tejcy Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) Če je bila carrera turbo ... temne barve (črna ali temno modra)... pol sem bil verjetn jest za njo .) ... (paneokolgovortkakojezgledal) ... čaki, sam če še enkrat pomislim, se je to dogajalo okoli poldneva... tko da verjetn nisi mene vidla A je možno, da je porš cel dan izzival ... spomnem se LJ registracije :? ja turbo ja crn ja :D ja najprej je bil en motor za njo pol je su pa naprej :D no ja sej model je ze od ljubljane preganju motoriste :D hmm zdj si me pa ujel ej ma 5 porschov tko da ne vem al je ta registriran pod lj ali pod kp mislm da je pod lj ja :grim :D p.s. jznismblanotrjebiltosammojtipozbivsioznevemkakosebitemureklsmasemalskregalaucer :D Jz ne bi preganjala motoriste, ce bi bla jz zravn bi ga prefukala da bi ga to vidla pocet, no to je tud en razlog zakj smo se skregal .) ubistvu ne vem tocn kdaj se je zgodil, popoldne sam vem da je bil nekdo tecn k je pac menjalnik vn fuknl :D no pol je bil pa tud tecn zato k sm mu jz tud svoje povedala Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil tejcy
AiC Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Danes popoldne okoli 15 v Stopniku smo pod gostilno skupaj preganjal dež.Vozila sta eden rdečega kawasakija KLE drugi pa srebrno hondo (se mi zdi).Bil sem na modri Yamahi DTx kolega na rumeni TDR-ki. Sta iz motosveta???
kovach Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 :D na Planetki je biu verjetno straza (glede na to, da sta sam 2 v SLO in da tam blizu živi) ;) so bli ja,cbr ma njegou brt miha,mito ma pa akrapoviča :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Na relaciji Dom-Vipava srečal cel kup motoristov,takih in drugačnih :hmm: jaz pa pa tebe od Logatca do Vrhnike :photo:
Lobo Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Boga s ssopotnico ob dvajset do sedem zjutraj med Selnico in Rušami.
JMatic Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 cbr 600 rr movistar replika, okol enih mimo gradbisca pri zdr.domu u lj pleya ?
simonsi Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Kdo je imel danes cel dan parkirano Africo Twin pred kliničnim centrom?
vulcan Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Danes okoli 17 ure. Modra R1 na njej pa motorist v rumeni jakni? Relacija Ihan-Litija oz. do Hotica sem se te gledal v ogledalu pol te pa ni bilo vec :hmm: .
Original-One Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 cbr 600 rr movistar replika, okol enih mimo gradbisca pri zdr.domu u lj pleya ? ja jst sm bil ja.. :) ti si bil peš, da te nism opazu?
mi Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 danes nekdo....proti Suhemu Dolu navzgor si naju dohitel(ressko and me), si lepo potrpežljivo vozil za nama.....potem sva se ustavila in si šel mimo naju kdo od tukaj?
DarkDewil Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Zdravo Danes zjutraj malo pred 7mo uro na križišću Proletarskih brigad, ptujske ceste in tržaše. Črna Yamaha R1, z 2ma akrapovičema pod sedežem, črn kombinezon, črno-bela Arai čelada z črnim vizirjem. Jaz sem bil zelo zamišljen in se niti nisem zavedal da stoji kdo zraven mene, ko sem pogledal na levo stran je že speljal. Bil kdo od tukaj? Cya B)
Angel_girl Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 včeraj popoldan : srebrna jamaha, KK registracija parkirana pred VSZ v Ljubljani. Kdo od tu?
JMatic Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 ja jst sm bil ja.. :) ti si bil peš, da te nism opazu? z avto :> svetlo zelena kovinska corsa... edini k sm se ti umaknu :>
Original-One Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 z avto :> svetlo zelena kovinska corsa... edini k sm se ti umaknu :> lepo od tebe :) Danes na Rakitni črn Z 750..mogoče kdo iz MS? Potem so se pripeljali še 3je motoristi..Se mi zdi da si bil ti kađiva eden izmed njih :) ... Si mal pogledal svoj "bivši"(mislm enak model) motor? lp
cvetoo Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Kađiva, v spremstvu še enega motorja na Logu v Poljanski dolini :hmm: , tam približno 15 30 :hmm: Lp Cvetoo.
kađiva Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Potem so se pripeljali še 3je motoristi..Se mi zdi da si bil ti kađiva eden izmed njih :) ... Si mal pogledal svoj "bivši"(mislm enak model) motor? lp jp sem bil ja :) jz,batzajla in RVT smo bli ma ja CBRe ne pozabiš kr tko :P @cvetoo: bo držal ja...sva šla čez logatec in žiri nazaj,da sva vidla novo cesto :D
mi Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 danes neki motorist na tomosu sm125, pred ambulanto kjer delaš zdravniškega na vodovodni...aja in v cityexpress jakni kdo že vozi za citaexpress iz MS-ja?
Sanda7 Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 dex na rakeku jz pa sem šla na šiht :angry2:
DarkDewil Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Ravnokar nekdo z Kawasakijem 750 / 1000 S, črne barve z kovčkom, se je pripeljal dol iz Pohorja, obrnil, in se odpeljal nazaj na pohorje (mariborskega pohorja seveda). kdo od tukaj? B) LP B)
Red Arrow Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) Včeraj popoldne je bila ena huda bejba na R1 pred gimnazijo v Brežicah...Posavje... Ustavla se je in z neko drugo žensko menila... imela je sivo R1-nko in kombinezon z želvo :) ... sj jo bi nagovoril, sam sm biu lih v avtu in na poti :blink: aja, ktera od tle? plis plis plis :D Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil Red Arrow
vuk76 Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) Ravnokar nekdo z Kawasakijem 750 / 1000 S, črne barve z kovčkom, se je pripeljal dol iz Pohorja, obrnil, in se odpeljal nazaj na pohorje (mariborskega pohorja seveda). kdo od tukaj? B) LP B) Jp... :grim...kje si bil pa ti?? Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil vuk76
Roky Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Kdo hodi na Iskro v Kranju s HondoCBR 600...Mogoče kdo iz tu? Danes si se prav lepo odpeljal iz šole :)
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) Pred nekaj minutami sem vozil iz Velenja v smeri Celja do križišča Arja vas pred čoperjem z dodatnimi lučmi. Kdo domač ? :? Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil bmwslo
malakai Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Danes v vasi Bločice(blizu Cerknice) dve hondi cbr blackbird, ena siva in ena morda,tablic nism uspel ujeti. Priblizno ob 17.00?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se