Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 23 urami, builder pravi:

@skalaprava včeraj na relaciji Kočevje-Dvor:yea2:

Zelen LT...sem vedel da si bil ti :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 28 minutami, skalaprava pravi:

Zelen LT...sem vedel da si bil ti :)

ampak, kak se dere tvoj akrapo:OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, builder pravi:

ampak, kak se dere tvoj akrapo:OK:

Kaj pa je delal? Na zadnje se je moj bolj drl od njegovega :P

Objavljeno
pred 52 minutami, HyperJack pravi:

Kaj pa je delal? Na zadnje se je moj bolj drl od njegovega :P

Nazadnje sem imel jaz dB killerje notri, sedaj so pa še na zasluženem zimskem dopustu.

:jezik:

Ko se bo začela redna sezona, pa spet nastopijo svojo redno službo na željo mojih slušnih organov.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 18 minutami, skalaprava pravi:

Nazadnje sem imel jaz dB killerje notri, sedaj so pa še na zasluženem zimskem dopustu.

:jezik:

Ko se bo začela redna sezona, pa spet nastopijo svojo redno službo na željo mojih slušnih organov.

A da da :P neverjamem 

Objavljeno

niti en niti drugi ne rohnita, kvečjemu prdita :P

pa nism biu jest :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 39 minutami, DAMI34 pravi:

niti en niti drugi ne rohnita, kvečjemu prdita :P

pa nism biu jest :D

Ti se oglašaš s tisto originalno pločevinko :D, hahahah. joj skor s stola padu od smeha :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 8. 3. 2017 ob 9:22, DAMI34 pravi:

En Trejser (lep črno ardeč) je danes ob 8.00 woblal skozi Wajdušno. Ali si bil ti? :P

tega sm tudi jst v soboto vidla na rebrnicah, pa tebe tudi. k mas tko lepo usklajene kufrčke :P

Objavljeno
pred 13 minutami, HyperJack pravi:

Ti se oglašaš s tisto originalno pločevinko :D, hahahah. joj skor s stola padu od smeha :P

braap, braaap, pk pk :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Skoraj prepričan da sem v nedeljo srečal robiroberta na relaciji žiri logatec....

Objavljeno

Frenk67 relacija Kr Medvode  cca 8:40

Objavljeno
Ob 13. 3. 2017 ob 14:20, cikadina pravi:

tega sm tudi jst v soboto vidla na rebrnicah, pa tebe tudi. k mas tko lepo usklajene kufrčke :P

Izgleda, da je bil moj klon..:smoke:

Objavljeno

dns enih 7 policajev na motorju 5 min cez 15.00 na ridah u crnem vrhu

un tazadnji se se po moji strani skoz ovink prpele, sm tou ze trobit...ma je bil policaj... :D

in tud pozdravt nism tou k sm mislu da se bojo obrnili in me uhvatili in kej tezili da morm met obe roki skoz na balanci :D

a se to dela @Borutt, mislm, a bi lohk kej tezili ce grem skoz rido, pocasi, pa dam roko s krmila?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, fishy pravi:

un tazadnji se se po moji strani skoz ovink prpele, sm tou ze trobit...ma je bil policaj... :D

in tud pozdravt nism tou k sm mislu da se bojo obrnili in me uhvatili in kej tezili da morm met obe roki skoz na balanci :D

a se to dela @Borutt, mislm, a bi lohk kej tezili ce grem skoz rido, pocasi, pa dam roko s krmila?

zakon govori o spuščanju obeh rok s krmila, pozdravljanje in vrtanje po nosu je dovoljeno :P

ps. upam, da un ta zadnji ni bil Borutt, ker pol bo pa hudič!!

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 urami, fishy pravi:

Verjetno so bili naši specialci. Sami Rosiji in ostali njegovi prijatelji. Bi omenil kakšno žival, pa jih nočem žaliti. Živali, namreč. 

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

zakon govori o spuščanju obeh rok s krmila, pozdravljanje in vrtanje po nosu je dovoljeno :P

ps. upam, da un ta zadnji ni bil Borutt, ker pol bo pa hudič!!

