HyperJack Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: to je KTM baje ga lahko po tleh mečeš, v ograjo skipaš, po kanalih ružiš, pa se mu nič ne pozna ps. mi je pa všeč da ti je okosokolovo zapelo najprej na GTja Nism mogu gledat starga modrega BMW.ja, pa še policijski je, nism mogu gledat grdega izpuha na GT.ju pa mi je edino ostalo, da gledam jakno polno zadrg in gumbov na tanku novega mopeda. DAMI34 1
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Danes popldne na Hansa Štrasse... ...ali si bila ti? UnionJack, DAMI34, ELO in 6 others 9
thumper Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 to ne spada v to temo temveč v tisto "pobegnila nam je bradata iz cirkusa" Zivnorc, DAMI34, pik1 in 5 others 8
JONI 46 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Jaka ene par dni nazaj v eni nemski gajbi mem nasega lokalnega bifeja.. sam za kavo je pozabu dat
MPeco Objavljeno Maj 15, 2016 Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 Viden mogoče DAMI34 "pred" Divačo neki po 15h? Mi smo šli proti Kozini ti proti Divači. DAMI34 in Bmflar 2
ludiluka Objavljeno Maj 15, 2016 Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 Jst sm tud damija vidu fura isto znamko motorja ku jst
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2016 Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 pred 13 urami, MPeco pravi: Viden mogoče DAMI34 "pred" Divačo neki po 15h? Mi smo šli proti Kozini ti proti Divači. Jp, vračal sem se v mraz pred 12 urami, ludiluka pravi: Jst sm tud damija vidu fura isto znamko motorja ku jst klevete Bmflar 1
Popularna objava Bmflar Objavljeno Maj 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 Ta vikend..... Izola ... ... Kdo od tukaj ? Dami in Pik mogoče DAMI34, Andrejcer, dondule in 15 others 18
pik1 Objavljeno Maj 16, 2016 Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 pred 14 minutami, HD-Dyna pravi: Ta vikend..... Izola ... ... Kdo od tukaj ? Dami in Pik mogoče . ... sve oko mene sama sirotinja ... ... sve golo, samo ja obučen ... dondule, Bmflar, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2016 Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Ta vikend..... Izola ... ... Kdo od tukaj ? Dami in Pik mogoče nope, jaz zgledam takole: Bmflar, pik1, dondule in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Maj 16, 2016 Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 pred 33 minutami, DAMI34 pravi: nope, jaz zgledam takole: A tako, zdej me pa že režeš stran .......skregan dondule, pik1, Zivnorc in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2016 Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 (popravljeno) pred 30 minutami, Kmet2 pravi: A tako, zdej me pa že režeš stran .......skregan nekam mali si na zgornji sliki...kam si se skriu? Aja KTMja si šraufal No sej potem si si pa zaslužil počitek Papučar Popravljeno Maj 16, 2016. Popravil DAMI34 pik1, dAlencc87, UnionJack in 6 others 9
izibajker Objavljeno Maj 20, 2016 Opozori Objavljeno Maj 20, 2016 Nocoj, ob ene pol 8ih, po Dolenjski aveniji u Lj. Neki črnga. Neki zglancanga. Stajliš. Je blo prehitr da b lohk fotko stisnu... Bmflar 1
osa rider Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Včeraj, mičken pred Planino, se je nekaj toooook bliščal, da sm skor oslepel . . . . mogoče si bil ti maus?? maus, Yoghurt in Bmflar 3
maus Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 3 urami, osa rider pravi: Včeraj, mičken pred Planino, se je nekaj toooook bliščal, da sm skor oslepel . . . . mogoče si bil ti maus?? biu Bmflar 1
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Yoghurt, danes popoldan na vrhu Roske, desno na Karlovski most/Dolenjska c. ? Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) pred 8 urami, Yagi-san pravi: Yoghurt, danes popoldan na vrhu Roske, desno na Karlovski most/Dolenjska c. ? Hmmm, le kdo bi pozabu jogurt na sred Roške Padl iz vrečke, k je šel kdo iz štacune To moraš objavit v temi Izgubljeno - najdeno ! Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil HD-Dyna pik1, Roger G. Jagger, izibajker in 2 others 5
