maus Objavljeno Julij 18, 2016 Deli Objavljeno Julij 18, 2016 pred 45 minutami, mladench pravi: bemtiš, nč ne prepozanm jah, bela ninđa pa mali šofer, pa mislil... ni bil čez črto, bil pa do črte. ne se tolk zgražat, boš dubu gube na čelu sj se ne zgražam .. ne vem kdaj pa kje sm dol pripeljal ... se skoz pelem ... itak sem moral počas peljat, ker si me sploh videl ... če sem bil seveda jaz mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2016 Puste me pr mer... K sem se zmotu k sem storže šteu ....zdej morm pa še enkrat... DAMI34, ...., motozajebant in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 19, 2016 Deli Objavljeno Julij 19, 2016 Dami, A si šel slučajno dons s kombijem od Logatca proti Žirem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2016 Deli Objavljeno Julij 19, 2016 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Dami, A si šel slučajno dons s kombijem od Logatca proti Žirem? nope.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 19, 2016 Deli Objavljeno Julij 19, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: nope.... kombi z GO registracijo je mel zadaj napis "Bolje zgubiti minuto življenja kot pa izgubiti življenje zaradi ene minute", pa lepo se mi je umaknu, tko da sem pomislil, da mora bit motorist. Efendi, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Julij 19, 2016 Deli Objavljeno Julij 19, 2016 Ob 17. 07. 2016 at 23:04, motozajebant pravi: Danes proti večeru videl v Postojni Keiko... in ubistvu tudi slisal, kako hupa jadnemu vozniku Alfe (ki mu je crknila) Eeej! Unemu makaronu sem potrobla ker je sanjal že čez pol Postojne in je zijal naokrog namesto da bi vozil ... Če mu je potem še crknil avto pa ne bi vedla - ne bi blo pa čudno glede na to kako je vozil maus in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 20, 2016 Deli Objavljeno Julij 20, 2016 pred 11 urami, Keiko pravi: Eeej! Unemu makaronu sem potrobla ker je sanjal že čez pol Postojne in je zijal naokrog namesto da bi vozil ... Če mu je potem še crknil avto pa ne bi vedla - ne bi blo pa čudno glede na to kako je vozil točno tam kjer si mu pohupala mu je crknil Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2016 Deli Objavljeno Julij 20, 2016 pred eno uro, motozajebant pravi: točno tam kjer si mu pohupala mu je crknil ker je ćarownca Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Julij 20, 2016 Deli Objavljeno Julij 20, 2016 19 minutes ago, maus said: ker je ćarownca ne, ker je mu alfo maxxa, C eagle, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2016 Deli Objavljeno Julij 20, 2016 Pravkar, pikolo pravi: ne, ker je mu alfo Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 20, 2016 Deli Objavljeno Julij 20, 2016 (popravljeno) Kmet na Viču parkiran z čikom v roki. Btw Bemti vsem, ki ga nažigate po Koprski. Ker imam prirojeno napako, da moram motor, ki ga slišim tudi videt me boli vrat in še tipkovnico imam celo poslinjeno. Popravljeno Julij 20, 2016. Popravil ciciban DAMI34, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Julij 20, 2016 Deli Objavljeno Julij 20, 2016 pred 3 urami, ciciban pravi: Kmet na Viču parkiran z čikom v roki. Čak mal. Na Viču (Koprska), pa s čikom v roki? A ni bil danes požar na glavni Pošti ravno tam, zelo blizu??? Zivnorc, Kmet2, Tedybear in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 Ma na Viču skozi neki smrdi po dimu. Tam na cesti dveh Beraču vedno neki kurjo. Zjutri je velikokrat še južna obvoznica čist zakajena. izibajker, Yoghurt in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 (popravljeno) Mi je blo potem na kavi povedano, da naju je s SLVR včeraj Kmet2 tako zelo intenzivno pozdravljal nekje sredi Kočevja Popravljeno Julij 21, 2016. Popravil lucif3rka Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 