mladench Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 31 minutami, skalaprava pravi: Pa saj jaz sem se včeraj vozil dokaj umirjeno, saj sem iz vljudnosti vedno počakal.... takšni smo pač mi belokranjci , ponavadi grem tam bolj dinamično. Evo, naslednjič ko se srečava, bova šla bolj dinamično Uffff zame je bil več kot dovolj hiter tempo skalaprava 1
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 18 urami, sunnygirl pravi: Nisi se mogu skriti, sm te tudi jaz videla, ampak ob 11ih pa še mal na OMV... Si se potrudu in bil pravočasno tam, da ti ne bi bilo treba res za šankom viset namesto na terasi kaj mi pomaga, če sem zarad mojih "urejenih" prjatlov moral čakat celo uro Zakaj nas pa nisi pozdravila? (v prevodu to pomeni kave plačala) pred 5 urami, mladench pravi: Uffff zame je bil več kot dovolj hiter tempo Skala je diujak, a si se kdaj vprašal zakaj ma tok na velik napisano na mopedu BMW? Zato, da ga kljub brzini opazijo, pa pol tule v temi objavijo. skalaprava, mladench, sunnygirl in 2 others 5
sunnygirl Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Zakaj nas pa nisi pozdravila? (v prevodu to pomeni kave plačala) Sej si ne upam pozdravit... ti hočes v zameno kavo, @Kmet2 bi hotu kosilo... DAMI34, Wakasaki in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 29 minutami, sunnygirl pravi: Sej si ne upam pozdravit... ti hočes v zameno kavo, @Kmet2 bi hotu kosilo... Tretji še kaj tretjega pik1, DAMI34 in sunnygirl 3
sunnygirl Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 1 uro, HD-Dyna pravi: Tretji še kaj tretjega Ja, še večerjo... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Pravkar, sunnygirl pravi: Ja, še večerjo... Sej, o temu govorim ja
sunnygirl Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Sej, o temu govorim ja Ja sej, dobr da ni bilo še ta tretjega (ćelavega) Bmflar in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 3 urami, sunnygirl pravi: Sej si ne upam pozdravit... ti hočes v zameno kavo, @Kmet2 bi hotu kosilo... Kvaliteta se plača ....... Zok, pik1, DAMI34 in 1 other 4
sunnygirl Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Kvaliteta se plača ....... Pa vžigalnik tud ane, prej al slej Kmet2 in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 2 minutami, sunnygirl pravi: Pa vžigalnik tud ane, prej al slej A vidva sta bla to drugič se pa le predstav no ,sej ne grizem ..... sunnygirl in Bmflar 2
sunnygirl Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 7 minutami, Kmet2 pravi: A vidva sta bla to drugič se pa le predstav no ,sej ne grizem ..... Jp, no 2 kolega, pa še en nov kolega in moja malenkost Se bom drugič predstavila... Oziroma če še velja ponudba iz jeseni da me pelješ en krog z RTjem..., se bomo pa še prej spoznali (res me firbca kako se pelje na RTju) Kmet2 1
Bmflar Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 (popravljeno) pred 7 minutami, sunnygirl pravi: Oziroma če še velja ponudba iz jeseni da me pelješ en krog z RTjem..., se bomo pa še prej spoznali (res me firbca kako se pelje na RTju) Boš morala biti pa hitra .... Noben motor ne zdrži pri njemu dlje kot 3 mesece Ampak on ma LTja kokr je men jasn Popravljeno Marec 26, 2017. Popravil HD-Dyna Frenk 67, Kmet2 in sunnygirl 3
sunnygirl Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Boš morala biti pa hitra .... Noben motor ne zdrži pri njemu dlje kot 3 mesece Ampak on ma LTja kokr je men jasn Ups, res je, LTja ma Bmflar in Kmet2 2
