Kmet2 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 dej ne smetita vsepovsod :-) pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 dej ne smetita vsepovsod :-) kaj si sitn, pa sej nisi Pajkica jučeri nobenga vidu, je scalo ko ftrgano. Bom pa dns koga vidu, najbrž. Kmet2, pik1 in igor0203 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 men ni jasn ker od vaju je nevesta pa ker ženin... da vidim kam bom šla na deklišno .... a bi nam zaupala? je pa lepo da en brez druzga ne morta.... pa en lajk sta pozabla stisnt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 (popravljeno) Mi2 se lahk vsaj nabriševa, tebe pa očitno noben noče, pa si tečna lajkam se kar sam Popravljeno September 21, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 in igor0203 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 vidva morta bit dva, jaz sem pa loh sama.... če se tečnoba po tem meri, potem se mi smiliš..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 (popravljeno) ti se pa men čist nč, ker si si čisto sama kriva! pa kup si tablete prot alergiji, v lekarni povej da imaš kmetodamitis Popravljeno September 21, 2014. Popravil DAMI34 dondule in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Misliš da je ljubosumna:-),pa dej ji lajk da bo mir:-) DAMI34 in dondule 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Misliš da je ljubosumna:-),pa dej ji lajk da bo mir:-) Nepane, nej trpi. Aja, dns sm res velik folka vidu, sam si nism nč zapomnu Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 kriva za ? hahaha.... mene je tok srat prjel.... ampak zdej je že kul donat je zakon...pa MS tut a me je kdo vidu? aja ni mogu, so vsi u lekarni sej res..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 (popravljeno) Danes na Bledu s Kawasaki ninja mislim da 300ka, crne barve, blond punca ful simpaticna pila kavo ob jezeru okol 19 ure. Je tuki gor? Popravljeno September 21, 2014. Popravil AndrejEling Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 mene pa nisi vido ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 mene pa nisi vido ? A men pravis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Ravno eden iz Kranja proti LJ po AC brez delujoče zadnje luči :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz(gsr) Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 danes videnih kar veliko motorjev na cesti. Nekaj tudi na parkingu pred Gamsu NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 ja Andrej ... sicer sem bil doma ... ampak ... malo heca pa more bit .. AndrejEling 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 ja Andrej ... sicer sem bil doma ... ampak ... malo heca pa more bit .. Hahahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Danes na Bledu s Kawasaki ninja mislim da 300ka, crne barve, blond punca ful simpaticna pila kavo ob jezeru okol 19 ure. Je tuki gor? A jo kdo pozna? Kranjska registrska, znak mislim da Jeseniski. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 A jo kdo pozna? Kranjska registrska, znak mislim da Jeseniski. Matr korajzni slovenski fantje, namest da bi punce direkt ogovoril, raje na MS sprasujejo.. Funkster, igor0203, Nearrain in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Zakaj pa nisi prisedu, bi use zvedu AndrejEling 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Matr korajzni slovenski fantje, namest da bi punce direkt ogovoril, raje na MS sprasujejo.. Ja mam ze svoje razloge, je kar je alko1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 A žena ne pusti maus, L3v, Scarlett in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 babe firbčne... kva vas briga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 A žena ne pusti Ni nobene zene , pa punce itd... Pozabmo k ocitno noben ne ve no vsaj mal se je folk nasmejov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 VSaka stvar je za neki dobra AndrejEling 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Zakaj pa nisi prisedu, bi use zvedu Verjetn ni smeu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se