maus Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Borutt .. potrjujem izrečeno :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Če sem pravilno povezal osebo, motor in še kaj, sem prepoznal Cikadino in bi vas vse rad opozoril na njene "lepljive prste", ker si je na ridah hotela sposoditi nekaj z "mojega" motorja :grim . In potem bi še neke "perverzne" besede rada predvajala na tisti tablici . Maus je pa za pričo . tak super displejček bi imela tudi jaz thumper in BelaStrela 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 tak super displejček bi imela tudi jaz v Angliji imajo take bolj gorke motoristke zadaj napis "FOLLOW ME".. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ona je imela v mislih bolj packaste izraze ... k sm slišu > thumper, trebor in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ona je imela v mislih bolj packaste izraze ... k sm slišu > "PACKAJ ME" ? Ervin93 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) :D Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Prejtle okol 18h rdeč panigale čez center, anyone? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Zakaj mam filing, da je bil skalaprava v petek pri BigStarju? Morda zato ker je bil benfel modre barve, gor pa bela čelada? Si bil al nis, kr priznaj! skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Zakaj mam filing, da je bil skalaprava v petek pri BigStarju? Morda zato ker je bil benfel modre barve, gor pa bela čelada? Si bil al nis, kr priznaj! Jap, priznam...imeli zaključek službene fure s sodelavci do Paklenice in nazaj Že dolgo ni bilo tako nasvaljkanih gum iz Jadranke Pa kje ti mene vedno vidiš, jaz pa tebe nikoli? Naslednjič pristopi...ne grizem - vprašaj Kmeta2, če ne verjameš DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Aja zato ma kmet vedno gležnje pogrižene ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Jap, priznam...imeli zaključek službene fure s sodelavci do Paklenice in nazaj Že dolgo ni bilo tako nasvaljkanih gum iz Jadranke Pa kje ti mene vedno vidiš, jaz pa tebe nikoli? Naslednjič pristopi...ne grizem - vprašaj Kmeta2, če ne verjameš Ma ti, jaz nism cofe rejser, jaz dejansko naredim kak kilometer, zato hodim na kafe v sosednjo občino, da mi pol ne morjo rečt, da sam po kafetih hodim... drgač pa sem šel mimo, pa se mi je tista grda modra barva takoj padla v oči =) Je na jezeru vseeno lepše gledat sončni zahod, kot v big straju - slamci skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Danes v garaži pri cenilcu škod na zav. Triglav v KR en r1200gs ... kak iz MSja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Ma ti, jaz nism cofe rejser, jaz dejansko naredim kak kilometer, zato hodim na kafe v sosednjo občino, da mi pol ne morjo rečt, da sam po kafetih hodim... drgač pa sem šel mimo, pa se mi je tista grda modra barva takoj padla v oči =) Je na jezeru vseeno lepše gledat sončni zahod, kot v big straju - slamci Ja ja ti si taprav popotnik trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Ja ja ti si taprav popotnik Pa kva je ti,,,as mal fouš, da nism tebe srečal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Pa kva je ti,,,as mal fouš, da nism tebe srečal Hvala bogu,kamikaz z slabimi zavorami in vzmetenjem res ne bi rad srečeval ,to je nevarno. Drugače pa ja, nisem bil jaz :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 ... drgač pa sem šel mimo, pa se mi je tista grda modra barva takoj padla v oči =)Pa to je najlepša modra barva! Takšno žalitev lahko spereš samo z kofetom (alternativa so zrezane gume na Versačiju - izberi sam ) SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 BMWRIDER danes zjutraj ob 7:10 po črnokalskem klancu? BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 črn ER-6N arrov izpuh (če sem prau vidu) danes zjutraj na celovški kdo iz foruma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Kdo se je pred 5 min z novim zeleno-črnim Z800 pripeljal na parkirišče pred Blok 5 v Rožni dolini, se obrnil in odpeljal? Skrajno nemoralno dejanje...14 dni sem že zabit v sobi zaradi izpitnega obdobja, potem pa še ta udarec ...daj se malo zamisli....ni to način.... ampak....maajkumilu je lep trebor in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoboyzz Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Parkiran pa med delovnim časom v tehnološkem parku! Res je lejpi :grim Kdo se je pred 5 min z novim zeleno-črnim Z800 pripeljal na parkirišče pred Blok 5 v Rožni dolini, se obrnil in odpeljal? Skrajno nemoralno dejanje...14 dni sem že zabit v sobi zaradi izpitnega obdobja, potem pa še ta udarec ...daj se malo zamisli....ni to način.... ampak....maajkumilu je lep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 BMWRIDER danes zjutraj ob 7:10 po črnokalskem klancu? Res je. In že ob tisti uri ste pekel meli na obali..Ob 13,uri ko sem nazaj šla,mi je pa čelado stopilo...A si ti na motorju bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Kdo se je pred 5 min z novim zeleno-črnim Z800 pripeljal na parkirišče pred Blok 5 v Rožni dolini, se obrnil in odpeljal? Skrajno nemoralno dejanje...14 dni sem že zabit v sobi zaradi izpitnega obdobja, potem pa še ta udarec ...daj se malo zamisli....ni to način.... ampak....maajkumilu je lep Kdo se je pred 5 min z novim zeleno-črnim Z800 pripeljal na parkirišče pred Blok 5 v Rožni dolini, se obrnil in odpeljal? Skrajno nemoralno dejanje...14 dni sem že zabit v sobi zaradi izpitnega obdobja, potem pa še ta udarec ...daj se malo zamisli....ni to način.... ampak....maajkumilu je lep Kdo se je pred 5 min z novim zeleno-črnim Z800 pripeljal na parkirišče pred Blok 5 v Rožni dolini, se obrnil in odpeljal? Skrajno nemoralno dejanje...14 dni sem že zabit v sobi zaradi izpitnega obdobja, potem pa še ta udarec ...daj se malo zamisli....ni to način.... ampak....maajkumilu je lep jaz sem bil...."kao" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 črn ER-6N arrov izpuh (če sem prau vidu) danes zjutraj na celovški kdo iz foruma? Bil jaz. Si bil na motorju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Bil jaz. Si bil na motorju? ne na biciklu... (po lublani picikl rulz ) Sm mogu uprašat ki je meu prau lep zvok ko je šou mimo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Res je. In že ob tisti uri ste pekel meli na obali..Ob 13,uri ko sem nazaj šla,mi je pa čelado stopilo...A si ti na motorju bil? Ja na motorju, sva se srečala v dolgem ovinku nad Vikijem. BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se