Tex Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 (popravljeno) sem te htel slikati z fonom, pa si bil prehiter! Popravljeno Junij 26, 2016. Popravil Texo Kmet2, MiNa, SuNa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 pred 33 minutami, Texo pravi: sem te htel slikati z fonom, pa si bil prehiter! . ... jest pa med vožnjo z desno roko dost lažje tipkam po telefonu kot z levo ... Bmflar, TakeALookAround, notranc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 Just now, pik1 said: . ... jest pa med vožnjo z desno roko dost lažje tipkam po telefonu kot z levo ... ne gre, so se žulji nardili od ožemanja plina .. brez skrbi, sem samo na hitro loto vplačal .. you never know! XTR, pik1, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 pred 6 minutami, Texo pravi: ne gre, so se žulji nardili od ožemanja plina .. brez skrbi, sem samo na hitro loto vplačal .. you never know! . ... aha ... pol je pa ok ... ... sam če je blo res zelo na hitr ... Tex, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 31 minutes ago, pik1 said: ... aha ... pol je pa ok ... ... sam če je blo res zelo na hitr ... Zgleda da je bilo res na hitr, 71/50 Tex, Bmflar in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 29 minutes ago, pik1 said: . ... aha ... pol je pa ok ... ... sam če je blo res zelo na hitr ... Sem pričakoval val zgražanja na račun telefona v roki in ker MS forum prebirajo tudi mladoletni, naj dodam: 1. sem zelo proti kakršnemu koli štrkanju po telefonih tako v avtih kot na motorjih in take zadeve obsojam 2. vezano na točko 1. tako popolnoma razumem vsakršno zgražanje 3. telefon sem v roke vzel samo tolko, da sem pogledal, če je še živ, ker mi je BT komunikacija neke čudne simptome sporočala .. zadevo sem uredil par ovinkov naprej ob cesti v senci (btw hvala motoristu na GSki z CE tablicami, ki je ustavil in povprašal če je vse ok - ali si bil ti?) V glavnem, otroci (in ostali), ne vozit in štrkat po fonih! Ps .. loto pa sem vplačal že prej ob kavici .. če bo kaj, častim .. 12 minutes ago, XTR said: Zgleda da je bilo res na hitr, 71/50 Eh, laže ta displej .. menda bo vpoklic .. SuNa, XTR, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 pozer! Kr s telefonom on, pa se na MS objavi..... Zdej pa se rec, da si prej lih en per zbutu, pa bo popolno! C eagle, Kmet2, dAlencc87 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 6 minutes ago, DinDiin said: pozer! Kr s telefonom on, pa se na MS objavi..... Zdej pa se rec, da si prej lih en per zbutu, pa bo popolno! Ne ne .. en pir pa ne .. to pa ne .. manj kot 3 se ne splača .. TakeALookAround, Kmet2, Aljaz(gsr) in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 26, 2016 Deli Objavljeno Junij 26, 2016 pred 21 minutami, Texo pravi: Sem pričakoval val zgražanja na račun telefona v roki in ker MS forum prebirajo tudi mladoletni, naj dodam: Če lahko takole po telefonu prčkaš med vožnjo... voziš prešvoh motor Bmflar, Kmet2 in Roger G. Jagger 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robot Objavljeno Junij 28, 2016 Deli Objavljeno Junij 28, 2016 Danes popoldne opažen zelo lep KTM 1290 GT na MIP-ovski v Novi Gorici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 (popravljeno) Ob Wednesday, June 22, 2016 at 21:17, DAMI34 pravi: Lahko teb mene prepoznati k mam oranđen Moped in najlon vrečko, bimerju je pa en maljon. Stric, sama hvala te je Popravljeno Junij 29, 2016. Popravil Haki DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 1 uro, Haki pravi: Stric, sama hvala te je niti ne, kr je vse res Jučeri vidu nartalepšo črno ninđo, takoj sm mel čustva. Tenx 4 pizza Mladench Bmflar in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: Jučeri vidu nartalepšo črno ninđo, takoj sm mel čustva. Kr souze joki včer ena po zaloški ... kao plavo beu suzuki - nejket pa črn ćop, pa bela moto jakna ... si bla ti DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: Kr souze joki včer ena po zaloški ... kao plavo beu suzuki - nejket pa črn ćop, pa bela moto jakna ... si bla ti Nism bla Yoghurt, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Nism bla škoda ... ker bi jo na večerjo povabu Haki, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Pravkar, maus pravi: škoda ... ker bi jo na večerjo povabu Sej ti verjamem lažniwc maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 (popravljeno) pred 17 minutami, maus pravi: Kr souze joki včer ena po zaloški ... kao plavo beu suzuki - nejket pa črn ćop, pa bela moto jakna ... si bla ti jst sm bla a večerja pade? Popravljeno Junij 29, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: jst sm bla a večerja pade? lažniwc Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 31 minutami, maus pravi: škoda ... ker bi jo na večerjo povabu Večerjo? A ne burger na vikiju? Mislm, da strežejo tud v večernih urah Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Pravkar, Haki pravi: Večerjo? A ne burger na vikiju? Mislm, da strežejo tud v večernih urah tut ti nisi bla izbira lahko lokacijo, čas, menu, ... js nism tok malenkosten ... štekaš ... ampak .. na njeno žalost ona nau vidla tega posta Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Uuu ti matr tok ugodnosti ta se bo zihr javla tut, če ni bla maus in Roger G. Jagger 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Ob 23. 6. 2016 at 21:32, HyperJack pravi: Helenca prot Ridam sigurno si bla ti mogoče HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 Videni borutt, ferarist in ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 Ludilukatova enka parkirana v Postojni. ludiluka in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 pred 8 urami, ludiluka pravi: Videni borutt, ferarist in ??? Kaj te briga . Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se