DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: A si mene tud srečal .....mogoče me nisi prepoznal, namreč bil sem popolnoma suh A si bil ti ......ta dva sta se mi zdela znana........ nesramnih automobilistov ne poznam maus, Bmflar in Kmet2 3
skategrizzly Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 V smeri s Kočevja proti Dvoru danes ogromno motoristov. Točno ob 12h čez Lašče mimo Rojca tudi skalaprava, če sem prav videl? sunshine15 1
Yoghurt Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) On 7. 5. 2016 at 4:21 PM, jskrablin said: @Yoghurt danes okoli pol dvanajste NA Lavrici proti Lj? Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil Yoghurt jskrablin 1
pik1 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 7 urami, Snecer pravi: to je privat motor al "naš"? . ... naš ... Bmflar, maus in DAMI34 3
maus Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... naš ... itak sm vidu @Borutt, k je šu po kalu gor .. zadi pa @DAMI34... po omejitvah itak ... a sta bla vidva sm roko uzdignu, je kr špricnl iz rokavic ... unga automobilista pa nism vidu ... tut če bi ga vidu, bi ga zignoriru tut omenju ga naum (že ve kdo je to ) nism dobr vidu, k so kaplce kaplale, pa sm raj mižu, da se ne bi prehladu in jećmen dubu ... štekate Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil maus Bmflar, pik1, KARMEN1 in 2 others 5
skalaprava Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 3 urami, skategrizzly pravi: V smeri s Kočevja proti Dvoru danes ogromno motoristov. Točno ob 12h čez Lašče mimo Rojca tudi skalaprava, če sem prav videl? Pa sem res danes nekaj gume pustil tam okoli 12tih
Borutt Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 17 minutami, maus pravi: itak sm vidu @Borutt, k je šu po kalu gor .. zadi pa @DAMI34... po omejitvah itak ... a sta bla vidva sm roko uzdignu, je kr špricnl iz rokavic ... unga automobilista pa nism vidu ... tut če bi ga vidu, bi ga zignoriru tut omenju ga naum (že ve kdo je to ) nism dobr vidu, k so kaplce kaplale, pa sm raj mižu, da se ne bi prehladu in jećmen dubu ... štekate Si bila ti, mokra miška ? maus, Bmflar, pik1 in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Si bila ti, mokra miška ? js sm biula pik1, Bmflar in DAMI34 3
Samuell Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Danes 4 Krajnčani pri Varaždinu - Trnovec ... Sem se umaknil z avtom , da so lahko odpeljali naprej ... Ta zadnji je bil z GoldWing - om ... Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil Samuell
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 11 urami, maus pravi: itak sm vidu @Borutt, k je šu po kalu gor .. zadi pa @DAMI34... po omejitvah itak ... a sta bla vidva sm roko uzdignu, je kr špricnl iz rokavic ... unga automobilista pa nism vidu ... tut če bi ga vidu, bi ga zignoriru tut omenju ga naum (že ve kdo je to ) nism dobr vidu, k so kaplce kaplale, pa sm raj mižu, da se ne bi prehladu in jećmen dubu ... štekate un automobilist je biu vsega kriu, k nam je zaželu da nas bi opralo ko svine maus, Kmet2 in Bmflar 3
solorider Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Včeraj naju je za kratek čas klestila toča, si bil ti! maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 17 minutami, solorider pravi: Včeraj naju je za kratek čas klestila toča, si bil ti! učer me ni .. me je pa v soboto Bmflar 1
solorider Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 42 minutami, maus pravi: učer me ni .. me je pa v soboto Si ze bil zleht! maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 minutami, solorider pravi: Si ze bil zleht! js pa ne panehistakimi gretzky in Bmflar 2
solorider Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Pravkar, maus pravi: js pa ne panehistakimi Bog vse ve in vse vidi. maus in Bmflar 2
Andrejcer Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Pomladansko prebijanje... Sem se danes mogoče za tabo peljal iz Ptuja proti Juršincem? MPeco in UnionJack 2
skalaprava Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Ne, jaz sem bil danes kakih 200km bolj južno od Ptuja.
Andrejcer Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Kakih 20km sem se danes peljal za takim BMW-jem iz Ptuja, z MB registracijo s Ptujskim grbom.
stuhec Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 R1 v bifetu cez cesto kino šiška ob 20.30 Odzadi cela z rdečo jakno ?
skalaprava Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) Citiraj Kakih 20km sem se danes peljal za takim BMW-jem iz Ptuja, z MB registracijo s Ptujskim grbom. Kaj naj rečem...peljal si se za lepim motorjem, samo nisem bil jaz. Mene lahko srečaš na jugo-vzhodu države. Na vašem koncu sem pa bolj redko. Je bil pa res pred leti motor kupljen na Ptuju in sem takrat kar tablice obdržal. Moram pa večkrat razlagati, da jaz nisem iz ptuja...tako kot zdajle Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil skalaprava
NumLock Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 (popravljeno) Včeraj okrog 10.30 med Hreljin-om in Mejo trije z SLO tablicami (vi iz smeri Delnic, jaz pa kontra) ... prvi z BMW ... drugi ne vem, zadnji na KTM. Kdo od tukaj? Popravljeno Maj 11, 2016. Popravil DL650
HyperJack Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Ob 8. 5. 2016 at 13:50, Kmet2 pravi: A si mene tud srečal .....mogoče me nisi prepoznal, namreč bil sem popolnoma suh A si bil ti ......ta dva sta se mi zdela znana........ Jao, pr tak kravastem motorju in toliko koučkih, on odloži jakno baš na nov motor direkt na tank...to mi pa ni všeč spljoh Bmflar in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 (popravljeno) pred 58 minutami, HyperJack pravi: Jao, pr tak kravastem motorju in toliko koučkih, on odloži jakno baš na nov motor direkt na tank...to mi pa ni všeč spljoh to je KTM baje ga lahko po tleh mečeš, v ograjo skipaš, po kanalih ružiš, pa se mu nič ne pozna ps. mi je pa všeč da ti je okosokolovo zapelo najprej na GTja Popravljeno Maj 11, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar in Yoghurt 2
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: to je KTM baje ga lahko po tleh mečeš, v ograjo skipaš, po kanalih ružiš, pa se mu nič ne pozna ps. mi je pa všeč da ti je okosokolovo zapelo najprej na GTja Sej mu ni , gledal policijski motor in iskal primernega voznika...... DAMI34 in Bmflar 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se