pred 32 minutami, lucif3rka pravi: Mi je blo potem na kavi povedano, da naju je s SLVR včeraj Kmet2 tako zelo intenzivno pozdravljal nekje sredi Kočevja sam zato, ker je slinauc Kmet2, Zivnorc, .... in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 pred 12 urami, izibajker pravi: Čak mal. Na Viču (Koprska), pa s čikom v roki? A ni bil danes požar na glavni Pošti ravno tam, zelo blizu??? Mah nekaj z sodnije ne smem prejet ,pa sem vse skup zakuru pred 5 urami, ciciban pravi: Ma na Viču skozi neki smrdi po dimu. Tam na cesti dveh Beraču vedno neki kurjo. Zjutri je velikokrat še južna obvoznica čist zakajena. Kurijo smeti na Barju ..... pred 3 urami, lucif3rka pravi: Mi je blo potem na kavi povedano, da naju je s SLVR včeraj Kmet2 tako zelo intenzivno pozdravljal nekje sredi Kočevja Kaj to pomeni intenzivno ponavadi dvignem roko ,če je pa ženska pa dve ciciban, Zivnorc, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 2 minutes ago, Kmet2 said: Kaj to pomeni intenzivno ponavadi dvignem roko ,če je pa ženska pa dve pa, ne vem točno, sm še bl frišna pa je večina pozornosti na lastnih rokah, ne na tujih sm nekaj nasproti vozečega v kratkih hlačah je zelo krililo in mahalo Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: pa, ne vem točno, sm še bl frišna pa je večina pozornosti na lastnih rokah, ne na tujih sm nekaj nasproti vozečega v kratkih hlačah je zelo krililo in mahalo v take tipe se kamne meče, ne pa pozdraula ... še velik se morš naučit Yoghurt, r109, Zivnorc in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 25 minutes ago, maus said: ... še velik se morš naučit na primer kolenčkat ane ... na obe koleni ... sočasno Zivnorc, lucif3rka, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 Just now, pikolo said: na primer kolenčkat ane ... na obe koleni ... sočasno Eh, če pa pri teh letih tega ne bi znala, bi blo pa tudi žalostno Kor13, DAMI34, pikolo in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: Eh, če pa pri teh letih tega ne bi znala, bi blo pa tudi žalostno . ... celo življenje se učimo ... ... "kolenčkanje" je cela znanost ... tko da ... maus, lucif3rka, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, lucif3rka pravi: Eh, če pa pri teh letih tega ne bi znala, bi blo pa tudi žalostno tis pa res ena packa ... to ne pomeni da si na kolenih in pumpaš gume ... ... zgrožen sem to se dela tko .. na ovinku stopiš z obema nogama na notranjo tačko ... nagneš v ovinek in z obema drajsaš po tleh ... bolj ajnfok pa res ne more bit na podoben način se pol drajsa še s komoucem in ramo ... vem, ker sem že probu in ja .. nism biu js Popravljeno Julij 21, 2016. Popravil maus Zivnorc, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 10 minutes ago, maus said: tis pa res ena packa ... to ne pomeni da si na kolenih in pumpaš gume ... ... zgrožen sem to se dela tko .. na ovinku stopiš z obema nogama na notranjo tačko ... nagneš v ovinek in z obema drajsaš po tleh ... bolj ajnfok pa res ne more bit na podoben način se pol drajsa še s komoucem in ramo ... vem, ker sem že probu in ja .. nism biu js sliši se komplicirano, po moje da ne bom tega poskušala, bom kar pri svoji prvotni verziji ostala in včeraj me je tudi prvič opralo, nisem nč (več) packa maus, Haki in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 ni komplicirano ... včasih mau zaboli v glaunem, bila si ti Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 pred 1 uro, lucif3rka pravi: pa, ne vem točno, sm še bl frišna pa je večina pozornosti na lastnih rokah, ne na tujih sm nekaj nasproti vozečega v kratkih hlačah je zelo krililo in mahalo je veslal, ne mu zamerit, prej je vozil kanu KARMEN1, C eagle, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se