Yoghurt Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) 11 hours ago, Yagi-san said: Yoghurt, danes popoldan na vrhu Roske, desno na Karlovski most/Dolenjska c. ? Nou, nou. A so iz čelade plapolali črni lasje? Niso ane? No, vidiš. Me je pa včeraj nekdo na srebrnem cestaku skoraj snel. Na Vrhniki v smeri proti Logatcu, tam naprej od teh počivališč. Sredi ovinka, kar lepo konkretno po mojem pasu, da sem se komaj umaknila čisto na desni rob. Če bi vozila karkoli drugega na štirih kolesih, bi bil ta idiot zdej konzerva. Ali si bil ti? Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil Yoghurt Bmflar, maus in Roger G. Jagger 3
XTR Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Včeraj si naju prehitel v Delnicah in potrobil, na poti nazaj iz Grobnika? Smo se večkrat srečali, že v Kočevju na kofetu
Zivnorc Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 ... včeraj enepar srečal na relaciji: Škofljica, Lj, Besnica, Trebeljevo, Bogenšperk, Ivančna, Žužemberk, Dvor, Kočevje, Livold, Stari trg, Madronič, Fara, Kočevje, Ribnca, Turjak, Škoflca. Vse sem pozdravu. Tut ene dva skuterista....sicer z nogo....ampak tut to vela... A ste to bili vi? maus in Bmflar 2
Yoghurt Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) Ker me nikoli nihče ne opazi na cesti in ker me pogosto kdo zamenja s kom drugim, predlagam naslednje. Prvi, ki me vidi na cesti, se bo imel priložnost posladkati s šokoladnim ježkom. Predlagam, da si ga kupi v Pečjaku. Let the games begin. 5 minutes ago, Zivnorc said: A ti si tut ninja? A smo se morda včeraj popoldne na Barju srečali... si bil na kolesu? Oprostite, se opravičavam, se bom drugače izrazila... Ali si bil ti? Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil Yoghurt UnionJack, maus, Zivnorc in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Kdo od tuki? Sta bla dva Z.ja en za drugim oba črna Bmflar in Zivnorc 2
Yoghurt Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) A me lahko nekdo updatea če je potem @Yagi-san mene videl ali ne? Mislim. Končno enkrat me nekdo na cesti spozna, pa še to pobrišete. Packi ste, da veste! Pa da bom še bolj off topic, vam prilimam še tole.@Zivnorc @Kmet2 @izibajker @HD-Dyna Mi smo bili na barju dobro uro (brez table, pa vseeno). Vas pa nikjer. tc-tc-tc. Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil Yoghurt Bmflar, Zivnorc, sunnygirl in 1 other 4
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Sam res, kaj se je zgodilo z mojo objavo, kjer je vse lepo opisano.....kaksno motoristko sem jaz videl na vrhu Roške?! Zglancan crn motor, crna usnjena jakna, crne oprijete hlece......in pa....izpod celade so plapolali dolgi crni lasje @Yoghurt; vrjetno si bila.....cetudi pravis, da timing ne ustreza.....recimo,da si bila Bmflar, Zivnorc in gretzky 3
Yoghurt Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) 14 minutes ago, Yagi-san said: Sam res, kaj se je zgodilo z mojo objavo, kjer je vse lepo opisano.....kaksno motoristko sem jaz videl na vrhu Roške?! Zglancan crn motor, crna usnjena jakna, crne oprijete hlece......in pa....izpod celade so plapolali dolgi crni lasje @Yoghurt; vrjetno si bila.....cetudi pravis, da timing ne ustreza.....recimo,da si bila Ne, ne sem potem pogledala na zemljevid in ugotovila, da karlovški most ni tam kjer sem jaz mislila. Če se prav spomnim si bil ti na križišči na semaforju pri rdeči, herdeckega al kako se reče tisti cesti. Jaz sem pa šla proti rudniku po karlovški. Ja? Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil Yoghurt Bmflar in Zivnorc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se