macak333 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Kmet2 viden včeraj ko je zavijal na Zoisovo . Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ride polne, omv poln po cesti polno motorjev sam prepoznal nisem nobenga Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Danes na Pavliču z avstrijske strani skupina CE motoristov, en zadnjih CBR1000RR Repsol, Spredaj CBF600S... FANTJE, ČE SE MISLITE VOZIT, SE VOZITE, ČE PA SE MISLITE RAZGLEDOVAT, SE PA USTAVITE. OBOJE NAENKRAT NE GRE. Da vas vse skupaj prehitim na eni sami ravnini vseh 6 al 7 in to s sopotnico in vsem... to je pokazatelj, da ste šli PREPOČASI. Mudel odspredaj se mi je skoraj zvrnil pod kolesa na serpentini, ker motor ni imel inercije, da bi stal pokonci! Štekam, da vas je bilo kar nekaj, ampak to pa ni bilo niti smešno ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Danes na Pavliču z avstrijske strani skupina CE motoristov, en zadnjih CBR1000RR Repsol, Spredaj CBF600S... FANTJE, ČE SE MISLITE VOZIT, SE VOZITE, ČE PA SE MISLITE RAZGLEDOVAT, SE PA USTAVITE. OBOJE NAENKRAT NE GRE. Da vas vse skupaj prehitim na eni sami ravnini vseh 6 al 7 in to s sopotnico in vsem... to je pokazatelj, da ste šli PREPOČASI. Mudel odspredaj se mi je skoraj zvrnil pod kolesa na serpentini, ker motor ni imel inercije, da bi stal pokonci! Štekam, da vas je bilo kar nekaj, ampak to pa ni bilo niti smešno ne. Norc dej zastopit da nimajo vsi italjanskih motorjev. Pač japoncem se okvirji zvijajo pa je treba malo bolj počasi koz ovinke trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Od Prvacine do Solkana vozu za Mausijem in se par ostalimi...pol sem zavil cez Cepovan...ko sem sel mimo Kanala so bli tam...verjetno na sladoledu trebor, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 @Maus ujet točno ob 17.50....,na dirkališču....,malo tresočem ...,proti Rebrnicam mari trebor in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Norc dej zastopit da nimajo vsi italjanskih motorjev. Pač japoncem se okvirji zvijajo pa je treba malo bolj počasi koz ovinke Če bi bilo vsaj pol tega res... Ne, resno. Eno je, da se vsaj približno voziš, drugo je pa 5km/h skozi serpentine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Od Prvacine do Solkana vozu za Mausijem in se par ostalimi...pol sem zavil cez Cepovan...ko sem sel mimo Kanala so bli tam...verjetno na sladoledu na kufetu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 včeraj na poti proti kočevju, par na mislim, da gpz kawasaki in pa cbf pomoje 1000..skupaj na semaforju na Rudniku........kdo od tu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Videna mia in jami65 na poti proti obali in kako šibata nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Norc dej zastopit da nimajo vsi italjanskih motorjev. Pač japoncem se okvirji zvijajo pa je treba malo bolj počasi koz ovinke Bolje , da se zvijajo , kot , da pokajo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Bolje , da se zvijajo , kot , da pokajo :grim Nisem še slišal za ducatija da bi mu okvir počil vem pa da se je to dogajalo na prvih bimotah z alu okvirjem to je pa tud vse Pa vem tudi za par japoncev ki jim je kovir na varu počil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Pa vem tudi za par japoncev ki jim je kovir na varu počil pa zraven vara tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Danes vas je dosti po omv-ju v PO posedalo, pa nobenga poznal :grrr :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 na kufetu Eh bom vedu za drugic da se jaz ustavim pa vam sladoled castim . trebor, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 (popravljeno) CE 31 5N...vozu za njim od Doblarja do krozisca v GO...ce se kdo prepozna Popravljeno Avgust 31, 2014. Popravil PrimozC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 bela Hornet, od Gamsa skoraj do Arclina... najprej si biu ti spred, od Konjic dokler nisi zavil desno pa js on the top :naughty: enibadi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Danes vas je dosti po omv-ju v PO posedalo, pa nobenga poznal :grrr :wacko: . Khm, ene vare se spomnem... se zna zgodit, da smo se vidl. Je bilo pa drugače ogromno motoristov med Lj in morjem ta vikend. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 pa zraven vara tudi no ja ob varu sem mislil bimote so pa prov nekje na sredini pokale ker so imele pretanek okvir pa še to se je dogajalo pri tistih motorjih ki so bili res zlorabljeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Danes ob ca 12ih v Postojni viden Sanjin na enki. Opozoril si me na utripajoč smernik na moji beli enki. trebor in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 En mudel na VTR od Jezerskega do Predvora... Mudel, lepo furaš. Upam, da te nisva ob živce spravila z bratrancem... mu je blo treba pokazat, kaj pomeni polaganje ovinkov trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Danes ob ca 12ih v Postojni viden Sanjin na enki. Opozoril si me na utripajoč smernik na moji beli enki. Tako je, lepo te je bilo srečat, se vidimo še, kaj nisi ustavil na pumpi na kafe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Včeraj relacija Preddvor- Jezersko okoli 20.00, par na potovalnem motorju, registracija CE-KAJA. A je kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 to sta pa pesjanerja .... iz Pesja pri Velenju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 ene 19 na prkolcah ... ene 7 v konskih prkolcah ,, en na avtovleki ,,pa par na cesti ...a kdo tuki ? ps..a kdo ugane kje sm vse to vidu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se