Tex Objavljeno September 26, 2016 Deli Objavljeno September 26, 2016 4 minutes ago, skalar36 said: Ne, nisem bil jaz. Zanimivo .. je bil en črni tracer, z led žmigavci, KR tablica, akrapovič, ... edino vizir je bil stock in meglenk ni imel .. Še vedno me muči, kak zvok ima z akrapotom ali kerim drugim rorom .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 26, 2016 Deli Objavljeno September 26, 2016 47 minutes ago, Texo said: Zanimivo .. je bil en črni tracer, z led žmigavci, KR tablica, akrapovič, ... edino vizir je bil stock in meglenk ni imel .. Še vedno me muči, kak zvok ima z akrapotom ali kerim drugim rorom .. Jz mam CE tablico. Brez Akrapoviča. Sem se peljal ob 14h mimo OMW domov. Drgač pa Akro...mi je ravno razlagal zaposlen pri njemu, da se pri euro4 ne da več odšramfat dušilca, Oziroma se ga da prevrtat...sam cena...1200 pa še dokupt morš dušilce, če original prevrtaš. . Raje kupim\nadgradim vzmetenje. Tex, MiNa in SuNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 26, 2016 Deli Objavljeno September 26, 2016 5 minutes ago, skalar36 said: Jz mam CE tablico. Brez Akrapoviča. Sem se peljal ob 14h mimo OMW domov. Drgač pa Akro...mi je ravno razlagal zaposlen pri njemu, da se pri euro4 ne da več odšramfat dušilca, Oziroma se ga da prevrtat...sam cena...1200 pa še dokupt morš dušilce, če original prevrtaš. . Raje kupim\nadgradim vzmetenje. no, super .. pol sem pa itaq vse pomešal .. sem bil skoraj zier, da si ti .. in po telefonu iskal kontakt .. sva se enkrat pogovarjala, da se oglasim, da vidim kak puig zgleda .. sem pa nekak mel v glavi, da se bo tudi akrapoviča dalo slišat pri tebi .. jebiga, leta so tu, spomin peša .. itak prvo fedre, pa pol hrup .. definitivno pa mora bit street legal opcija, da me nebi severni sosedi preganjali .. z xt-jem se še blizu meje ne upam peljat .. ma gužva na omv-ju je bila konkretna .. tako da, ali ste bli vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 30, 2016 Deli Objavljeno September 30, 2016 Lipstick ob 8.30 skozi Marinčo vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marcel-F Objavljeno September 30, 2016 Deli Objavljeno September 30, 2016 DAMI34 ob 15.30 na OMV Postojna. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stayerc Objavljeno September 30, 2016 Deli Objavljeno September 30, 2016 Prejsnji petek 23.9. 2 KTM-a okrog 19:15 malo pred Paklenico sta me prehitela, mi pohupala. Sta bla vidva? Lp, S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Ne nisem bil jaz Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Cel kup jadrančkarjev Tex, Kmet2, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Ob 30. 9. 2016 at 8:34, DAMI34 pravi: Lipstick ob 8.30 skozi Marinčo vas Kriv, šel v Drvenik in na Hvar, zdele sem že doma, lepih 1265 km, uspel videt tudi izvir Cetine. DAMI34, Bmflar, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 5 hours ago, DAMI34 said: Cel kup jadrančkarjev Norci sam vozite se fouš DAMI34, stuhec in dondule 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 se vecnas je takih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 4, 2016 Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 Nekaj ORANŽNEGA je padlo mimo nas na Črnem kalu... Dami34 in Motolover a sta bla vidva? DAMI34, Bmflar in sunnygirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2016 Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 pred 1 minuto, C eagle pravi: Nekaj ORANŽNEGA je padlo mimo nas na Črnem kalu... Dami34 in Motolover a sta bla vidva? Jst nikoli nč ne priznam Bla skalar36, C eagle, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 4, 2016 Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 pred 43 minutami, C eagle pravi: Nekaj ORANŽNEGA je padlo mimo nas na Črnem kalu... Dami34 in Motolover a sta bla vidva? Dobr da si vsaj neki vidu, jst nism nc Bmflar in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2016 Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 pred 2 minutami, sunnygirl pravi: Dobr da si vsaj neki vidu, jst nism nc Zdej Sm pa razočaran, pa tok lepo pomarančen Sm C eagle, Bmflar in sunnygirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 4, 2016 Deli Objavljeno Oktober 4, 2016 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: Zdej Sm pa razočaran, pa tok lepo pomarančen Sm Pa jst sm te sam slisala Gledala sm pa na cesto , zato... DAMI34, C eagle in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 6, 2016 Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 Kdo od tuki? KilleRBee, skalar36, Rey in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 @HD-Dyna včeri mal pred 6 zvečer na Lavrici? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Tisti Tenere pa mi zgleda kot da bi lahko od @Ni3ous bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 A sem bil jaz, včeraj zjutraj na relaciji dom - služba, oblečen ko medo, pa vseeno ves zmrzjen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Frenk 67 pravi: @HD-Dyna včeri mal pred 6 zvečer na Lavrici? Yp .... Enga simpatičnega, na pogled prijaznega gospoda sem srečal, prav lepo me je pozdravil, ali si bil ti ? Popravljeno Oktober 8, 2016. Popravil HD-Dyna UnionJack, Yoghurt, mladench in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 pred 7 minutami, HD-Dyna pravi: Yp .... Enga simpatičnega, na pogled prijaznega gospoda sem srečal, prav lepo me je pozdravil, ali si bil ti ? jok, moj je ostal pri Jamniku Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Pravkar, Frenk 67 pravi: jok, moj je ostal pri Jamniku Vemo vemo , poglej sliko v temi o tvojem motorju .....moj je tud tam DAMI34, Frenk 67 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Yp .... Enga simpatičnega, na pogled prijaznega gospoda sem srečal, prav lepo me je pozdravil, ali si bil ti ? faaaaaaaaaaak nehi take slike gor devat, k mi bo kr žou, če ga prodam. Ne priznam, nism biu pred eno uro, Frenk 67 pravi: jok, moj je ostal pri Jamniku sej je napisal lepega pa simpatičnega Bmflar, Frenk 67 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 (popravljeno) Ena s črnim Ducatijem na OMV Postojna učeri... Popravljeno Oktober 8, 2016. Popravil HD-Dyna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se