Ervin93 Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Bela fz8 v stepcu ze ene par dni zapored! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 (popravljeno) Da ni Bear okrog hodil z FZ8. Popravljeno Junij 26, 2014. Popravil bojevnik88 Ihr* 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Ne se ne vozim brez izpita, no usaj tko dalec ne. Ihr* 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Junij 26, 2014 Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Danes je v-strom z dodatnimi stranskimi lučmi, menda črn vozil za mano ob 14:15 iz Dornberka proti NG, nazaj pa ob 23:15 iz NG do Branika. A mi slediš? A ti je moj avto všeč? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 uciri mi je ena mona v skarje prpelala na brezovici.ne vem kak mopi ma na siberji je mel st 46 in rumen kombinezon.ce to beres vedi da si mona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 Domina in druscina videna na Jadranki. domina in tazzy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Dans na Krk-u videni trije motoristi na plaži Njivice. Modro-bel suzuki z NM tablco, varadero z LJ pa se en zravn varaderke s prezganim avspuhom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Danes kar nekaj motoristov v GAMSu v Slovenski bistrici..kdo od tukaj?..bil sem okoli 18:00h tam...plava Ninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 A veš tisto, ko ne upaš človeka na Jezerskem vprašat: "A si ti živnorc"? Mislm, kaj pa, če ne bi bil? u glavnm, živnorc, obsegi pa ploščine ti ne delajo težav Zivnorc, Kmet2, GETRIEBE in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 A veš tisto, ko ne upaš človeka na Jezerskem vprašat: "A si ti živnorc"? Mislm, kaj pa, če ne bi bil? u glavnm, živnorc, obsegi pa ploščine ti ne delajo težav Po mojem ni bil Živnorc, on oblaja vsako bejbo SLVR, trebor, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Po mojem ni bil Živnorc, on oblaja vsako bejbo bil bil, rdeč berik.. sm počekirala po slikah, ko sem domov prišla ni biu sam Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 bil bil, rdeč berik.. sm počekirala po slikah, ko sem domov prišla ni biu sam je bil na verigi, aha...razumem Scarlett, Zivnorc, TakeALookAround in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 je bil na verigi, aha...razumem sj tud ni kej oblajat, sam pač povem, da je bil zaloten da vsaj v eni temi enkrat ne bom preveč off topic ^_^ DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3NOX Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Ena bela mt-3 na Gori Rocka. je morda lastnik ker tukej gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zans Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 (popravljeno) Ninjarider v Hajdini okoli 14? Popravljeno Junij 29, 2014. Popravil zans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 rumenicestak viden proti Kočevju vsaj mislim da rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 (popravljeno) Ninjarider v Hajdini okoli 14? Yes! Popravljeno Junij 29, 2014. Popravil NinjaRider04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Smoochie Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Gsxr 1000, sva skupi tankala na agipu (zasavka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Danes kar nekaj motoristov v GAMSu v Slovenski bistrici..kdo od tukaj?..bil sem okoli 18:00h tam...plava Ninja a je ninja z "neoriginalno" poslikavo pa aftermarket tačkami. pol sem menda zravn tebe parkiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 viden rumenicestak pri kostelu motor lepu v senci parkiran rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 a je ninja z "neoriginalno" poslikavo pa aftermarket tačkami. pol sem menda zravn tebe parkiral tako je...če so ble zlate sem bil jaz ja!...drugič pa te lahko nekaj spijemo ane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 rumenicestak viden proti Kočevju vsaj mislim da viden rumenicestak pri kostelu motor lepu v senci parkiran Priznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 tako je...če so ble zlate sem bil jaz ja!...drugič pa te lahko nekaj spijemo ane. jaja, sem si posebej ogledoval ta motor, ker mi je ta letnik ninje vedno bil všeč . no drugič javi ko boš kaj v naših krajih, pa kako rečemo;) NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 A veš tisto, ko ne upaš človeka na Jezerskem vprašat: "A si ti živnorc"? Mislm, kaj pa, če ne bi bil? u glavnm, živnorc, obsegi pa ploščine ti ne delajo težav ...lej...če bi bila obadva ( ti in jest ) brez ketne, bi mi2 skupaj kremšnite jedla..in ne vsak za svojo mizo.... DAMI34, Scarlett in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Po mojem ni bil Živnorc, on oblaja vsako bejbo ... kako da ne... smo razglabljali o ploščini kroga, obsegu.... edino o ploščini krogle in volumna si nismo bili enotni... . ... za začetek je tut to v redu.... Scarlett in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se