Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

dons sploh nism diujau .. sam enkrat sem se mim zapelju ... no ja 2 x .. prvič sem sam mal cesto prečekiru :P

zakaj pa nisi kavo plaču :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons sploh nism diujau .. sam enkrat sem se mim zapelju ... no ja 2 x .. prvič sem sam mal cesto prečekiru :P

zakaj pa nisi kavo plaču :glare:

Naslednjic ne bo izgovora;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kje si pa biu .. nism nč dost okol gledu .. sladoled pojedu .. kawo spiw in šew nazaj ... dons neki ni biu dan za vožnjo :krneki:

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne, ne - tak čas sem ponavadi še na "tlaki"

ponavadi e lep izgovor ... ja koliko je pa pote take barve pri nas ? no sej lohk je bil pa tujc ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kje si pa biu .. nism nč dost okol gledu .. sladoled pojedu .. kawo spiw in šew nazaj ... dons neki ni biu dan za vožnjo :krneki:

V skrajnem zunanjem robu... sopotnico zabavau ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In ostal živ waaaaaaw hahahah....zdj boš pa lohk moj frend na fejstbuku :grim ....smo se srečal glih na meji ja, kje s pa pol uno čebelco zgubu, k si čist sam osamljen na pumpo v Postojni prbremzal ;)

Šla je domov.. jest sm pa še mal ovinka naredu ;) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spet vas je blo prevec od znanih pa Ludiluka in Pik1.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker kreten je okrog 20 danes picil 300 po obvoznici v Ljubljani? Rdec bel kombinezon...upam da te ustavjo res.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...a si bil ti...eden izmed 1000, ki sem jih srečal na poti iz črnega kala ?...mater roka mi je odpadla...

Eden od teh vrjetno tudi jaz  :yes: Še 999 jih moraš najdt  :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eden od teh vrjetno tudi jaz  :yes: Še 999 jih moraš najdt  :D

uu tebe sm tud jaz videl  takega motorja ne moreš sfalit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol si bla pa na bledu dans  :ninja:

res je. kateri si bil pa ti?

je bilo tok motoristov, da ni šlo vseh popredalčkat :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uu tebe sm tud jaz videl  takega motorja ne moreš sfalit :D

Kje smo se srečal? Ducatijev nism velik vidu dons... Kakšnga vozš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne ne sem bil z oldijem oranžna laverda mislim da je blo nekje pred unim krožnim pri divači v smeri proti kal-divača

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne ne sem bil z oldijem oranžna laverda mislim da je blo nekje pred unim krožnim pri divači v smeri proti kal-divača

Uff tud sanja se mi ne, žou :blink:  Voz se z ducatijem da se te človk zapomne :D upam da sm te vsaj pozdravu, sm se trudu mahat cel dan... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... včeraj mal bolj megleno vidu Kmeta, Kmetico, Damija, Damico in mojo Bibi ...  :kva2: 

... dons pa že mal bolj jasna slika na Kalu ... Bear in Ludiluka ... (čeprav se je pa Ludega dons skor bolj slišal kot pa vidl)... na OMV pa Samo, zvani "Jadranka" :eek:   

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če sem pravilno povezal osebo, motor in še kaj, sem prepoznal Cikadino in bi vas vse rad opozoril na njene "lepljive prste", ker si je na ridah hotela sposoditi nekaj z "mojega" motorja :grim . In potem bi še neke "perverzne" besede rada predvajala na tisti tablici :kva1: . Maus je pa za pričo :ninja:.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...a si bil ti...eden izmed 1000, ki sem jih srečal na poti iz črnega kala ?...mater roka mi je odpadla...

ja cist mogoce...
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!