Danilo D Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Sj js se tud pogumnga naredu, zraven bi bil pa isti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Kam smo to prisli.. dons mormo vse babe upedenat, ce cmo da se kej zgodi.. Da nam offtopic: Maus in gospodicna v Mantovi, Keiko na Vrhniki, Rumenicestak in Ebony v Kalcah, Jure z druzbo na ridah. Pa se kup drugih, sam ne poznam maus in ebony 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Polno vas je blo danes povsod Z dvema Avstrijcema smo se srečali in si mahali kar trikrat Hvala vsem za opozorilo na radar v Grčarevcu... Registrirala sem samo (pa še to nisem prepričana ) Damija na Rebernicah, pa potem (tukaj pa sem prepričana ) Ebony in Rumenega (kot sem kasneje vidla še en kup drugih poznanih) na Ridah, v Planini (šele ko je je bil že mimo ugotovila da) sem srečala Cartmana. AndrejEling, ebony, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Kdaj pa je bil radar v Grčarevcu? Zjutraj ob 11h ga še ni blo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Če se prav spomnim sem jaz z Vrhnike štartala malo pred tretjo popoldne - torej je bilo to okrog 15h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Vceraj z Rokicem srecala cel kup motoristov....Cez Idrijo-Žiri-Šk.Loka-Kranj-Jezersko-Pavličevo-Logarska-Kamnik in back proti Gorici cez Crni Vrh nad Idrijo... lp igor0203 in Rokic 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funkster Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Včeraj (nedelja): med vsemi ki sem jih (vas ) srečal, sem si zapomnil le krasno žensko figuro, v črnem ledru, na CBR / HRC (sledila par na velikem bemflu) za katero sem peljal od Razdrtega do Senožeč, okrog poldneva . Tok o mojem spominu Popravljeno September 22, 2014. Popravil Funkster igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Polno vas je blo danes povsod Z dvema Avstrijcema smo se srečali in si mahali kar trikrat Hvala vsem za opozorilo na radar v Grčarevcu... Registrirala sem samo (pa še to nisem prepričana ) Damija na Rebernicah, pa potem (tukaj pa sem prepričana ) Ebony in Rumenega (kot sem kasneje vidla še en kup drugih poznanih) na Ridah, v Planini (šele ko je je bil že mimo ugotovila da) sem srečala Cartmana. dobro si registrirala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 cona b ... včer polno vsemogočih motorjev .....sami kofetkarji Funkster in spaceback 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spaceback Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 cona b ... včer polno vsemogočih motorjev .....sami kofetkarji Namest da bi se vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 okol 15.30 pred kočevjem oranžn z pa rdeč? versys. čez ene 20 minut pa ena raketa na bmwju v smeri kočevje? HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 okol 15.30 pred kočevjem oranžn z pa rdeč? versys. čez ene 20 minut pa ena raketa na bmwju v smeri kočevje? Smo se vidl ja :grim Žan96 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Smo se vidl ja :grim Rdeč versys ane? Prvič da me je en opazu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Igorkr u logatcu ob 3h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Igorkr u logatcu ob 3h? :grrr :wacko: zgleda mam dvojnika bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Črn speed triple v Gorenji vasi na semaforu mal čez 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Loh da isti si na sliki avatarja igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz(gsr) Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Danes viden Benelli z CE tabljico v Latkovi vasi (Skiro bar) Vozila ženska Katra od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 PrimozC včeraj na logu pri Brezovici? Sem poblendal ampak sem bil v krači na štirih... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 PrimozC včeraj na logu pri Brezovici? Sem poblendal ampak sem bil v krači na štirih... :glare: Jap sem sel do BScentra pa do Medvod na obisk ...a to popoldan ali zvecer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 Popoldan nevem točne ure po spominu med 16:30 in 17:00... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 Popoldan nevem točne ure po spominu med 16:30 in 17:00... Ja ja neki se mi svita ... KilleRBee 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno September 26, 2014 Deli Objavljeno September 26, 2014 Lepo vaju je bilo videti. :OK: Funkster in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Danes videnih zelo veliko,zapomnil samo dva in sicer črnega Versysa ki je krožil okrog Blok in Bloškega jezera in pa majstra s repsolko po tržaški 160kmh+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Videl ogromno motoristov prepoznal pa sam igorja vsaj mislim da je bil igor je tolk šibu da sm sam rdeč flek zaznal ko je mimo mene piču. No par motoristk sm tud vidu pa neki časa za njimi vozu :grim aja pa motosvet supermoto team sm tud vidu igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se