ringo5 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Danes na poti iz Logarske čez Pavličevo pa potem na Jezersko in nazaj srečal ogromno SLO motoristov. Okoli 17h iz Jezerskega dol grede proti odcepu za Pavličevo na počivališču (klopcah) v enem ovinku sedelo precej naših (tudi punca(e)) z KK, KP (morda tudi KR) registracijami, potem pa sem se nazaj grede iz Doline proti Pavličevemu parkrat srečal in pozdravil z motoristom, ki je vozil enduro CE GT-61 (oz. nekaj takega) - celjski grb, Yamaha jakna..... Se kdo prepozna v zgornjih opisih? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 ringo5 a smo se mi mogoče srečal? Nekje v dolini Kokre sem blinknu eni Fazerci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 ringo5 a smo se mi mogoče srečal? Nekje v dolini Kokre sem blinknu eni Fazerci Zdravo, ce je moje poznavanje geografije ok, potem se zal nisva srecala, ker jaz sem sel samo do vrha Jezerskega iz smeri Pavlicevega in nazaj (nisem sel iz Jezerskega dol v Slo). Sem pa danes izmenjal toliko pozdravov, da mimo grede tudi kaksnega pozabis/zgresis... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 En GS 800 z NM registracijo in ponalepkanim topcase-om pri men v kleti (od bloka da ne bo pomote:) ) - Dravlje. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 En GS 800 z NM registracijo in ponalepkanim topcase-om pri men v kleti (od bloka da ne bo pomote:) ) - Dravlje. Kdo od tukaj? kaj to ga maš kao v komisijski prodaji ... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 kaj to ga maš kao v komisijski prodaji ... hehehe Kradex d.o.o. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Včeraj en Rumen Sport Classic v pri Zburah. Lep stroj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Par minutk nazaj en simpatičen ob Filozofski - na Hondi (mislim, da je bla CBR-ka) predvidevam, da čakal punco (je mel dve čeladi) kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Js ga poznam, zagotovo ni samski . Mal te hecam :grrr Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 ..keiko: forget it... sem ga vidu, ko je fanta pelu.... Scarlett, ciciban, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 ..keiko: forget it... sem ga vidu, ko je fanta pelu.... Njo bolj zanima ce je koga pelu... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 (popravljeno) Par minutk nazaj en simpatičen ob Filozofski - na Hondi (mislim, da je bla CBR-ka) predvidevam, da čakal punco (je mel dve čeladi) kdo od tu? Jst sm pa že hotu rečt da sm jst bil sam pol berem in vidim honda prvi fail pol vidim punca drugi fail pol vidim dve čeladi tretji fail Popravljeno September 9, 2014. Popravil ludiluka Zivnorc in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Včeraj na cesti opazovan Dr. Jaka na rdeči HONDI CB450S!!! Nisem verjel tem ljudskim vražam, ampak očitno se polna luna res pozna... Dr_Jakob, trebor in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Včeraj na cesti opazovan Dr. Jaka na rdeči HONDI CB450S!!! Nisem verjel tem ljudskim vražam, ampak očitno se polna luna res pozna... Prasec izdajalski!! Kako more?? Dr_Jakob na Hondi?? K bi bila vsaj HONGDA!! trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Ah pa je še en posran japonc več :naughty: Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Haha ma ste šašavi! Sem samo napisala da sem vidla enega motorista. Sej je tema "Ali si bil ti?" in ne Zmenkarije (Sej sem sicer vidla enga še bolj fejst, ma ni bil na motorju, zato ne bi blo prav ga oment v tej temi ) HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FOX Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 (popravljeno) @ringo5 Po opisu sodeč si mene srečal sam tip motorja ni enduro ampak supermoto. Pa hvala ker si se lepo umaknil in dal prostor za prehitevanje. LP. fox Popravljeno September 9, 2014. Popravil FOX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Danes srečal enega KTMa, za njim sem se vozil od Predoselj pa vse do RONAkafe kamor je tudi zavil. Supermoto 690 ali 990. okoli 15.30. Ali si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Prasec izdajalski!! Kako more?? Dr_Jakob na Hondi?? K bi bila vsaj HONGDA!! A si se ti slučajno spreobrnil v hondam? hehehhe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 @ringo5 Po opisu sodeč si mene srečal sam tip motorja ni enduro ampak supermoto. Pa hvala ker si se lepo umaknil in dal prostor za prehitevanje. LP. fox Aha - no, se mi je zdelo, da bi znal biti kdo iz foruma (glede poznavanja motorjev z moje strani pa.... ). Za plac ni za kaj - itak sem bolj cruisal, dihal sveži zrak in nabiral dodatne izkušnje, tako da tudi, če bi hotel slediti tvojemu tempu (pa si najbrž šel precej pod svojimi zmožnostmi), bi ne šlo (še nisem tako daleč). .) LP do naslednjega snidenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Včeri po Ižanki en z belo R1... Sem gonu za tabo z biciklom ene 3 km, pol sem te pa prehitu, pa še odzdraviš ne. Kdo od tuki ? gsxf750 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 ....včeraj nekdo z bicikom gonu po Barju. Šu mimo moje hiše... pa se ni hotu ustaviti na pivo. Deloval je, kot da ga nekdo ganja. 100 m kasneje gre za njem še ena ženska. Na biciklu. Verjetno njegova žena. Z roko nekaj mahala. Zdej ne vem, a je mahala meni, al je žugala svojmu možu. Kdo od tu trebor, Bmflar in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Yp, to je blo u afektu k sem mim R1 padu k kladu Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 ... pa upam, da si naredu vtis in šu po tazadnjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 ... pa upam, da si naredu vtis in šu po tazadnjem... Vedno ! Mam tut sliko od hasa Road Racing Bike R1 - nor bicikl ampak pussy na njemu : Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se