thumper Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 Ob 16. 3. 2017 ob 23:33, fishy pravi: sej niso glih sli tolk hitro, tm skoz tiste ride se niti ne da nevemkolk picit sam tazadnje 2 sta se vstric peljala in un na zunanji strani je sou meni nasproti po mojem pasu sej pol je zabremzu, sou na svoj pas in mal pokimal z glavo... blagohotno ti je odstopil tvoj pas ? ta vikend gretzky pa raza z boljšo polovico in cartman .vsi na treningu varne vožnje Yoghurt 1
Kmet2 Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred 19 urami, sunnygirl pravi: Jp, no 2 kolega, pa še en nov kolega in moja malenkost Se bom drugič predstavila... Oziroma če še velja ponudba iz jeseni da me pelješ en krog z RTjem..., se bomo pa še prej spoznali (res me firbca kako se pelje na RTju) Zmenjeno in kar obljubim to izpolnim , sam napiši mi kdaj greva in kam greva in kaj bova vse počela Resno ,sej veš imaš zs in št pa poklič , z veseljem te odpeljem ..... sunnygirl 1
Kmet2 Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred 19 urami, sunnygirl pravi: Ups, res je, LTja ma Ta je še veliko bolj udobnejši ! DAMI34, sunnygirl in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred eno uro, Kmet2 pravi: Ta je še veliko bolj udobnejši ! trajekt, šlajsarski Bmflar in Kmet2 2
NumLock Objavljeno Marec 29, 2017 Opozori Objavljeno Marec 29, 2017 Srečali smo se v Moškanjcih ... Yamaha Tracer z registersko MS JD37 . Kdo od tukaj?
Andrejcer Objavljeno Marec 29, 2017 Opozori Objavljeno Marec 29, 2017 pred 1 uro, DL650 pravi: Srečali smo se v Moškanjcih ... Yamaha Tracer z registersko MS JD37 . Kdo od tukaj? NumLock 1
Marcel-F Objavljeno Marec 30, 2017 Opozori Objavljeno Marec 30, 2017 Maus na Vrhniko pripeljal TANOVO!! Bmflar in dAlencc87 2
GoBobi Objavljeno Marec 30, 2017 Opozori Objavljeno Marec 30, 2017 pred 3 urami, Marcel-F pravi: Maus na Vrhniko pripeljal TANOVO!! Tanovga... ker je Kawasaki. Ne more bit ljubica, ker je dec. Ninja ne šteje, ker to ni Nina. Kawl je lahko bestič, buddy, main-man, wing-man, vranec, zverina, monstrum,... Honda, Yamaha, Aprilia, Husqvarna pa so lahko ljubice, mamice, joškarce, nagice, prasičke, bitchies, kuzlce,... pač ženskice. Kawasaki to pač ni ... (Marcel-F, sori, ker to ni bila poanta tvojega veselega vzklika in Maus, sori, če svoj motor kličeš so ženskoto nadimka ). Ajd! Bmflar in Frenk 67 2
Marcel-F Objavljeno Marec 31, 2017 Opozori Objavljeno Marec 31, 2017 5 hours ago, GoBobi said: Tanovga... ker je Kawasaki. Ne more bit ljubica, ker je dec. Ninja ne šteje, ker to ni Nina. Kawl je lahko bestič, buddy, main-man, wing-man, vranec, zverina, monstrum,... Honda, Yamaha, Aprilia, Husqvarna pa so lahko ljubice, mamice, joškarce, nagice, prasičke, bitchies, kuzlce,... pač ženskice. Kawasaki to pač ni ... (Marcel-F, sori, ker to ni bila poanta tvojega veselega vzklika in Maus, sori, če svoj motor kličeš so ženskoto nadimka ). Ajd! F..k, a si ti povsod tok natančn????? Al je tabletka popustila? lucif3rka, ALEŠ M in DAMI34 3
mladench Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 @sunnygirl a so bli dobri čevapi? sunnygirl 1
sunnygirl Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 pred 5 minutami, mladench pravi: @sunnygirl a so bli dobri čevapi? Zelooo Zakaj pa nisi pršu pozdravit mladench 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se