izibajker Objavljeno Maj 23, 2016 Deli Objavljeno Maj 23, 2016 pred eno uro, Yoghurt pravi: @Zivnorc @Kmet2 @izibajker @HD-Dyna Mi smo bili na barju dobro uro (brez table, pa vseeno). Vas pa nikjer. tc-tc-tc. Na taki površini vas še agenti Mossad-a ne bi našli, kaj šele zgoraj omenjeni amaterji... Bmflar, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Maj 23, 2016 Deli Objavljeno Maj 23, 2016 8 minutes ago, izibajker said: Na taki površini vas še agenti Mossad-a ne bi našli, kaj šele zgoraj omenjeni amaterji... Ja lej. To je pa vaš problem . Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Maj 23, 2016 Deli Objavljeno Maj 23, 2016 Čez vikend srečal kakšnih 1500 motorjev. A si bla ti? gretzky, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 9 hours ago, Yagi-san said: kaksno motoristko sem jaz videl na vrhu Roške?! Zglancan crn motor, crna usnjena jakna, crne oprijete hlece......in pa....izpod celade so plapolali dolgi crni lasje no tako sem jaz včeraj. imela je kwak er6f...maš prav...balzam za oči! Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 10 urami, Yoghurt pravi: @Zivnorc @Kmet2 @izibajker @HD-Dyna Mi smo bili na barju dobro uro (brez table, pa vseeno). Vas pa nikjer. tc-tc-tc. Včeraj je bil v Arkadi dan hamburgerjev ... Na Barju pa tako nič zanimivega Kmet2, Zivnorc, Yoghurt in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 10 hours ago, Yoghurt said: Ne, ne sem potem pogledala na zemljevid in ugotovila, da karlovški most ni tam kjer sem jaz mislila. Če se prav spomnim si bil ti na križišči na semaforju pri rdeči, herdeckega al kako se reče tisti cesti. Jaz sem pa šla proti rudniku po karlovški. Ja? Da Lp, Yagi Zivnorc in Yoghurt 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 9 urami, Igi Pop pravi: Čez vikend srečal kakšnih 1500 motorjev. A si bla ti? nism bla maus, Bmflar, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: nism bla Seveda... Raje se filat z basam, pa saune, pa masaže, pa ...... WIPER, HyperJack, Yoghurt in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 danes v stegnah gsx zraven triumpha? včeraj pri vombergerju en s črnim DS5? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 ...žal... nisem bil jest... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 Trume avstrijskih bajkerjev se valijo po regionalni cesti v smeri Kočevje. Zihr se grejo namakat in hvatat braun boju na sunčane obale jadrana... Bmflar, Kmet2, sunnygirl in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 RSV1000 V2 rdeča lepa sijajoča pri Merkurju Vižmarje, HOT ? skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 Kdo dans sz Predmeje proti Wajdušni,weč njih,fantje jmte mal manire ma jaz ne morem niti delat k skoz zevam robot, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 Ena Osa brenčala skuz Dulenjske? Kdo ut tukilele? Bmflar, osa rider in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Ena Osa brenčala skuz Dulenjske? Kdo ut tukilele? A je prišel potlej, moral bi že včeraj z nami DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: A je prišel potlej, moral bi že včeraj z nami busanc, pride več ksno Bmflar in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 26, 2016 Deli Objavljeno Maj 26, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Ena Osa brenčala skuz Dulenjske? Kdo ut tukilele? Čak da premislim, kje sm se gonu . . . . NE nisem bil jst, MAJKEMI ČASNA LOPOVSKA! pred 3 urami, Kmet2 pravi: A je prišel potlej, moral bi že včeraj z nami Kwa z vami??? Ni šlo, drugič pred eno uro, DAMI34 pravi: busanc, pride več ksno Al dođe Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 Včeraj okrog 17:20 pred nesrečo v brkinih rekel dve besedi z gospodično na črni hornetki, jo mamo kje tukaj? Pa na avtocesti pred Lj okrog 21:30 me je prehitel en policaj motorist. Objestnež Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz(gsr) Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 Zdravo vceraj na kavici pri Skiro baru pred Prebildom, motorist in motoristka. Črn kawasaki z1000 in en SS 1000 model pozabu. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 BMW 1200 GS ..LJ UTA..Javi se.. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 kawa pawa čustva vidu x 2, ali si biu ti? mladench in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 1 hour ago, BMWRIDER said: BMW 1200 GS ..LJ UTA..Javi se.. Kej je bil gor črnc al je mel sam dobro rit ? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 42 minutes ago, DAMI34 said: kawa pawa čustva vidu x 2, ali si biu ti? Pa @gusar na triciklu vransko-žalec? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 27, 2016 Deli Objavljeno Maj 27, 2016 pred eno uro, BMWRIDER pravi: BMW 1200 GS ..LJ UTA..Javi se.. Dons ga vidu čez Rakitno.... ...a bi ga rada kej zbutala...al bi mu dala svojo tel.št? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 28, 2016 Deli Objavljeno Maj 28, 2016 tale dva sta nam delala skomine ob 18h v novem mestu. domina, Bmflar in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se