Popularna objava Scarlett Objavljeno Avgust 25, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 En diujak dons u prvi vrsti... ali si bil ti? bajkr88, Aljaz(gsr), Bmflar in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 Danes na avtocesti v smeri MS po 11h, temno siv Tracer. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 28, 2016 Deli Objavljeno Avgust 28, 2016 HyperJack na petrolu na Brodu okol 4h? Pa še en par z ss raketo na suho sklopko , poleg ostalih 100, ki sem jih danes srečal na poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 28, 2016 Deli Objavljeno Avgust 28, 2016 En idiot se je danes malce po 18 uri peljal med Iv. Gorico in Grosupljami po avtocesti in to samo v majčki brez rokavov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Avgust 28, 2016 Deli Objavljeno Avgust 28, 2016 pred 35 minutami, Arzen pravi: En idiot se je danes malce po 18 uri peljal med Iv. Gorico in Grosupljami po avtocesti in to samo v majčki brez rokavov... da nisi bi ti tisit IDIOT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Avgust 28, 2016 Deli Objavljeno Avgust 28, 2016 Ali si bil ti, ki sem ti danes v Grosuplju rešil vsaj motor če ne že glavo ? Nič čudnega, da nas imajo vsi za norce. Jebeš takega tipa, ki ima jajca pa mu jih morajo drugi čuvat... izibajker, Pobaliinka, Wakasaki in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 9 hours ago, Arzen said: En idiot se je danes malce po 18 uri peljal med Iv. Gorico in Grosupljami po avtocesti in to samo v majčki brez rokavov... Kako te bo nekdo tepu.. In Grosupljem, kje ti množino vidiš? Kor13, domina, .... in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 39 minutami, lucif3rka pravi: Kako te bo nekdo tepu.. In Grosupljem, kje ti množino vidiš? Čez nekaj časa, ko se boš malce bolj udomačila na tem forumu, boš videla, da je nepravilna raba gramatike v nekaterih postih še tamal problem.... Cletus, Efendi, lucif3rka in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 ... ma jebote ..pa na Jesenicama se isto dogaja ..... sploh.... ..ne znaju uporabljat slovenščinu, kamoli dvojinu. sma šle s motorjom na dve kepice sladoleda. ....ali sta ble vidve... aja... da ne bo offtopic. Vidu (in slišu) sem vas polno... vsepovsod. Tudi pozno popldne proti večeru čez sem poslušal nekaj minut, ko je en model čez Škofljico vozil med 13.000 in 16.000 obrati....in ene sedemindvajsetkrat šaltal. ...ko na MGP.... Slišalo se ga je od Rudnika...pa do Turjaka... Bmflar, Ninč. in Kor13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: Vidu (in slišu) sem vas polno... vsepovsod. Tudi pozno popldne proti večeru čez sem poslušal nekaj minut, ko je en model čez Škofljico vozil med 13.000 in 16.000 obrati....in ene sedemindvajsetkrat šaltal. ...ko na MGP.... Slišalo se ga je od Rudnika...pa do Turjaka... Sm pa mislu, da si bil ti .. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 ...ne ... mene se ne sliši tolko... ko dvignem motor, auspuh u tla gleda in se zvok odbija navzgor... C eagle, Ninč., Whiskey in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 51 minutami, Zivnorc pravi: ...ne ... mene se ne sliši tolko... ko dvignem motor, auspuh u tla gleda in se zvok odbija navzgor... Sej ti se ne slišiš, če maš čepe v ušesih. Te pa drugi slišimo sploh. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 danes 7,30 - domžale trzin .. aprilia caponord ..ali si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 ... ko jest peljem, slišim vsaki 8. takt motorja.... vsi ostali ostanejo zadaj. Zdej če ti fašeš vse ostale takte, si si pa sam kriv.... ...pa me prehiti naslednjič... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 Ne morem, gas do konca pa vidim samo tvojo ri. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 11 urami, exclan pravi: da nisi bi ti tisit IDIOT! ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 .... tri pikce JA... ....al tri pikce NE? pred 4 minutami, VS800 pravi: ... Bmflar in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: .... tri pikce JA... ....al tri pikce NE? Ne "ne" ne "ja", jest sam nevem kaj pomen: da nisi bi ti tisit IDIOT! Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 Včeraj en GSX tam nek pri Gornje Jelenje -> Delnice skor po kolenih ? Pa potem še 2 cestna na Trojanah pr krofih (CBR rdeča pa Yamaha se mi zi) in ene Kawa ki sem mu plac dal ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 (popravljeno) pred 8 urami, lucif3rka pravi: Kako te bo nekdo tepu.. In Grosupljem, kje ti množino vidiš? Tuki je pa tko..tut domačini točno ne vemo..pravijo pa slavisti da je pravilno v Grosuplem ali v Grosuplju..sem šel iz Grosuplja ali iz Grosupljega..bla bla blaje bil pa še en IDIOT zjutraj ob 5:30 ac ivancna gorica smer trebnje..zzeloo gosta megla,v avtu nisem videl 2m pred seboj..mimo je na sportaku pripizdil garant 200km/h....a si bil tiii????? Popravljeno Avgust 29, 2016. Popravil dAlencc87 lucif3rka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 29, 2016 Deli Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 10 urami, lucif3rka pravi: Kako te bo nekdo tepu.. In Grosupljem, kje ti množino vidiš? I like it C eagle, lucif3rka in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 Damy, nisi povedal, da ti je Miha tut motor prefarbal C eagle, DAMI34, maus in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 pred 9 minutami, HD-Dyna pravi: Damy, nisi povedal, da ti je Miha tut motor prefarbal jebeš moped, mene poglej kaku sm lep pik1, Ninč., maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 @sunnygirl vem, da si bla ti na tržaški 5 minut nazaj sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Danes v Hočah v glavnem križišču pri britofu ob 10.3o nekdo z Yamaho Tracer ... kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se