Cartman Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 40 minutami me je na avtocesti nekdo prehitel....kdo od tuki? C eagle in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 10 urami, Cartman pravi: pred 40 minutami me je na avtocesti nekdo prehitel....kdo od tuki? Kje, kaj, kako, s čim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 10 urami, Cartman pravi: pred 40 minutami me je na avtocesti nekdo prehitel....kdo od tuki? js sm te pa u soboto vidu .. pa fakiča pokazu .. pa pokazu, da greva na kufe, pa si raj šu ... škrtica Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 1 hour ago, izibajker said: Kje, kaj, kako, s čim... ob polnoči, v res kvalitetnem nalivu, na žalost nism mogu razbrat znamke in modela motorja. Pa tud ni me prehitelo 20 motoristov. samo enga sm srečal. pokončna drža, in po zvoku se mi je zdel vrstni dvovalnik. 37 minutes ago, maus said: js sm te pa u soboto vidu .. pa fakiča pokazu .. pa pokazu, da greva na kufe, pa si raj šu ... škrtica škrtica je teu it, pa ga je že čaku kolega pr izvozu iz pumpe, sorry, se ni pustu prepričat. se pustim ćastit ob prvi prilki. recmo zdej hmal na Vikiju? izibajker in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 21 minutami, Cartman pravi: škrtica je teu it, pa ga je že čaku kolega pr izvozu iz pumpe, sorry, se ni pustu prepričat. se pustim ćastit ob prvi prilki. recmo zdej hmal na Vikiju? narobe si razumeu .. ti mene častiš Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 . ... ali si bil ti ??? Bmflar, NumLock, hribuc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... ali si bil ti ??? js zihr ne .. zgleda da bmfli sam tok gredo ... đapanezarji damo tlele šele u tretjo ... štekaš Zivnorc, pik1, interista in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: js zihr ne .. zgleda da bmfli sam tok gredo ... đapanezarji damo tlele šele u tretjo ... štekaš . ... u to se ne zastopm ... u te "tvoje" študentske mopede ... ... mot me pa to, da tud tolk stari desci, k itak sam še na pol vidijo in slišjo ... ... tolk divjajo ... Bmflar, solorider, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... u to se ne zastopm ... u te "tvoje" študentske mopede ... ... mot me pa to, da tud tolk stari desci, k itak sam še na pol vidijo in slišjo ... ... tolk divjajo ... js tut se zgražam pik1, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: js tut se zgražam . ... takim bi mogl takoj izpite pobrat ... maus, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 10 minutami, pik1 pravi: . ... u to se ne zastopm ... u te "tvoje" študentske mopede ... ... mot me pa to, da tud tolk stari desci, k itak sam še na pol vidijo in slišjo ... ... tolk divjajo ... če pa ni vidu, ne more bit kriu, on je vidu 1ko oduspred, pa je mislu da gre 105, pik1, Zivnorc, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: če pa ni vidu, ne more bit kriu, on je vidu 1ko oduspred, pa je mislu da gre 105, . ... pa še števc mu je vrjetn narobe kazu ... Bmflar, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 8 minutami, pik1 pravi: . ... pa še števc mu je vrjetn narobe kazu ... rdeč trikotnik? Bmflar, Zivnorc in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: rdeč trikotnik? . ... tolk stari sploh ne upoštevajo več "rdečih" opozoril DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 10 minutami, pik1 pravi: . ... tolk stari sploh ne upoštevajo več "rdečih" opozoril pol pa u rt vse skupaj pik1, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 5 minutami, maus pravi: pol pa u rt vse skupaj . ... itak niso za nikamor več ... maus, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 Danes okrog 12:45 na dolenjski avtocesti pri počivališču Smednik nekdo z BMW HP4. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Deli Objavljeno Avgust 24, 2016 Danes Zlata CBF na Grossglocknerju KP in rdeč GS CE in R1200R a ste bili vi ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mmslo Objavljeno Avgust 24, 2016 Deli Objavljeno Avgust 24, 2016 Smo se potem srecali na pumpi pod Heiligenblutom Lp, matej Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Deli Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, mmslo pravi: Smo se potem srecali na pumpi pod Heiligenblutom Lp, matej Sem mal podražu ,da sem videl al se boš oglasil 3nity in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pukuk trap Objavljeno Avgust 25, 2016 Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 On 23. 8. 2016 at 2:28 PM, pik1 said: . ... ali si bil ti ??? "Pritišćući prejako papučicu gasa, u ovom slučaju motocikla marke BMW..." Kor13, Efendi, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2016 Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 ...pa sej nimamo takih sprejemnih izpitov na MS...... da te morajo dat u cajtung... Bmflar in 3nity 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pukuk trap Objavljeno Avgust 25, 2016 Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 37 minutes ago, pukuk trap said: "Pritišćući prejako papučicu gasa, u ovom slučaju motocikla ..." Nov način vožnje motorja, da pritiskaš na stopalko za gas... Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2016 Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 spodaj piše, da je poskušal pretihotapiti 14 afganistancev jebote vozać motocikla beemveja Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 25, 2016 Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 Tavelika repsolka, spodaj kombinezon s ščitniki, zgoraj pa majica brez rokavov - lokacija: Posočje. A si na forumu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se