triker Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Danes na 3M v LJ dva trajka s KR reg. Kdo od tukaj? pa zvečer na poti med RAkitno in Cerknico v ovinkih mal nad Begnami vzajemno presenečen jaz v karo R4GTI Williams in nekdo na sivem BMWju.. oba mal po sredini iz/v ovinek.. pa se je vse lepo poravnalo :grim :grim Desni je moj :eek:
Jurij Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 no jest sem biu pa tist na loleljih (+moja zraven) k sem tko vneto ogledoval detajle. :blush: p.s. a una YU čelada z zvezdo je pa po E3 :)
Kruse Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 N.E. Kategoricno zanikam. To nism biu jest. Kvećjemi moj br't dvojćek. Samo.....on tut praw, da to ni biw on....Kdo je pa pol biu? Ker prasec se voz z mojim motorjam? Krvi ću se ti napiti...... Razen, će ga zrihtaš..... Zaćni s štarterjm.
Zigc Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Dej povej kje je to blo... jst te nism vidu .) P.S. če bi tebe na motorju vidu, bi se tvoj inštruktor za glavo držu .) Od ilirske sm biu ta tretji avto za tabo skos do dolenke k smo se pelal. Ne vem no kok bi se moj inštruktor za glavo držu k me je tut učiv motor vozt :P
Thundercat Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 fz 6 nagec, od ljubljane do postojne, Lj tablica, kombinezon....čas : od 14-15 nekje... kdo je bil? aja, pa 3-je Bmw-otovorjeni kot kamele, nemške registracije v logatcu, kdo od tukaj?
Zdrawc Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 aja, pa 3-je Bmw-otovorjeni kot kamele, nemške registracije v logatcu, kdo od tukaj? edn od njih je zihr Hainz, :D le kaj dela tukaj :hmm:
Red Arrow Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 edn od njih je zihr Hainz, :D le kaj dela tukaj :hmm: mislš Hanz :D
Zdrawc Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 mislš Hanz :D ne tist je pa tadrug tip :grim
GrCaR Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Pred šolskim centrom za pošto, ekonomijo in telekomunikacije (ŠC PET) ob 18:30... oranžna Honda Hornet, na zadnjih vilicah pa nalepka M.K. ROKOVNJAČI. In pa ene 8 cestakov na Tržnici v kosezah okol 19:10 (v pizzeriji Brazzera)... Kdo od tle?
Stric Burek Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 En tip z dialemčkom (čoprčk 125) rdeča čelada + irokeza, po mnenju mojega inštruktorja za avto vozi kot star ata :lol1: Kdo iz tle??? :hmm: + kljub mahanju ki je mejiv na izpah rame me ni pozdravil Pa zakaj morš provocirat pa spodjebavat? Jest vaju ne bom poslušu k dve skregani stari revmatični sosedi se kregat na kaki turi. Žiga, kupi si psa, ti Grčar ga pa na sprehod pelji :yea1: ;) B) O:-)
malakai Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Včeraj trije pogumni motoristi kljub dežju skozi ceknico, ki so se ustavili v B baru ? Mislm da so imeli GO tablice :whistle: Kdo iz kle gor ? :)
SiR Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 fz 6 nagec, od ljubljane do postojne, Lj tablica, kombinezon....čas : od 14-15 nekje... kdo je bil? aja, pa 3-je Bmw-otovorjeni kot kamele, nemške registracije v logatcu, kdo od tukaj? to sem vse bil jaz v svoji omniprezenci
Stric Burek Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Dons en na rdečem Dučeju ST v Ilirski Bistrici, po dežju
Red Arrow Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 (popravljeno) Pred enim tednom me je nekdo fjst stegnu pred rondojem v Cerklah ob Krki, vozu sm rdeč skuter (Gilera Runner)...aja....biu je pa cestak :D sm kr potem volo zgubu, da bi ga tišču :) :blink: Popravljeno April 28, 2006. Popravil Red Arrow
Zdrawc Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 to sem vse bil jaz v svoji omniprezenci a ti si bil nagec na treh dobro otovorjenih BMWjih :? Bogi BMWji :whistle:
janih Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 danes ob 17h peljal psa na sprehod, pa sem poslušal, ker videlo se ni nič od megle in dežja, zvok parih motorjrev, dva do tri, ki so se peljali na cesti škofljica ribnica, mislim da je bilo v smeri proti lj., a je kdo od kle janih
jose Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 danes ob ene 15 med Hotizo in Kapco srečal bel bmw 1200 :hmm:
Crownless Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Danes okoli 19.40 SymRu čez Škofljico?
moto rider Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 A ste b'li to don's vse Vi, k' sem vas srečal?! :naughty: :D :OK:
P182 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 A ste b'li to don's vse Vi, k' sem vas srečal?! :naughty: :D :OK: se mi je zdel da sm te vidu, sam nism bil zihr .)
moto rider Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 se mi je zdel da sm te vidu, sam nism bil zihr .) P182 :D :OK: :yea1:
Vojč Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 danes pozno popoldne v Lotmerki pred trgovino SPAR skupina na minimotojih :? kawaman bil mogoče zraven :hmm: :naughty:
boga Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 danes nekaj po 19 uri me je prehitel rumeni čoper v bistrci ob dravi kdo od motosvetovcev??
Black Knight Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Se kdo od tu vozi na relaciji Lj-Vrhnika s srebrno Multistrado?...viden včeraj in danes...
Ninč Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 V torek 2.5. sem jih srečala v Lentiju (HUN), so pičili proti Zalaegerszegu... 2 motorja z boljšimi polovicami, celjska reg; en je biu sivi Vstorm, ena pa rdeča nekaj... lp, nina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se