dAlencc87 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Maus nekje ob 13h iz postojne proti razdrtem?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Dons sm pa tudi vidla na Črnem kalu, no pa slišala tud, že od daleč enga..., @Ciko86 ali si biu ti? Ciko86 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 pred 14 minutami, sunnygirl pravi: Dons sm pa tudi vidla na Črnem kalu, no pa slišala tud, že od daleč enga..., @Ciko86 ali si biu ti? sm biu js ja z ropotajočo žabo sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 dve hondi in en 2t na pumpi v dolu - kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Dva na Hondi na Brezjem pri Grosupljem, včeraj okoli 16:25, kdo od tukaj ? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 Yoghurt ene 3x dons kaj? Dolenjka, Leclerc, Grosuplje.... Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 @rumenicestak, včeraj Cesarica, danes pa Živi Bunari? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 Shark90 viden pri vinariumu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Oktober 24, 2016 Deli Objavljeno Oktober 24, 2016 Rdeča Fz6 ob 16.2o v Zlatoličju. Peljal si se v smeri Mb. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 25, 2016 Deli Objavljeno Oktober 25, 2016 OMG...sred zime dobim napovedan obisk...žiwnorc a si bil to ti :D? Bmflar, Yoghurt, bajkr88 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 27, 2016 Deli Objavljeno Oktober 27, 2016 19:15. Virmaše-Škofja Loka. Ćrn versys 1000 lep ko sv***. Ti? Čeprov bi bil raj jz Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Oktober 29, 2016 Deli Objavljeno Oktober 29, 2016 (popravljeno) Nevem kdo si bil....LJ registerska, naked, Na grbi / hrbtu 46, malo ven iz ilirske bistrice. Za tabo sem vozil kakih 2 minuti, pol sem zavil iz glavne...Tema pa še tisti avto je tako tako svinsko šel v škarje. Sem za moment pomislil da bova v njemu, mišja dlaka je bla umes. Srečno kolega Popravljeno Oktober 29, 2016. Popravil _luke_ dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 30, 2016 Deli Objavljeno Oktober 30, 2016 teru sm jih pred sabo. a ste bli vi? UnionJack, solorider, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Oktober 30, 2016 Deli Objavljeno Oktober 30, 2016 A si ti Yamahco tako teral, da je od žeje umrla? (relacija Petrina-Kočevje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 31, 2016 Deli Objavljeno Oktober 31, 2016 Mausa vidu ka je novo pridobitev jahu desmosedici rr Bmflar, sesir in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno November 2, 2016 Deli Objavljeno November 2, 2016 @Yoghurt si imela motor parkiran 31.10. v centru LJ? Tam pri glavni tržnici. Okoli 20.ure sem ga videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 (popravljeno) On 23. 10. 2016 at 4:15 PM, DinDiin said: Yoghurt ene 3x dons kaj? Dolenjka, Leclerc, Grosuplje.... On 2. 11. 2016 at 8:26 PM, Arzen said: @Yoghurt si imela motor parkiran 31.10. v centru LJ? Tam pri glavni tržnici. Okoli 20.ure sem ga videl. A zdej pa mojega motorja ne poznaš več? Ne vem kaj si videl, ampak moj je lepši. Itak, a si slučajno že kje videl tako lep črn mat auspuh. Ko boš opravil CPP si ga boš lahko še enkrat od blizu ogledal. Popravljeno November 3, 2016. Popravil Yoghurt .... in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 a je biu kdo od tle v torek ob poldne z AD1190 pr vikiju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 Zdej me pa res zanima kdo si ti, ki se v dežju in mrazu, kot naprimer danes zjutraj pri -2°C voziš proti centru Ljubljane z rdečo (mislim da) TDMko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 Pravkar, sunnygirl pravi: Zdej me pa res zanima kdo si ti, ki se v dežju in mrazu, kot naprimer danes zjutraj pri -2°C voziš proti centru Ljubljane z rdečo (mislim da) TDMko? Mislim da je Trebor in to z Yamaho Diversion ne TDM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Mislim da je Trebor in to z Yamaho Diversion ne TDM Ne vem če je Trebor. On ima neenakomerno porazdeljen delovni čas + zdi se mi da se vozi iz drugega konca Ljubljane... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 16, 2016 Deli Objavljeno November 16, 2016 Včeraj okoli15h v Kranju zavil v Bitnje črnobel strom.....te je sonce premamil sam je blo vseeno mislim da le 3stopinje..... Fouš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 28, 2016 Deli Objavljeno November 28, 2016 Kr pridni ste bili včeraj...na avtocesti proti Uncu bel GSA, potem proti Ilirski Yamaha Tracer @helenca46 je bla brez motorja v Ž-ju na čaju =)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 3, 2016 Deli Objavljeno December 3, 2016 En Kmet v NP Krka mejbi? ALEŠ M, Mia, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno December 3, 2016 Deli Objavljeno December 3, 2016 GO ADV(tablica), viden vceraj okoli 16h pri Tomacevskem rondoju.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se