Borutt Objavljeno Maj 28, 2016 Deli Objavljeno Maj 28, 2016 Ob Friday, May 27, 2016 at 20:20, BMWRIDER pravi: BMW 1200 GS ..LJ UTA..Javi se.. Pokliči ga po imenu Blizudežja, pa se bo javil. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 V petek popoldan na Jadranki...zelen ZX6R malce starejsi z kufrom in KTM Adventure z alu stranskimi kufri. Odlicna voznja...sem samo cakal, kdaj bo KTM vlekel kufre to tleh. Kdo od tud? Danes pa XJ6N in FZ6, neon rumene celade, med Paklenico in Karlobagom. na XJ6N skoraj ziher zenska...super peljala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Maj 30, 2016 Deli Objavljeno Maj 30, 2016 starejši par, on z nekim hibridom od Triumpha (nekaj med bonijem in thruxtonom) in ona z Guzzijem. mislim, da je imel stardec tablico LJ-TH1. smo spregovorili par besed na makadamskem parkingu pod picerijo Guliver. @thumper, si bil to ti? brez brade pa to, še danes nisem čisto prepričan, se vidi da je na mamutovanju dosti čudnega v zraku! Dr_Jakob, thumper in stuhec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Maj 30, 2016 Deli Objavljeno Maj 30, 2016 On 28. 5. 2016 at 10:05 PM, cikadina said: tale dva sta nam delala skomine ob 18h v novem mestu. cikadina in HyperJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 31, 2016 Deli Objavljeno Maj 31, 2016 On 23 May 2016 at 10:30 AM, Yoghurt said: Nou, nou. A so iz čelade plapolali črni lasje? Niso ane? No, vidiš. Me je pa včeraj nekdo na srebrnem cestaku skoraj snel. Na Vrhniki v smeri proti Logatcu, tam naprej od teh počivališč. Sredi ovinka, kar lepo konkretno po mojem pasu, da sem se komaj umaknila čisto na desni rob. Če bi vozila karkoli drugega na štirih kolesih, bi bil ta idiot zdej konzerva. Ali si bil ti? Danes ob 18h si sla po topniski, kajne? Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 15 hours ago, ukica said: Danes ob 18h si sla po topniski, kajne? Da. Včeraj, ob 18:20, en mladec na črni FZ6 s črno-belo čelado (moj je lepši, ker je blacked out... ). Jaz sem stala na semaforju, ti si pa zavil z Resljeve na Komensko. Ali si bil ti? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 pred 2 minutami, Yoghurt pravi: Da. Včeraj, ob 18:20, en mladec na črni FZ6 s črno-belo čelado (moj je lepši, ker je blacked out... ). Jaz sem stala na semaforju, ti si pa zavil z Resljeve na Komensko. Ali si bil ti? ...ej... zakaj pa jest tebe nkol ne vidim.. stuhec in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ...ej... zakaj pa jest tebe nkol ne vidim.. to me pa res čudi, k je ni babe, da je ti neb opazu leta? očala? stuhec, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: to me pa res čudi, k je ni babe, da je ti neb opazu leta? očala? EMŠO je to ja .... DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: EMŠO je to ja .... mehkacura sindrom maus, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: mehkacura sindrom maus in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 on bi morau že pisat in se veselit ... tulu bo ... VIDU SM GA ... ej .. to je pa že globoka, mar ne DAMI34, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 4, 2016 Deli Objavljeno Junij 4, 2016 (popravljeno) Dva Triumpha z LJ in MS registracijo čez Kočevsko reko. Glihkar Pa se en bel GSA tud glihkar Popravljeno Junij 4, 2016. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Junij 4, 2016 Deli Objavljeno Junij 4, 2016 Včeraj, okoli 18:20, na Lavrici v smeri proti Rudniku. Nekdo z KTM Duke... in v Salomon supergah.... Pa še enega/eno sem videla... Ali si bil ti? RobiRoberto, Slow, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 4, 2016 Deli Objavljeno Junij 4, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, Yoghurt pravi: Pa še enega sem videla... Ali si bil ti? Ujela si me Popravljeno Junij 4, 2016. Popravil HD-Dyna Kmet2, stuhec, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 4, 2016 Deli Objavljeno Junij 4, 2016 pred 9 urami, Yoghurt pravi: Včeraj, okoli 18:20, na Lavrici v smeri proti Rudniku. Nekdo z KTM Duke... in v Salomon supergah.... Pa še enega/eno sem videla... Ali si bil ti? Ejjj.... ....pa naša koruza je zadej.... Dans dopoldan je bila na Rakitni zalotena Domina, ko je pozdravljala biciklista.... ...le kdo bi bil ta misteriozni biciklist... Bmflar in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 Se opravičujem paru srednjih let, ki sta bila v soboto v Bosljivi Loki z FJR 1300 na odmoru na klopcah. Jegermaister in Koupa od 11 stopinj sta nam odvzela malo razuma, pa se nista mogla glih sončit v miru. Se oddolžim z kakšno kavico X) bobi1001, DAMI34, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 V soboto, okoli 10:00 od Ljubljane proti NM. 4 v formaciji, en chopper je vodil kolono, zadnji pa nek enduro s srebrnimi kufri ob strani. Mimo sta pa uletela na isti relaciji dva na chopperjih in pa z st. 81 na hrbtu..... lp, Yagi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 6, 2016 Deli Objavljeno Junij 6, 2016 pred 2 urami, Yagi-san pravi: Mimo sta pa uletela na isti relaciji dva na chopperjih in pa z st. 81 na hrbtu..... Teli z ejtiuan so hells angels fan (H=8 A=1) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 Včeraj ena motoristka z wajdovsko tablco skozi Vrhpolje proti Budanjam ob 20.08h in nevemkaterimotor je biu... kej je bla katera od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 pred 20 minutami, Haki pravi: Včeraj ena motoristka z wajdovsko tablco skozi Vrhpolje proti Budanjam ob 20.08h in nevemkaterimotor je biu... kej je bla katera od tle? A je bla črna plešasta z blond lasmi ? dondule, DAMI34 in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Junij 7, 2016 Deli Objavljeno Junij 7, 2016 Ma nje, vidt je blo, da ma še vse lase in to črne na sivem ali srebrnem touring motorju sam upam da ni biu kašn fejk dec Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janus Objavljeno Junij 8, 2016 Deli Objavljeno Junij 8, 2016 včeraj smo trije kolegi okoli 18.30 na relaciji kočevska reka-osilnica srečal takisto tri motoriste/motoristke, v spominu imam dve fluorestenčno zeleni čeladi, vsaj za zadnjo sem prepričan da so za "njo" plapolali rdečkasti lasje. vračali smo se po isti poti in sprobali "medvedje ride", moram rečt da sem pozitivno presenečen nad cesto, sicer zaprti ovinki, ampak super za mal igranja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Junij 8, 2016 Deli Objavljeno Junij 8, 2016 Danes okoli 11:00 pred liftom.. mrki pogled v stilu: "Spet nekdo, ki ne zna brat table". Po dolgem brainstormingu, KARMEN1, a si bila ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 11, 2016 Deli Objavljeno Junij 11, 2016 Včeraj mi je en stric na bolovanju rezal suho sadje . Ali si bil ti ? Naj ti nož vedno tako lepo reže . Bmflar, Kmet2, dondule in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se