cikadina Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 ...sta ali nista? 25.05.2014 11;14.jpg sta vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 nekje med loškim potokom in cerknico v levem ovinku navzdol si pomagov, honda repsol če se ne motim... hvala! t0maz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Pred mano bmw 1200gs CE registrska, od Podčetrka do Mestinja... kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 včeraj videl pol Slovenije na motorjih pa nobenega ne poznam :grim P.S. mal eni veleumi od gasilcev so zlili vodo na cesto zraven naselja Krašči, kjer sta 2 nepregledna ostra ovinka, zraven pa so navozili še malo blata..vožnja kot da bi bil na ledu..dajte malo mislit dečki Funkster 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 rumenicestak, danes okoli 14ure v Karlobagu? rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Sem bil tam nekje ja. Vaju pa nisem opazil...? Zihr sta nekje sladoled jedla in nadzorovala promet Nasprot sva sla bo treba mal na cesto gledat ;P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 rumenicestak, danes okoli 14ure v Karlobagu? Možno gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Ob 7:40 na Celovški v Šentvidu videna Svobodnaptica01 , ko se je prerivala :grim med plehom proti Centru, ob 10:05 pa na istem mestu, križišču za Stanežiče, zelena ninja v smeri Medvod prehitevala v škarje. Vem, da si bežal pred dežjem, samo vseeno ni treba tako prehitevat . Če bi bil v avtu, verjemi, da ne bi obrnil volana na busu . LP Robert thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 črni vstrom 650 LJ - CR xx? na Bledu? Kdo od tule? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Danes okoli 17.00 se je ena rdeča grdoba (S1000R) :grim gužvala med avtomobili na lj obvoznici, smer Domžale, mal pred izvozom Sneberje.Aja domžalska tablca, tok d vem kter sosed ma tud tako lepoto od motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Starejsa črna yamaha r6 v stepanjskem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Kdo sej je dons z rdečo fazerco ustrašil dežja na laborah v Kranju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 harley in triumph speedmaster mengeš pri pošti 13,45 - kdo od tukaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 03 model aprilia tuonov v šiški, kdo od tle? sm hotu par stvari uprašat pa pol nisem k sem vedu,dab se človk rad šu pelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrangePower Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 HiperJack včeraj pred Liberom v Metliki z eno oranžno zadevo ki čudno gleda? SLVR, HyperJack in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 HiperJack včeraj pred Liberom v Metliki z eno oranžno zadevo ki čudno gleda? Ma morm rečt, da je men čist normalno zgledal , morda je blo premal kvalitetne svetlobe, da bi ga videl v vsej njegovi lepoti...al kak bi rekli ostali...grdobi... Pa hvala ker si poklical! No tako si ostal brez kawe, sam si si kriu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrangePower Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Oranžna paše samo na en motor, to ti lahko Kmet potrdi :grim Ni blo časa, sem bil z avtom leteči.... Drugič....ko bo topleje da z motorjem pridem Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Včeraj sva se z nekom spajdašila od Logatca proti obali. Lušten tempo, dober zvok, KR "custom" tablica... Ti? igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Zdej pa nevem sem srečal skalopravo včeraj na dvorskih ovinkih pa enega kompanjona na Z.ju =)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zanski18 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Skategrizzly danes od ljutomera proti moti Sem te vido Pa se polno drugih skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Danes ena rdeča honda cbr 1000 rr v smeri proti Vučji vasi, par motoristov na gs-ih (počasi bo več bmw motorjev na cesti kot pa avtov ) in pa en voznik v fluorescentnem jopiču na neznanem rdečem motorju (ki je od naprej zgledal kot ducati hypermotard, ampak bi prej rekel da je bila kaka honda vfr ali pa kaj drugega), ki bi se mu mimogrede tudi opravičil ker sem se vrinil pred njega ko me je hotel prehitevati ( sem spregledal kaj je nameraval )...kompanjon na oranžnem kawasakiju z 1000 (mogoče 750) pa te je čakal v Križevcih pri Ljutomeru .) torej, kdo od tu? Skategrizzly danes od ljutomera proti moti Sem te vido Pa se polno drugih Kje si pa bil? levanjogazarini 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Jap, res bil včeraj na dvorskih ovinkih...kar se pa Z-ja tiče, je lahko "samo gutal moju prašinu" Kje smo se pa srečali? Imam očitno sindrom "Kwakanitis" - se pravi da slabo oz. sploh ne uspem zaznati Kwakasakija na cesti, ampak vidim namesto tega samo en velik "flek" na asfaltu SLVR, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Čak da srečaš KTM Ditrich in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
levanjogazarini Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Danes ena rdeča honda cbr 1000 rr v smeri proti Vučji vasi, par motoristov na gs-ih (počasi bo več bmw motorjev na cesti kot pa avtov ) in pa en voznik v fluorescentnem jopiču na neznanem rdečem motorju (ki je od naprej zgledal kot ducati hypermotard, ampak bi prej rekel da je bila kaka honda vfr ali pa kaj drugega), ki bi se mu mimogrede tudi opravičil ker sem se vrinil pred njega ko me je hotel prehitevati ( sem spregledal kaj je nameraval )...kompanjon na oranžnem kawasakiju z 1000 (mogoče 750) pa te je čakal v Križevcih pri Ljutomeru .) torej, kdo od tu? Kje si pa bil? Ja ja unga z floroscentnim lajbčom jst poznam, je fejst poba, res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Jap, res bil včeraj na dvorskih ovinkih...kar se pa Z-ja tiče, je lahko "samo gutal moju prašinu" Kje smo se pa srečali? Imam očitno sindrom "Kwakanitis" - se pravi da slabo oz. sploh ne uspem zaznati Kwakasakija na cesti, ampak vidim namesto tega samo en velik "flek" na asfaltu Ja preveč si vzvišan, pa ne jebeš okolice srečal smo se v Starem Logu... SLVR in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se