skalaprava Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 23 urami, builder pravi: @skalaprava včeraj na relaciji Kočevje-Dvor Zelen LT...sem vedel da si bil ti Quest in builder 2
builder Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 28 minutami, skalaprava pravi: Zelen LT...sem vedel da si bil ti ampak, kak se dere tvoj akrapo skalaprava in Bmflar 2
HyperJack Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 1 uro, builder pravi: ampak, kak se dere tvoj akrapo Kaj pa je delal? Na zadnje se je moj bolj drl od njegovega Quest 1
skalaprava Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 52 minutami, HyperJack pravi: Kaj pa je delal? Na zadnje se je moj bolj drl od njegovega Nazadnje sem imel jaz dB killerje notri, sedaj so pa še na zasluženem zimskem dopustu. Ko se bo začela redna sezona, pa spet nastopijo svojo redno službo na željo mojih slušnih organov. HyperJack in builder 2
HyperJack Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 18 minutami, skalaprava pravi: Nazadnje sem imel jaz dB killerje notri, sedaj so pa še na zasluženem zimskem dopustu. Ko se bo začela redna sezona, pa spet nastopijo svojo redno službo na željo mojih slušnih organov. A da da neverjamem
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 niti en niti drugi ne rohnita, kvečjemu prdita pa nism biu jest Bmflar in HyperJack 2
HyperJack Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 39 minutami, DAMI34 pravi: niti en niti drugi ne rohnita, kvečjemu prdita pa nism biu jest Ti se oglašaš s tisto originalno pločevinko :D, hahahah. joj skor s stola padu od smeha Žan96 in DAMI34 2
cikadina Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 Ob 8. 3. 2017 ob 9:22, DAMI34 pravi: En Trejser (lep črno ardeč) je danes ob 8.00 woblal skozi Wajdušno. Ali si bil ti? tega sm tudi jst v soboto vidla na rebrnicah, pa tebe tudi. k mas tko lepo usklajene kufrčke DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 pred 13 minutami, HyperJack pravi: Ti se oglašaš s tisto originalno pločevinko :D, hahahah. joj skor s stola padu od smeha braap, braaap, pk pk Bmflar in HyperJack 2
Wakasaki Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 Skoraj prepričan da sem v nedeljo srečal robiroberta na relaciji žiri logatec....
Wakasaki Objavljeno Marec 14, 2017 Opozori Objavljeno Marec 14, 2017 Frenk67 relacija Kr Medvode cca 8:40 Frenk 67 1
DeeJay Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Ob 13. 3. 2017 ob 14:20, cikadina pravi: tega sm tudi jst v soboto vidla na rebrnicah, pa tebe tudi. k mas tko lepo usklajene kufrčke Izgleda, da je bil moj klon..
fishy Objavljeno Marec 16, 2017 Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 dns enih 7 policajev na motorju 5 min cez 15.00 na ridah u crnem vrhu un tazadnji se se po moji strani skoz ovink prpele, sm tou ze trobit...ma je bil policaj... in tud pozdravt nism tou k sm mislu da se bojo obrnili in me uhvatili in kej tezili da morm met obe roki skoz na balanci a se to dela @Borutt, mislm, a bi lohk kej tezili ce grem skoz rido, pocasi, pa dam roko s krmila? Frenk 67, Quest in Wakasaki 3
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2017 Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 pred 1 minuto, fishy pravi: dns enih 7 policajev na motorju 5 min cez 15.00 na ridah u crnem vrhu un tazadnji se se po moji strani skoz ovink prpele, sm tou ze trobit...ma je bil policaj... in tud pozdravt nism tou k sm mislu da se bojo obrnili in me uhvatili in kej tezili da morm met obe roki skoz na balanci a se to dela @Borutt, mislm, a bi lohk kej tezili ce grem skoz rido, pocasi, pa dam roko s krmila? zakon govori o spuščanju obeh rok s krmila, pozdravljanje in vrtanje po nosu je dovoljeno ps. upam, da un ta zadnji ni bil Borutt, ker pol bo pa hudič!! Bmflar, Quest in fishy 3