Prvo preberi zakon. Mogoče boš presenečen, o čem govori. 

Hudič je v eni temi zbrisal njemu nevšečen zapis. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
11 minutes ago, Borutt said:

Verjetno so bili naši specialci. Sami Rosiji in ostali njegovi prijatelji. Bi omenil kakšno žival, pa jih nočem žaliti. Živali, namreč. 

sej niso glih sli tolk hitro, tm skoz tiste ride se niti ne da nevemkolk picit

sam tazadnje 2 sta se vstric peljala in un na zunanji strani je sou meni nasproti po mojem pasu :D

sej pol je zabremzu, sou na svoj pas in mal pokimal z glavo... :D

Objavljeno

Sem šel na ribice v Koper.Pa sem sam sebe srečal!Še pozdravil me ni.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 8 urami, fishy pravi:

sej niso glih sli tolk hitro, tm skoz tiste ride se niti ne da nevemkolk picit

sam tazadnje 2 sta se vstric peljala in un na zunanji strani je sou meni nasproti po mojem pasu :D

sej pol je zabremzu, sou na svoj pas in mal pokimal z glavo... :D

Nabijaš in nakladaš :-P

Objavljeno
pred 12 urami, Borutt pravi:

Prvo preberi zakon. Mogoče boš presenečen, o čem govori. 

Hudič je v eni temi zbrisal njemu nevšečen zapis. 

hudič je zbrisal nepomembno natolcevanje :P brez argumentov.

Nekaj mi ni jasno, a sam vaši specialci ne znajo vozit, al večina vaših, ker večkrat preberem zapise, da nimajo pojma, škoda, pa tok priprav imajo.

Zakona niti ne mislim prebrati, vem pa da si lahko odprem vizir če mi čebela skoz zračnik prileti. Kako ga odprem z eno roko, če je kriza pa z obema. Jebe se meni al boš potem siten al ne :D

In da naum off topic, Kmet na trajektu danes ob 9.00 na LJ obvoznici. Pa še nekdo na GSu pred njim.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

hudič je zbrisal nepomembno natolcevanje :P brez argumentov.

Nekaj mi ni jasno, a sam vaši specialci ne znajo vozit, al večina vaših, ker večkrat preberem zapise, da nimajo pojma, škoda, pa tok priprav imajo.

Zakona niti ne mislim prebrati, vem pa da si lahko odprem vizir če mi čebela skoz zračnik prileti. Kako ga odprem z eno roko, če je kriza pa z obema. Jebe se meni al boš potem siten al ne :D

In da naum off topic, Kmet na trajektu danes ob 9.00 na LJ obvoznici. Pa še nekdo na GSu pred njim.

Imaš kakšen podatek ali je to samo tvoje neargumentirano in nepomembno natolcevanje ? 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 minutami, Borutt pravi:

Imaš kakšen podatek ali je to samo tvoje neargumentirano in nepomembno natolcevanje ? 

V tej temi komot, ce ti ni prav kar sem napisal, povej kako je prav, oziroma popravi moj zapis, ne pa kr nabija. Pol pa dami ne bo nc brisal

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

V tej temi komot, ce ti ni prav kar sem napisal, povej kako je prav, oziroma popravi moj zapis, ne pa kr nabija. Pol pa dami ne bo nc brisal

Matr se ti dolg spraulaš na motor. :dry:

Objavljeno
pred 23 minutami, Frenk 67 pravi:

Matr se ti dolg spraulaš na motor. :dry:

Js med vožnjo vse to pišem :ras:

Vidu Damija na ridah

IMG_20170317_141137.thumb.jpg.d642411167f2875f59163b1104bd41b2.jpg

Objavljeno

Jaz pa nekaj oranžnega v Postojni. Je ropotalo, kot malo močnejši Versys :lol1::jezik:.

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Jaz pa nekaj oranžnega v Postojni. Je ropotalo, kot malo močnejši Versys :lol1::jezik:.

Cedevita je bla armena in ni nič ropotala, bzga je bla pa ne tč ne miš :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!