Dr_Jakob Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Jesam vas nekaj komadov videl. Priznam. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Sharpninja v Dutovljah mal cez eno popoldne Sva bla ja, na pumpi....je blo treba mal prgriznt, jz sm že bele pike vidla , s čim s pa ti mem šou, so se sami dučeti vozil v glavnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Sva bla ja, na pumpi....je blo treba mal prgriznt, jz sm že bele pike vidla , s čim s pa ti mem šou, so se sami dučeti vozil v glavnem. KTM..konkurenca tvojmu stroju.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 KTM..konkurenca tvojmu stroju.. a pole si bil ob 11.30 na omw-ju v postojni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 KTM..konkurenca tvojmu stroju.. In, a je dobra konkurenca Drugač je blo pa dns folka na 2 kolesih na stari cesti od morja k toče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 a pole si bil ob 11.30 na omw-ju v postojni? bil In, a je dobra konkurenca Drugač je blo pa dns folka na 2 kolesih na stari cesti od morja k toče. dobra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 (popravljeno) kera mona včer z ribiško palco na motorju IMG_9037a.jpg sej če b reku de ga poznam mi neb noben vrjel da je pršu dol...in nazaj .. Zakuga mona?? zato k ja .. Popravljeno Avgust 17, 2014. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 sej če b reku de ga poznam mi neb noben vrjel da je pršu dol...in nazaj .. a je že nazaj kdaj bo pa piknik? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Danes Jaka ATV okoli 08:30 slikal panoramo Martuljših gora pred mostom v Martuljku??? Res je. Kmet2, trebor in Tedybear 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Sobota, krožno pred Tolminom, moder mali Strom z modro pobarvanimi zaščitami za roke. Nedelja, začetek Sappade, moder mali Strom in TDM. Registrske pa je bila ena KR ena GO (se ne spomnim kdo je imel kako). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 ...Jest sem šel s svojo madam včeraj pa čisto kontra.... Proti Kolpi. Popoldne. Vidu sem vas kar neki! Vse po vrsti sem pozdravljal! ....tudi skuteriste... upam, da se mi ne posuši roka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Biker 77 in gsxf750 videna pri Vikiju, Jakob in Slavc pa nekje na cesti. Biker se je pri Vikiju neprostovoljno pridruzil tecaju o novodobni vzgoji otrok trebor in Kolen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Biker se je pri Vikiju neprostovoljno pridruzil tecaju o novodobni vzgoji otrok Kaki tečaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 V petek v Bihaću, v hotelu Rio, dva koprčana... smo malo pokramljali, kdo od tukaj? lp mz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 V sredo zvečer sem na Žabljaku (Črna gora) videl Tomosa Electronic 90 s KR registracijo, prislonjenega na zid, čez sedež pa poveznjena "poštarska" čelada z očali. O vozniku ne duha ne sluha. Dva dni kasneje (v petek popoldne) sem ga v nalivu dohitel med Kočevjem in Ribnico... :hooray: kamionar, trebor, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Pozdrav vsem, ki ste naju včeraj zelo lepo prehitevali v Tuhinjski dolini in nazaj grede čez Trojane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz(gsr) Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Včeraj je blo kr velik motoristov videnih med Vranskem ter Bledom. V Kamniku viden motorist in sopotnica na Suzuki gsr kdo od tle ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Kaki tečaj? Kako vzgajati otroke s kletvicami... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Kako vzgajati otroke s kletvicami... Ah ja..una je bla mal "posebna" ja. Na koncu je vse kozarce spraznila kar so otroc pustil.. maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 V sredo zvečer sem na Žabljaku (Črna gora) videl Tomosa Electronic 90 s KR registracijo, prislonjenega na zid, čez sedež pa poveznjena "poštarska" čelada z očali. O vozniku ne duha ne sluha. Dva dni kasneje (v petek popoldne) sem ga v nalivu dohitel med Kočevjem in Ribnico... :hooray: ..... kukr se jest zastopm u te stvari in tiste kraje, je voznik "dunjo" ulival ... :) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Včeraj zvečer proti Spodnji Idriji šibal RobiRoberto (okrog 19.30 se mi zdi) sem ti pomahala in si mahal nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 ...Jest sem šel s svojo madam včeraj pa čisto kontra.... Proti Kolpi. Popoldne. Vidu sem vas kar neki! Vse po vrsti sem pozdravljal! ....tudi skuteriste... upam, da se mi ne posuši roka.. To sem počel tud jaz, samo na drugem koncu - čez Brkine. zaenkrat je roka še OK.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoboyzz Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Hvala motoristu, ki mi je danes popoldan mahal v Mednem. Nato sem pa še na Celovški jaz pomahal novemu Volkswagnu Up z kamerco, ki je lepo čakal na avtobusni postaji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Avgust 19, 2014 Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 Včeraj malo pred tretjo na Laborah v Kranju ena bela Honda se mi zdi in za njo lep oranžen Triumph (speed). In malo pred 5 popoldan na Tržaški v LJ en na črnem Ducati monstru kadil med vožnjo ... Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Avgust 19, 2014 Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 danes zjutraj Hudoba na obvoznici pri golovcu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se