PrimozC Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 Vceraj v Svetem Antonu srečal rumenega versysa 2010- ...na poti do rovinja pa samo par motoristov....
PrimozC Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 (popravljeno) Danes srečal enga belega vodno hlajenega GS-a pred Postojno............. ..........morda bivši član Versači sekte, PrimozC? Jap, sem sel na obisk k igorju0203....prvi kilometri Sem pa še v sekti....Versći je še v garaži https://www.dropbox.com/s/6t6q95f0i4yprle/2014-10-29%2017.12.49-1.jpg?dl=0 Popravljeno November 1, 2014. Popravil PrimozC DAMI34 in skalaprava 2
Borutt Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 Danes me je zeblo na relaciji LJ-Viki-LJ. 5x srečal PROfesionalko VIDO, ki me je hotela zapeljati. Katera dva od tu? Imaš pa staro sliko. Sedaj je druga reg. tablica. Pa, da bodo še ostali vedeli, to je slikano pred postajo na Moretinih. Nisem bil jaz, ker ta avto vozi večinoma koprski del prometne postaje, v postojnskem delu je Škoda Octavia RS, katera je veliko boljša od te ladje. KARMEN1, igor0203, DAMI34 in 1 other 4
cikadina Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 dami z gospo ženo ob 16.10 pr tabli za pudrago. DAMI34 1
dlicen Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 Lajbn danes v Piranu? Ena tuna je skočila na obalo.
DAMI34 Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 Imaš pa staro sliko. Sedaj je druga reg. tablica. Pa, da bodo še ostali vedeli, to je slikano pred postajo na Moretinih. Nisem bil jaz, ker ta avto vozi večinoma koprski del prometne postaje, v postojnskem delu je Škoda Octavia RS, katera je veliko boljša od te ladje. RS diujak dondule in gsxf750 2
DAMI34 Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 Skala prava diujal danes od Vikija proti Postojni, pa še punco/ženo je lubosumno skrival, al pa je moped držala na štant gasu, da ni crknu skalaprava in Kmet2 2
Dr. Cone Objavljeno November 1, 2014 Opozori Objavljeno November 1, 2014 Okol 0.10 na gorenski avtocesti, pri izvozu za Podtabor, smer Kranj, en GS :notworthy: (pomojem, sem pa za ziher da je biu motorist) Ali si bil ti? kk si se pa odtajal?
lajbn Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Lajbn danes v Piranu? Ena tuna je skočila na obalo. Ne.... je mogla bit s katere druge jate
skalaprava Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Skala prava diujal danes od Vikija proti Postojni, pa še punco/ženo je lubosumno skrival, al pa je moped držala na štant gasu, da ni crknu V bistvu ne razumem, da ni nobeden, ki se je pripeljal za nama, padel na mojih oljnih madežih, ki jih baje spušča moja nepremičnina :grim Drugače pa drži.....to, da je morala skoz gas navijat, drugače bi moral spet na "dynamometer" (tako sem bil poučen s strani strokovnjaka v eni drugi temi).....no pa malo sem bil res ljubosumen, k so ji všeč obritoglavci Pa vmes do doma sva morala še kampirati -jebiga ni zneslo kljub "diujanju" :grrr Sicer pa danes ponoviva vajo igor0203, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 V bistvu ne razumem, da ni nobeden, ki se je pripeljal za nama, padel na mojih oljnih madežih, ki jih baje spušča moja nepremičnina :grim Drugače pa drži.....to, da je morala skoz gas navijat, drugače bi moral spet na "dynamometer" (tako sem bil poučen s strani strokovnjaka v eni drugi temi).....no pa malo sem bil res ljubosumen, k so ji všeč obritoglavci Pa vmes do doma sva morala še kampirati -jebiga ni zneslo kljub "diujanju" :grrr Sicer pa danes ponoviva vajo Sam ne oviraj prometa prosm DAMI34 in skalaprava 2
pik1 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 (popravljeno) .... Jami in Mia ... Novi Vinodolski ... Popravljeno November 2, 2014. Popravil pik1 Mia, gsxf750, jami65 in 3 others 6
kaca1 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Ja, a se še ne boste nehal drajnat?! Dons je blo pa huj' k polet!....na Trojanah recimo, je blo več mopedov kot v Dornberku na motozboru! Ti si bil tudi tam, a ne? Priznej :angry: sej sem te vidu!!! ? Ti - s Koroške.... ....pa nisi bil na Trojanah? Kam pa se ti je tko mudil? ...Je blo kosilo že na mizi, žena pa huda..... Aja, saj je bla s tabo! Pa še en Korošec... ...pa še en....mah, kaj en - še velik vas je blo (tolk, da mi je filma zmanjkal v aparatu za vse Scarabeo 500 1
jami65 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 .... Jami in Mia ... Novi Vinodolski ... 2014-11-02 10.54.20.jpg pik1 1
Danilo D Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 dons vas je blo pa kr nekej na cesti, prepoznal samo Keiko, se je u paklenici k sm čaku na filano plješkavico tok ustavla, da je puzdravla
Danilo D Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 aja pa še nekej sem vidu, tablc sicer nisem utegnu videt, ampak vidu sm, si nism mislu da se jim to dugaja ....... tam nekje okol Crikvenice gs na avtovleki :grim
Dr_Jakob Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Vidu miljon foka, pozdravu vse, zdej me pa roka boli.. Lihkar pršu domov po meghwi... Matej207 1
Matej207 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Dr_Jakob... Se mi zdi da sem te videl danes
Dr_Jakob Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Dr_Jakob... Se mi zdi da sem te videl danes KJE?!
Matej207 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Med celjem in črnim kalom.... A si me ti vidu? : P
gsxf750 Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 .... Jami in Mia ... Novi Vinodolski ... 2014-11-02 10.54.20.jpg Je zgledalo pr Captain-sClub-u kot en Pik1 GS. Sam Pik1-a ni blo vidt! ?
nazo13 Objavljeno November 3, 2014 Opozori Objavljeno November 3, 2014 Včeraj proti večeru en pacient s KR tablico zrel za, da ga odpeljejo v prisilnem jopiču v Begunje, pri LJ - Brod prehiteval po levi in desni vse kar je bilo na cesti. Dvakrat sem jaz videl, da ni spokalo samo zaradi prisebnosti voznikov avtomobilov.
PrimozC Objavljeno November 3, 2014 Opozori Objavljeno November 3, 2014 ...ob povratku iz Istre včeraj neki pred 16h sem se ustavil za minutko v PO na OMV-ju pa pokimal Mausu....sele ko se je odpeljal sem videl da je on, drugace bla guzva gor kot na kakem moto zboru... igor0203 in maus 2
maus Objavljeno November 3, 2014 Opozori Objavljeno November 3, 2014 kimu si mi kako si tablco vidu, sm se po zadnjem odpelu u soboto in nedeljo pa res gužva po cest ... skor use sm vidu :krneki:
PrimozC Objavljeno November 3, 2014 Opozori Objavljeno November 3, 2014 kimu si mi kako si tablco vidu, sm se po zadnjem odpelu u soboto in nedeljo pa res gužva po cest ... skor use sm vidu :krneki: Ti si ravno celado gor dajal...jaz sem bil pa ustavljen cisto na koncu...pol si se zapeljal mimo tam kjer sem bil ustavljen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se