pajkica Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 un u konski vem čigav je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 . Khm, ene vare se spomnem... se zna zgodit, da smo se vidl. Je bilo pa drugače ogromno motoristov med Lj in morjem ta vikend. Ne, ne! Sm avto pršu oprat na omv. :grim Na Rajhenburgu sem pa bil v četrtek (če si od tam blizu). Lepi kraji! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Jep prav iz Rajhenburga. Zraven tiste velike cerkve. Po parih letih Ljubljane prav paše bit nazaj v Posavju. V četrtek sem bil tudi jaz na motorju. Po 10 letih šel malo na Lisco in po kolovozih in makadamu nekako prišel na Bizeljsko... ti si prav iz Postojne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Jep prav iz Rajhenburga. Zraven tiste velike cerkve. Po parih letih Ljubljane prav paše bit nazaj v Posavju. V četrtek sem bil tudi jaz na motorju. Po 10 letih šel malo na Lisco in po kolovozih in makadamu nekako prišel na Bizeljsko... ti si prav iz Postojne? Ja Postojna. Bil pa prav ob vaši cerkvi in si jo ogledal. Ko boš kolovratil še kaj tule se javi na kafe. LP ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 ...en ata in mama stara krepko preko 60 na bmw v Tolminu predvčerajšnim...sta imela angleško registracijo...kdo od tu ? trebor, DAMI34 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 ...en ata in mama stara krepko preko 60 na bmw v Tolminu predvčerajšnim...sta imela angleško registracijo...kdo od tu ? Yes, we are Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 ...en ata in mama stara krepko preko 60 na bmw v Tolminu predvčerajšnim...sta imela angleško registracijo...kdo od tu ? pa sta imela bilanco na levi al desni ? msjr, Funkster in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava osa rider Objavljeno September 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2014 Danes iz Postojne proti ridam vozil za eno črno ninjo 250-ko, mogoče gdo iz tle?? Mlad poba, vozil katastrofalno! Kot prvo, z motorjem se nikoli ne vozi meter in še manj za avtom! Ker si vozil preblizu, nisi niti videl da je možakar dal žmigovc da bo zavil desno, si se skor zabil v avto in potem nekaj majal z glavo! Kot drugo , vozil sem za teboj do križišča na ravberkomandi. Skozi križišče si letel 100+, razumem da je motor švohcan, samo ni razlog da tiščiš skozi križišče na polno, to je nevarno početje . . . Ko si vzil ovinke, si skor padu z motorja, k si tok lezel dol z njega Če se prepoznaš, se zamisli nad svojo vožnjo in početjem! thumper, skalaprava, MoTo G_P in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno September 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 6, 2014 .... dons popoldne na Wall street-u en bimer in en simpatični "kupček železa" zraven ... ... kdo od tuki ???? :) ciciban, dondule, trebor in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Včeraj popoldan par na črnem nakedu se je ustavil na avtobusni v Kokri na poti iz Jezerskega. Kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 .... dons popoldne na Wall street-u en bimer in en simpatični "kupček železa" zraven ... ... kdo od tuki ???? :) 20140905_141722.jpg Sam se vidi da si turist dej si no majco od harley davidsona kupi da se boš zlil z okolico drugače te bojo še pretepli pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Dami se je preganjal po Ridah okrog pol šeste Sem še mahala, ma ne vidiš nič DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Kaj dami ni ženske na motorju opazu?? bi blo malo za razmislt BMWRIDER in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Kaj dami ni ženske na motorju opazu?? bi blo malo za razmislt Sram me je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 ... :) hajoktejn, Gregc, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Včeraj viden Matej207 (skoraj cel dan) :grim , Vodka8, Aljazek07, oba v Karlobagu in nato še DrJakob v Celju - hvala za kebab namesto torte, hehe. Ne smem pozabit tudi gospe in gospoda, z Apriliama, ki sta bila tudi opažena v Karlobagu. LP Robert aljazek07 in Matej207 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Včeraj viden Matej207 (skoraj cel dan) :grim , Vodka8, Aljazek07, oba v Karlobagu in nato še DrJakob v Celju - hvala za kebab namesto torte, hehe. Ne smem pozabit tudi gospe in gospoda, z Apriliama, ki sta bila tudi opažena v Karlobagu. LP Robert Ja.. Me je yamaha plačala za preučevanje izpuha na r1 od blizu in vpliv na okolje od daleč... Drugače pa zanimivo da sem jaz iste srečal trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) ... :) 20140906_131038.jpg Sori ampak KAJ JE GRD A je dol še več takih? Mislm jih prou prodajajo Popravljeno September 7, 2014. Popravil alko1 DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) Pred osnovno šolo Dekani sta me 2 opozorila na patruljo, hvala kdorkoli je že bil in poskrbel da ohranim izpit dodajam: neznanec z LJ targo me je opozoril na "visečo tablico" - temu tudi hvala, če ne bi se odpeljal do postojne z zdrsano tablico - dobiš za pir če se znaš indenticificirat (priblizno se spomnem kdo je bil ) Popravljeno September 7, 2014. Popravil Aynach Kmet2 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Dami se je preganjal po Ridah okrog pol šeste Sem še mahala, ma ne vidiš nič ne sikej babnca ..zanč ti na omv nis nč vidla --- trebor, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Danes videni skoraj vsi,najbolj zapomnu Cikadino ki je vozila za pravim decom z dvemi valji,Bela Strela in njen dragi na prikolici,Goggy,Maus,CB1300 ki je pomagal reševat zaplet(hvala Kos),pa Dami in žena in še in še............... gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Kje je blo kej na prikolici med kozino in divačo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Bodo že tist povedal k se na prikolici vozijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Cartman v postojni štel motorje k so vozil mimo lokala! Danes naredu ŠMLJOČK na ridah, ful novih fac in ene par znanih! Po čikpauzi naprej proti domu, v Planini pa enih par motorjev stalo ob desni in levi strani ceste! Upam da ni bilo kaj narobe, eden je nekaj šraufal na motorju, če se ne motim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Cartman v postojni štel motorje k so vozil mimo lokala! Danes naredu ŠMLJOČK na ridah, ful novih fac in ene par znanih! Po čikpauzi naprej proti domu, v Planini pa enih par motorjev stalo ob desni in levi strani ceste! Upam da ni bilo kaj narobe, eden je nekaj šraufal na motorju, če se ne motim! huh, ja po dolgi poti dvakat cez ride, sm mogu mal pocint. In kaj use sm vidu....Osa in Pajkica na sintisajzerjih, Keiko in Din tik za njo, Nejc na bmflu s ketno, morda celo kmet2 u oranznem anorakcu na malem gsju, z gospo zadej? pa Lajbn pod kontrolo cikadinje, prej sta bla se na ridah z Mausom, tam sm tud TH1 srecal...Rumenga in Ebony u Planini.. in neki kar mi se zdej ne gre u racun! GSX750f, u kombinezonu? al pa je bla njegova r1 komu posojena...u glavnm, wocham vs use. vozt se mi pa danes ni dalo, kr me je ucer prevc namocilo. gsxf750, ebony, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se