Ninč. Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 včeraj proti večeru thumper z bonijem pri SFju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Parkiran pa med delovnim časom v tehnološkem parku! Res je lejpi :grim pa zih ga ma zato tam pr kafiču da ga lohka skoz gleda ku gre na kafe :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Včeraj nekdo z rdečim Ducatijem (verjetno eden od 848, 1098, 1198) in mislim da z belo- rdečim Dainese kombinezonom okrog 16:00 čez Krško mimo hotela City. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zans Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 danes viden ATA SLON v Vojniku. :grim Ata Slon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoboyzz Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 pa zih ga ma zato tam pr kafiču da ga lohka skoz gleda ku gre na kafe :evilgrin: ..in pol ga morm jst tudi ko grem na kafe al pa na serekeš, s takimi okami: in zraven Drugače je bil pa eden identičen konec tedna v Elisi parkiran.. malce potolčen :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 včeraj proti večeru thumper z bonijem pri SFju? ne .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Danes ob 19h v Lj v Savljah en oranžno bel KTM na fešti z Lj registersko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Na mtorju zihr sreču Jurkota in Ziuganorca, z opazovalnice pa RumengaCestaka in Gandija, popoldan pa še Gandija in RumengaCestaka. Pozdravu me je tud nekdo na RSV Mk1 tik pred najožjim ovinkom med Idrijo in Godowičam. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 ...jp.... po doooooolgem cajtu čez Rakitno, Ride do Vikija... pa nazaj. Srečal mnogo vas... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Junij 16, 2014 Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Pred mano je pa skoz en črn SV1000 z akrapotom do Vikija kolenčkal, kdo od tle Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreks Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Ob cc 20.30 od tomačevga krožišča proti žalam do dunajske ceste, s twingotom "lovil" 125cc motorista. Fant se me je ustrašu pa rajš zaviu u eno stransko cesto pa pol nadeljeval dalje , kdo od tle mrbit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Danes ena punca z zlato hornetko z ljubljasnko registracijo pa s krom okvirjem za tablico, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 22, 2014 Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Kdo je bil danes okrog 10.30 z Yamaho Fazer (rdečo s celim oklepom) na Dolgem mostu - Ljubljana? Motom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 V četrtek zvečer ob cca. 20h, se je na Jurčkovi v Lj mimo mene peljal en črn Triumph Bonneville. Če kdo pozna lastnika, naj se prosim javi. Funkster 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 V četrtek zvečer ob cca. 20h, se je na Jurčkovi v Lj mimo mene peljal en črn Triumph Bonneville. Če kdo pozna lastnika, naj se prosim javi. v ljubljani in okolici je nekaj bonnevillov ..moraš povedati kateri model je bil ... če je črn lakast t100 sem ga zadnjič videl pri maretu v depali vasi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 a je kdo tu, ki hodi v Vigorja na Vič? Včeraj videna Kawasaki Ninja pa nekaj dni nazaj BMW F800GS in Yamaha Tenere... Kar nekaj motoristov tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Yamaha Tenere je od Hudobe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Yamaha Tenere je od Hudobe Kmet ma res mladench in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 Kmet ma res Ti pa tudi nič ne vidiš , ti trobim z busom , da mi skor troblja pregori, pa vseeno ne mrdaš . Videl sem te pa pred par dnevi na semaforju pred obvoznico na Zaloški, smer Center. Lp Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 ker je troba namenjena opozorilom :P ne pa pozdravom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Ti pa tudi nič ne vidiš , ti trobim z busom , da mi skor troblja pregori, pa vseeno ne mrdaš . Videl sem te pa pred par dnevi na semaforju pred obvoznico na Zaloški, smer Center. Lp Robert Namesto da trobis povabi na kavo gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Namesto da trobis povabi na kavo Kako, če ne slišiš? LP Robert Matej207 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Kako, če ne slišiš? LP Robert Poklici po telefonu. Ce me kdo klice mi ugasne musko v celadi . trebor in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Poklici po telefonu. Ce me kdo klice mi ugasne musko v celadi . Se mi je zdelo, da si imel nekaj v ušesih, da nisi trznil LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Mia in Jamy okrog 18ih opažena po vremški dolini. Mia in jami65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se