Popularna objava birdy87 Objavljeno Avgust 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Sej tole ne paše ravno v to temo, sam pojma nimam kam bi dala... Dons, v Zavrhu pri Smledniku (pri golf placu) je moj dec v avtu pozabu da motoristi niso kolesarji in je, pri prehitevanju kolesarja, prisilu motorista da se je umaknil čist na rob svojga pasu, da se je izognu katastrofi. Če je motorist (imel je še nekoga zadaj) kdo od tuki al pa ga kdo pozna, se opravičujem, sem vpila vmes in še pol da se to ne dela. Res, res oprosti, bla je neumnost, se je tud sam hitr vedu da ga je posrov. trebor, Kmet2, mladench in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Precej odmevno: 26.7., od Kranja proti Škofji loki, 180+ km/h skozi naselja: http://www.24ur.com/novice/slovenija/motoristi-bodo-pod-ostrim-nadzorom-policistov.html#video A si bil ti idiot na cesti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 .... vidu neki ... ... a kdo od tuki ????? Ender 2, DAMI34, gsxf750 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Romuna BelaStrela, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Romuna Ko bosta odpeljala, tudi pokrova jaška več ne bo. Ender 2 in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 dones sta se iz golice dol pelale dve češplce, vsaka z svojim matorjem, jaz pa z svojim a tokrat ne sam, da jima ni bilo predolg dolgočasn, sem jih naprej spustu, itak bi tud same šle, pa mi je teprva v z plavim matorjem tko lepo odzravla, a od tukile kšna? Heathy (bivša motosvetovka) in jaz sva uživali v ovinkih BelaStrela in BinaBana 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Danilo....kaj pa zdej? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Ja prou fajn vaju je blo za videt . A je wakasaki vs benz požru po bregah, da sta se na pumpi ustavle? :grim DIN nej te ne zanima preveč kako in kaj, mi s emo že zmenl kako in kaj Pa par dni nazaj pri kampu u veleju vidu en parček, prou zanimiva sta bla, motor v pretežno beli barvi z črno, prav tako pa sta oba imela isto kombinacijo opreme Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 A se je kdo peljal včeraj čez most, kateri se obnavlja v Črnučah pri Ljubljani, Najbolj mi je padel v oči en bel suzuki, voznik/voznica pa z Xlite 601 črno čelado s črnim vizirjem. kdo s tukajle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 kaj a NinjaRider04 pa ni nišče nikjer widel? =/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 kaj a NinjaRider04 pa ni nišče nikjer widel? =/ ne :grrr :grrr :grrr sploh te ne bi več poznal, odkar si več v Zasavju kot doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Včeri ena tetica v Fužinama na F600 bemflici... s prsti komaj do tal, katera od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Včeri ena tetica v Fužinama na F600 bemflici... s prsti komaj do tal, katera od tukaj? ... to verjetn nism bil jest ... ... čist komot do tal dosežem ... :) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Kakor kdaj pik1, trebor in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Ja prou fajn vaju je blo za videt . A je wakasaki vs benz požru po bregah, da sta se na pumpi ustavle? :grim Hehe ne, ne moj Kwaki je šparovc jaz sem tankala šele v Sloveniji jakATV in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 lj-xxx u enem mejhnem mestu nek u dalmaciji nč vam nism fouš, to je čist prevroče za na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 lj-xxx u enem mejhnem mestu nek u dalmaciji Koje je tisto malo mjesto...Krvavica, Tučepi...? ...jaz sem se raje ustavljal v manjših krajih, glavne turistične destinacije pa čim hitreje prevozil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 (popravljeno) Koje je tisto malo mjesto...Krvavica, Tučepi...? ...jaz sem se raje ustavljal v manjših krajih, glavne turistične destinacije pa čim hitreje prevozil... dons zjutri? če si bil ti pol veš oziroma če maš ti tako registrsko Popravljeno Avgust 15, 2014. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Avgust 16, 2014 Deli Objavljeno Avgust 16, 2014 Dons okol 19.00 repsol cbrka za supernovo in na rudniku? sa si pomahala. Pa en ktm adv po pijavškem klancu dol? 18.35 na semaforju od bavarca do bežigrada pa vv mečki E klasa (predzadn model) Zoki iz lublane. Na prejšnih križiščih je kr v rdeče rinu, na tem sva se pa zaklepetala in je zamudu zeleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 16, 2014 Deli Objavljeno Avgust 16, 2014 Včeraj popoldne viden Jaka ATV na dolenjki v križišču z Roško, smer Rudnik. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 (popravljeno) :OK: trebor mi je popolnoma jasno, zakaj ti na Ljubljanskih ulicah nič ne uide. Popravljeno Avgust 17, 2014. Popravil jakATV trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Danes Jaka ATV okoli 08:30 slikal panoramo Martuljših gora pred mostom v Martuljku??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Sharpninja v Dutovljah mal cez eno popoldne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Včeraj ob 18:30 po stari cesti proti Celju mimo Šmartnega v Tuhinju dva na enakem Triumph Tiger 800 kot je moj. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 MP3500 danes v postojni okrog 11.30? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se