Borutt Objavljeno Marec 16, 2017 Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 pred 3 urami, fishy pravi: dns enih 7 policajev na motorju 5 min cez 15.00 na ridah u crnem vrhu un tazadnji se se po moji strani skoz ovink prpele, sm tou ze trobit...ma je bil policaj... in tud pozdravt nism tou k sm mislu da se bojo obrnili in me uhvatili in kej tezili da morm met obe roki skoz na balanci a se to dela @Borutt, mislm, a bi lohk kej tezili ce grem skoz rido, pocasi, pa dam roko s krmila? Verjetno so bili naši specialci. Sami Rosiji in ostali njegovi prijatelji. Bi omenil kakšno žival, pa jih nočem žaliti. Živali, namreč. pred 3 urami, DAMI34 pravi: zakon govori o spuščanju obeh rok s krmila, pozdravljanje in vrtanje po nosu je dovoljeno ps. upam, da un ta zadnji ni bil Borutt, ker pol bo pa hudič!! Prvo preberi zakon. Mogoče boš presenečen, o čem govori. Hudič je v eni temi zbrisal njemu nevšečen zapis. Quest in fishy 2
fishy Objavljeno Marec 16, 2017 Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 11 minutes ago, Borutt said: Verjetno so bili naši specialci. Sami Rosiji in ostali njegovi prijatelji. Bi omenil kakšno žival, pa jih nočem žaliti. Živali, namreč. sej niso glih sli tolk hitro, tm skoz tiste ride se niti ne da nevemkolk picit sam tazadnje 2 sta se vstric peljala in un na zunanji strani je sou meni nasproti po mojem pasu sej pol je zabremzu, sou na svoj pas in mal pokimal z glavo... Frenk 67 1
Bambi61 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 Sem šel na ribice v Koper.Pa sem sam sebe srečal!Še pozdravil me ni. DAMI34, dAlencc87 in C eagle 3
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred 8 urami, fishy pravi: sej niso glih sli tolk hitro, tm skoz tiste ride se niti ne da nevemkolk picit sam tazadnje 2 sta se vstric peljala in un na zunanji strani je sou meni nasproti po mojem pasu sej pol je zabremzu, sou na svoj pas in mal pokimal z glavo... Nabijaš in nakladaš :-P
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred 12 urami, Borutt pravi: Verjetno so bili naši specialci. Sami Rosiji in ostali njegovi prijatelji. Bi omenil kakšno žival, pa jih nočem žaliti. Živali, namreč. Prvo preberi zakon. Mogoče boš presenečen, o čem govori. Hudič je v eni temi zbrisal njemu nevšečen zapis. hudič je zbrisal nepomembno natolcevanje brez argumentov. Nekaj mi ni jasno, a sam vaši specialci ne znajo vozit, al večina vaših, ker večkrat preberem zapise, da nimajo pojma, škoda, pa tok priprav imajo. Zakona niti ne mislim prebrati, vem pa da si lahko odprem vizir če mi čebela skoz zračnik prileti. Kako ga odprem z eno roko, če je kriza pa z obema. Jebe se meni al boš potem siten al ne In da naum off topic, Kmet na trajektu danes ob 9.00 na LJ obvoznici. Pa še nekdo na GSu pred njim. Kmet2, Quest in Ninč. 3
Borutt Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: hudič je zbrisal nepomembno natolcevanje brez argumentov. Nekaj mi ni jasno, a sam vaši specialci ne znajo vozit, al večina vaših, ker večkrat preberem zapise, da nimajo pojma, škoda, pa tok priprav imajo. Zakona niti ne mislim prebrati, vem pa da si lahko odprem vizir če mi čebela skoz zračnik prileti. Kako ga odprem z eno roko, če je kriza pa z obema. Jebe se meni al boš potem siten al ne In da naum off topic, Kmet na trajektu danes ob 9.00 na LJ obvoznici. Pa še nekdo na GSu pred njim. Imaš kakšen podatek ali je to samo tvoje neargumentirano in nepomembno natolcevanje ? GoBobi in SMX17 2
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred 13 minutami, Borutt pravi: Imaš kakšen podatek ali je to samo tvoje neargumentirano in nepomembno natolcevanje ? V tej temi komot, ce ti ni prav kar sem napisal, povej kako je prav, oziroma popravi moj zapis, ne pa kr nabija. Pol pa dami ne bo nc brisal
Frenk 67 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: V tej temi komot, ce ti ni prav kar sem napisal, povej kako je prav, oziroma popravi moj zapis, ne pa kr nabija. Pol pa dami ne bo nc brisal Matr se ti dolg spraulaš na motor. Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred 23 minutami, Frenk 67 pravi: Matr se ti dolg spraulaš na motor. Js med vožnjo vse to pišem Vidu Damija na ridah Bmflar, Frenk 67, Quest in 4 others 7
Borutt Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 Jaz pa nekaj oranžnega v Postojni. Je ropotalo, kot malo močnejši Versys . DAMI34, Bmflar, Žan96 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2017 Opozori Objavljeno Marec 17, 2017 pred 1 uro, Borutt pravi: Jaz pa nekaj oranžnega v Postojni. Je ropotalo, kot malo močnejši Versys . Cedevita je bla armena in ni nič ropotala, bzga je bla pa ne tč ne miš Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se