Popularna objava FLY Objavljeno Julij 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 2, 2016 Se mi zdi da sem v objektiv ulovil Borutta na obali.Upoštevajte da imam še telefon od Iskre. trebor, pik1, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 9 hours ago, Borutt said: Kaj te briga . sej me ne briga sm hotu sam povedat da ste bli v treh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 ...en kup fotografov na Ridah ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 pred 16 urami, FLY pravi: Se mi zdi da sem v objektiv ulovil Borutta na obali.Upoštevajte da imam še telefon od Iskre. To je bilo še pred izumom zdrave prehrane in brivnika . pred 7 urami, ludiluka pravi: sej me ne briga sm hotu sam povedat da ste bli v treh Pa res je en kup železja z razrahljanimi vijaki prekrit z rdečo plastiko vijugal po Planini. Se kolesa sama umikajo žebljem ? trebor in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 9 minutes ago, Borutt said: Pa res je en kup železja z razrahljanimi vijaki prekrit z rdečo plastiko vijugal po Planini. Se kolesa sama umikajo žebljem ? Ah kje veš ku smo mi cafe racerji od Gorice do Planine je precej gostiln v vsaki spiješ par rund in ko prideš do rid pada motor sam v ovinke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 pred 35 minutami, ludiluka pravi: Ah kje veš ku smo mi cafe racerji od Gorice do Planine je precej gostiln v vsaki spiješ par rund in ko prideš do rid pada motor sam v ovinke Jaz sem slišal, da pada v policijske zasede . trebor, Bmflar in ludiluka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Julij 4, 2016 Deli Objavljeno Julij 4, 2016 Včeraj okrog 20:45 v Gornji Radgoni za mano, pred semaforjem, dekle na zelenem Kawasaki ER6N, za njo v avtomobilu pa sklepam da fant No, meni je delovalo kot učna vožnja, sta mi dolgo sledila v umirjenem tempu Približno kilometer naprej, na meji z Avstrijo, pa en par na enduri ter spet eno dekle na eksotičnem motorju neznane znamke. Se je od strahu pred cariniki kar izgubila med prestavami in ni mogla takoj speljati Aja, pa vsi od naštetih so imeli slovenske tablice, večinoma MS in MB. Se kdo najde? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 8, 2016 Deli Objavljeno Julij 8, 2016 Eko miljon folka vidu prepoznal sem pa sam mausa, cartmana, damija, in igorkr DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2016 Deli Objavljeno Julij 9, 2016 Js sm tut vidu enga dukatista k je veslal po zraku...a je to nov bio pogon? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 9, 2016 Deli Objavljeno Julij 9, 2016 4 minutes ago, DAMI34 said: Js sm tut vidu enga dukatista k je veslal po zraku...a je to nov bio pogon? Ne sam dolgcas mi je blo pa ful vesel sem bil da sm te vidu 3nity, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 10, 2016 Deli Objavljeno Julij 10, 2016 Igor in Špela po soški nickov pa ne vem Eir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 10, 2016 Deli Objavljeno Julij 10, 2016 Nevarna, brezobzirna in kruta. Ali sta bila vidva ? vuk76, Zivnorc, bobi1001 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 Nekdo mi je spi#du ključe od motorja iz motorja, medtem ko me je zamotila blagajničarka na OMV... ....ali si bil ti? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: Nekdo mi je spi#du ključe od motorja iz motorja, medtem ko me je zamotila blagajničarka na OMV... ....ali si bil ti? Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 A je kak forumaš ali forumašinja z sivo cbf 1000, u soboto prespal/a v isti bajti v Karlobagu k js? ...... si verjetn še lepo spančkal/a, k sm js drug jutr bil že na matorju Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 13 minutami, Danilo D pravi: A je kak forumaš ali forumašinja z sivo cbf 1000, u soboto prespal/a v isti bajti v Karlobagu k js? ...... si verjetn še lepo spančkal/a, k sm js drug jutr bil že na matorju ...to bi pa ja sam preveru To se dela tako: ... v vrečko daš dva pira, pa eno buteljko, dva kozarca pa svečo. ....in če ti je vrata prišel odpret forumaš, bi mu pomižiknil in iz vrečke dal buteljko, kozarca in svečo.... .... če pa je prišla odpret kaka babura tetovirana in v telovniku polnim kakih emblemov....bi pa dal ven pir... Joker, C eagle, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 9 urami, Borutt pravi: Nevarna, brezobzirna in kruta. Ali sta bila vidva ? sva bla ... vsa čast reševalcem .... in tudi policajem ter gasilcem .. vse opravljeno zelo strokovno škoda, ker se nismo srečali raje na sladoledu ampak .. dober konec vse dobro Bmflar, Yoghurt in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: sva bla ... vsa čast reševalcem .... in tudi policajem ter gasilcem .. vse opravljeno zelo strokovno škoda, ker se nismo srečali raje na sladoledu ampak .. dober konec vse dobro Kaj ti parkirnino pobiraš na "trasi"? al kaj maš v tisti torbici mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, Snecer pravi: Kaj ti parkirnino pobiraš na "trasi"? al kaj maš v tisti torbici jp .. un k gre u grmoule na WC mi mora dat euro ... štekaš če že gremo u maline, da se naumo po posranem in poscanem valali ... a tut to štekš če pa ne plača, ga pa tok upedenam, da morjo policaji, reševalci in gasilci pridet ... to pa upam, da štekaš Popravljeno Julij 11, 2016. Popravil maus Bmflar, Andrejcer, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 10 minutami, maus pravi: sva bla ... vsa čast reševalcem .... in tudi policajem ter gasilcem .. vse opravljeno zelo strokovno škoda, ker se nismo srečali raje na sladoledu ampak .. dober konec vse dobro Maus je bil najbolj priden, ker je pomagal zavarovati kraj . Še bova lizala sladoled . mladench, C eagle, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Maus je bil najbolj priden, ker je pomagal zavarovati kraj . Še bova lizala sladoled . ja sj .. u unih škornih si me pošilju gor pa dol ... skor padu k sm šu po brežini dol ... pol sm pa vidu, da sm še kurji uć dubu ... škoda k sm ga sam na eni nogi, da bi vidu na obeh ovinkih, kok mam še do tal ... štekaš bomo šli pa drugič, ko bo več časa je pa sumliu, da sm te in u soboto in v nedeljo vidu k si delu grafite po tleh .. a te je kdo že kdaj prijavu C eagle, skalar36, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: ... pol sm pa vidu, da sm še kurji uć dubu ... A ti je pomežiknu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: A ti je pomežiknu ne .. gledu je na desnih ovinkih, kok mam še do tačke ... še leuga rabm .. štekaš Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 Pravkar, maus pravi: ne .. gledu je na desnih ovinkih, kok mam še do tačke ... še leuga rabm .. štekaš Ampak lohka bi ti tut pomežiknu, a štekaš ? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Deli Objavljeno Julij 11, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Ampak lohka bi ti tut pomežiknu, a štekaš ? sj pol ... u postli mi je Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se