maus Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 dons sploh nism diujau .. sam enkrat sem se mim zapelju ... no ja 2 x .. prvič sem sam mal cesto prečekiru zakaj pa nisi kavo plaču :glare: fasttrack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 dons sploh nism diujau .. sam enkrat sem se mim zapelju ... no ja 2 x .. prvič sem sam mal cesto prečekiru zakaj pa nisi kavo plaču :glare: Naslednjic ne bo izgovora;) maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) kje si pa biu .. nism nč dost okol gledu .. sladoled pojedu .. kawo spiw in šew nazaj ... dons neki ni biu dan za vožnjo :krneki: Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 ne, ne - tak čas sem ponavadi še na "tlaki" ponavadi e lep izgovor ... ja koliko je pa pote take barve pri nas ? no sej lohk je bil pa tujc ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 kje si pa biu .. nism nč dost okol gledu .. sladoled pojedu .. kawo spiw in šew nazaj ... dons neki ni biu dan za vožnjo :krneki: V skrajnem zunanjem robu... sopotnico zabavau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3NOX Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Včeraj okoli 7h zvečer videna XT660R, v Posavcu v smeri proti Naklem. Je kdo s tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Vidu beara pa pika pa še ogromno motoristov največ je blo pa folka na čoperjih pik1 in c3c 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 In ostal živ waaaaaaw hahahah....zdj boš pa lohk moj frend na fejstbuku :grim ....smo se srečal glih na meji ja, kje s pa pol uno čebelco zgubu, k si čist sam osamljen na pumpo v Postojni prbremzal Šla je domov.. jest sm pa še mal ovinka naredu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Spet vas je blo prevec od znanih pa Ludiluka in Pik1. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Ker kreten je okrog 20 danes picil 300 po obvoznici v Ljubljani? Rdec bel kombinezon...upam da te ustavjo res. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ...a si bil ti...eden izmed 1000, ki sem jih srečal na poti iz črnega kala ?...mater roka mi je odpadla... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 repsol in Z1000 (predvidevam)... za mano sta vozila Tepanje- Vojnik kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3NOX Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Danes viden XT660X z sopotnico, peljal se je iz Reteč proti Šk. loki. ura je bla cca 7.05. Kdo s tukajle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ...a si bil ti...eden izmed 1000, ki sem jih srečal na poti iz črnega kala ?...mater roka mi je odpadla... Eden od teh vrjetno tudi jaz :yes: Še 999 jih moraš najdt thumper in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Jaz tudi. 998 trebor in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Eden od teh vrjetno tudi jaz :yes: Še 999 jih moraš najdt uu tebe sm tud jaz videl takega motorja ne moreš sfalit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Pol si bla pa na bledu dans res je. kateri si bil pa ti? je bilo tok motoristov, da ni šlo vseh popredalčkat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 uu tebe sm tud jaz videl takega motorja ne moreš sfalit Kje smo se srečal? Ducatijev nism velik vidu dons... Kakšnga vozš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ne ne sem bil z oldijem oranžna laverda mislim da je blo nekje pred unim krožnim pri divači v smeri proti kal-divača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MonsterRider Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Dva črna Monster-ja 696 v Buzetu, mimo benzinske. Kdo od tukaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ne ne sem bil z oldijem oranžna laverda mislim da je blo nekje pred unim krožnim pri divači v smeri proti kal-divača Uff tud sanja se mi ne, žou :blink: Voz se z ducatijem da se te človk zapomne upam da sm te vsaj pozdravu, sm se trudu mahat cel dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ja ja sej se bom sam par stvari čakam sej če me nisi videl bi me pa vsaj slišat mogel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ... včeraj mal bolj megleno vidu Kmeta, Kmetico, Damija, Damico in mojo Bibi ... ... dons pa že mal bolj jasna slika na Kalu ... Bear in Ludiluka ... (čeprav se je pa Ludega dons skor bolj slišal kot pa vidl)... na OMV pa Samo, zvani "Jadranka" Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Če sem pravilno povezal osebo, motor in še kaj, sem prepoznal Cikadino in bi vas vse rad opozoril na njene "lepljive prste", ker si je na ridah hotela sposoditi nekaj z "mojega" motorja :grim . In potem bi še neke "perverzne" besede rada predvajala na tisti tablici . Maus je pa za pričo . cikadina, thumper, BelaStrela in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...a si bil ti...eden izmed 1000, ki sem jih srečal na poti iz črnega kala ?...mater roka mi je odpadla...ja cist mogoce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se