HHV Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 ... upravičena reakcija ... ... samo pazi, da te ne bo kap ali pa da ne dobiš rane na želodcu ... (prekontrolirajEMŠOpabošvideldaimampravpress) A od tega to pride? :blink: Jaz sem pa mislil, da mi spet regrat škoduje! .) (SeSamDelamHudgaPress) No, da ne bo off topic. V soboto dopoldne na Dobrovi na bencinski črpalki sva na kratko podebatirala. Bil si s PanEvropko. Kdo od tu?
SiR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Potemtakem sta bila na Bavarcu dva z obrito frizuro. :grim ali celo trije?
HHV Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Obrita frizura :? :blink: A ni če nečesa ni, da si brez? Ergo brez frizure? Sicer kwa pa jest dones vem, odkar ti rektivci po luft letajo je vse drgač ko včas. :cry:
Jurij Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 (popravljeno) Na Vrhniki neumorno nekdo skoraj vsakodnevno na neki zeleno beli pošasti z zelo glasnim loncem pod visokimi obrati (da bi človek rekel... "vežite se, polećemo..." ) po Tržaški :? mimo Mantove in Tonerja... po zvoku in obratih sodeč bi človek res rekel, da bo poletel, samo ko pogledam, pa se mi ne zdijo ravno neki hudi pospeški... :grrr verjetno ma kje na tleh oznake, kje mora zategnt gas in se nagnt naprej... :slap: Popravljeno April 11, 2006. Popravil Jurij
gebre Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Tega modela smo mi zadnjič opazovali, ko smo bili v Mantovi(vsaj mislim) na kufetu. V eni uri se je vsaj 5 do 6 krat pripeljal mimo. Moped je pa starejši ninja6. Aja pa še to....v nedeljo ravno pri Mantovi, par z Mille in CBR 600, na CBRi je bila motosvet nalepka, kdo od poznanih?
Python Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 pred par minutami med stanežičami in guncljami ena rdeča yamaha xt 125 in rumen hyosung gt125 kdo od tu? :?
_THUNDER_ Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Tega modela smo mi zadnjič opazovali, ko smo bili v Mantovi(vsaj mislim) na kufetu. V eni uri se je vsaj 5 do 6 krat pripeljal mimo. Moped je pa starejši ninja6. Aja pa še to....v nedeljo ravno pri Mantovi, par z Mille in CBR 600, na CBRi je bila motosvet nalepka, kdo od poznanih? mi smo prejšno sredo čisto isto sedeli tam in se mu režali... tip se je prav vsaki dve minuti pripelal mimo... dela kroge.... :slap:
HHV Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 mi smo prejšno sredo čisto isto sedeli tam in se mu režali... tip se je prav vsaki dve minuti pripelal mimo... dela kroge.... :slap: Matr ste zoprni pa smotan. To je zdej IN. Pomlad je. Bebkoti lezejo iz lukenj. Pa bučne piskre so v njih pozabil. S sivo tvarino vred. :hmm: Al pa tud ne, lahk da ni kej pozabit?! In naslednja stopnja je mimohod Popkarc! Tisto bi pa bulil, a?!
ceso Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 (popravljeno) včer okrog 19-ih na Dobrovi, moder suzuki sv 650 z NiMoj registracijo :krneki: , na njem pa lušna plavooka punca :P ,tistga k je bil pa zraven nisem videl, ker je prehiteval kolono po desni strani(bankini) :BUA: Popravljeno April 14, 2006. Popravil ceso
Ni3ous Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Včeraj naredil 100 km... in to je za naslednje 3 tedne zadnja furca......ampak je bila pa lepa... (če izvzamem vedno več kretenov na cestah :wacko: )... iz LJ do Horjula, pa potem po obronkih Barja na Rakitno, ki je, mimogrede, presenetljivo čista in ovinki krasni, pa potem nazaj v Lj... s sopotnico... oba sva uživala... :OK: :OK: :OK: A si bil to ti in tvoja sopotnica gor na Rakitni ob jezeru? S sivo hondo?Če ja pol se verjetno spomneš ko je nekdo brmbrumbumbum..prropotal z Virago-tom gor do brunarce. No tisto sem bil jaz. Cesta je pa res presenetljivo čista in kul ovinki, kar prehitr se končajo. Ko bi jih blo vsaj še kakih 10 km, pa bi blo :010
JMatic Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 kadiva pa se nekdo (gsxr?) proti bledu okol pol enih ? na bledu pa nekdo s crno cbro ta novo
kađiva Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 kadiva pa se nekdo (gsxr?) proti bledu okol pol enih ? jp dobr opazuješ...jz pa anze1000rr sva bla...a si se slučajn spet dru iz kakšnga avta,k se mi zdi da neki sem slišal enga k se je dru iz avta :lol1: :lol1:
jose Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 danes okoli 15 ure pri Martjancih črna R6-ka :hmm: ....pol med Odranci in Beltinici srečal še Ventila :yea1:
JMatic Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 jp dobr opazuješ...jz pa anze1000rr sva bla...a si se slučajn spet dru iz kakšnga avta,k se mi zdi da neki sem slišal enga k se je dru iz avta :lol1: :lol1: hahah :> ne ne si se prehitro mimo zapeljal :>
s3c Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 na bledu pa nekdo s crno cbro ta novo če je bila 600 sem bil verjetno jest. Ob ene 12:30 sem šel iz Bohinja... Ti si bil z motorjem? Drugač pa srečal Capiromzy-ja in njegovo najdražjo v Kranju...
tlazar4 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 okrog 6 ure, najprej rdeč fireblade oz 600rr na kozini na bencinski, pol ena fazer črna al plava proti kopru nekje, pa še eni 4 motoristi, prehitevali od dekanov do rižane, ste tudi mene prehiteli če je kdo od tu:D
jax Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Včeraj sem na Rakitni ustavil z rdečim klijom zraven dveh motoristov in prašal če je kaj crknilo... Eden od njiju se mi je zdel znan.. Sta bila s tu? :hmm:
JMatic Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 če je bila 600 sem bil verjetno jest. Ob ene 12:30 sem šel iz Bohinja... Ti si bil z motorjem? mozno. ne, jest sm kofetkal v Muzik baru :>
3nity Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 @Sanda: motomarsovce pa se ja pozdravi lepše kot ostale :devil:
Black Knight Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Pred Koprom na Petrolu; Sanda7, Thundercat, Kađiva, pa še nekdo ki ga nisem prepoznal...
kađiva Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Pred Koprom na Petrolu; Sanda7, Thundercat, Kađiva, pa še nekdo ki ga nisem prepoznal... nisem vedu kam bi te dal... :slap: vem da sem te že vidu,sam nicka se nisem mogu spomnit :)
Black Knight Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 nisem vedu kam bi te dal... :slap: vem da sem te že vidu,sam nicka se nisem mogu spomnit :) Naslednjič pade kofe :)
Zdrawc Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Motoristek, danes mal pred tretjo proti Ljubnem :hmm:
Sanda7 Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 @Sanda: motomarsovce pa se ja pozdravi lepše kot ostale :devil: :eek:
cvetoo Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Pilot rdečega BMW z kufri. V križišču pri Divači si zavil levo in odbrzel proti Krasu. Kdo od tu? Lp Cvetoo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se