zanski18 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Skategrizzly bil sem za tabo, med nama sta bila 2 avta. Prepoznal sem te pa po jakni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Skategrizzly bil sem za tabo, med nama sta bila 2 avta. Prepoznal sem te pa po jakni Skategrizzly bil sem za tabo, med nama sta bila 2 avta. Prepoznal sem te pa po jakni hmm..čakej mal..a se nisma mi2 enkrat na goričkem srečala? ..pred kakim tednom?..ti si leto proti Skakovcem jaz pa sem se malo pred Cankovo obračal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Nobenga sreču oz nisem bil pozoren ker sem moral skozi čekirat da mi kje kej ne odpade aja pa dušilc mi je nekdo na črnem kalu ukradu. Tako da če slučajno dobim tistega ka ga je spizdu mu pijačo častim thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 SandiGulje dopoldne šibal proti Razdrtemu, popoldne v Logatcu Suzuki - sem mahala iz avta pa nič ne vidiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Čak da srečaš KTM KTM? Kaj pa je to? Aja...Kmečki Turizem pri Micki Mislim da sem tud "farbenblind", tako da težko zaznavam oranžno na cesti Jest vidim svet v modro-beli kombinaciji P.S. Seveda pa vse to ne pomeni, da nisi več dolžan kave! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 črna strela jahala zebro mimo razdrtega danes okrog 16h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 :grim mal sem bla mokra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Danes sem proti Jezerskem prehitel par - ona s čoperjem, on z nakedom (semizdi) A je kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Morda Keiko okoli dveh na Celovški? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Danes nekdo na zeleni kawasaki ninji zx6r v belem M-Techovem kombinezonu skozi Krško. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) Sreču dva zagrenjena letečmana v smeri proti črnem kalu sta šla recmo oddaljenost nekjej 20km. Začuda so dans vsi motoristi odzdravl le ta dva naduteža nista bla tega zmožna. Enga motrista sm si pa zlo dobr vtisnu v spomin. Ko sm se POČKU(črn kal) gor in dol si se za trenutek ustavu v spodnjem ovinku me pozdravu in šel svojo pot naprej Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 V Vojniku pred 20. uro viden rdeč Panigale in dve CBR1000-RR 2008+. Kdo od tle ? Dopoldan pa CBR1000 HRC 2011 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Je blo fino na Golici? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Sreču dva zagrenjena letečmana v smeri proti črnem kalu sta šla recmo oddaljenost nekjej 20km. Začuda so dans vsi motoristi odzdravl le ta dva naduteža nista bla tega zmožna. Enga motrista sm si pa zlo dobr vtisnu v spomin. Ko sm se POČKU(črn kal) gor in dol si se za trenutek ustavu v spodnjem ovinku me pozdravu in šel svojo pot naprej Jaz sem "počival" po nočni. :grim Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Jaz sem "počival" po nočni. :grim ...a ni to ful hudo za bioritem pa to.... a ne bi vi raj že kar počival, ko ste na nočni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 (popravljeno) Jaz sem "počival" po nočni. :grim Ziher?! Hec Popravljeno Junij 5, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 sharpninj-o pocuku za rokav no prou velik vs pa ni blo vidt v smeri Kr-Krk-Kr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 sharpninj-o pocuku za rokav no prou velik vs pa ni blo vidt v smeri Kr-Krk-Kr In ostal živ waaaaaaw hahahah....zdj boš pa lohk moj frend na fejstbuku :grim ....smo se srečal glih na meji ja, kje s pa pol uno čebelco zgubu, k si čist sam osamljen na pumpo v Postojni prbremzal gasperX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 danes na cesti Dvor-Kočevje na ovinku pod Laščami viden oranžen Ktm se mi zdi da Adventure in malo kasneje v istem ovinku videna rumena Honda CBR 954rr kdo od tle?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Dosti vas je danes blo, najbolj u spomin se mi je pa vtisnilo dekle na zelenem mislim da z750 katero sem srecal v Rižani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Videl motoriste na relaciji kr-sk.loka-ziri-idarje-rakek-ride-wrhnka-lj ... vse po gentlemensko pozdravu :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 domina mogoče v kranju nekaj čez 15 ? ja pa damy v domžalah mal čez 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) Danes se mi je skor vikijev burger zaletu ko je maus po kolenu mim prletu;) Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil fasttrack Scarlett, logarr, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 domina mogoče v kranju nekaj čez 15 ? ja pa damy v domžalah mal čez 19 ne, ne - tak čas sem ponavadi še na "tlaki" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Pol si bla pa na bledu dans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se