alu lonček za zavorno tekočino pa sm takoj vedu kdo je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Vidu lajbna pa ciko sicer ju nebi prepoznal sam pol sem videl zlat alu lonček za zavorno tekočino pa sm takoj vedu kdo je Luka,a si ti kruh kupavu nasprot Petrola v Rožni...sem dobil en ležaj ki je samo v Ducatijih.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Ne sam tanku sm na petrolu pa nisem bil z ducatijem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 dva rdeča Ducatija na jadranki! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreks Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Na Rakitni pr/na klopci dve motosvetki mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Vidu lajbna pa ciko sicer ju nebi prepoznal sam pol sem videl zlat alu lonček za zavorno tekočino pa sm takoj vedu kdo je ...sta ali nista? lajbn in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se