ArcaneWater Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 Danes na Vranskem tako srečal ogromno folka Je kdo bil od tukaj v testni skupini zraven kjer je testiral CBR1000 in jo na zadnjo postavljal
mladench Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 pred 26 minutami, sunnygirl pravi: Zelooo Zakaj pa nisi pršu pozdravit Ko si vzela porcijo in se s kolegico obrnila proti gužvi sem rekel dober tek sam nisi registrirala, si šla dalje bla lačna hehe
sunnygirl Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 pred 1 minuto, mladench pravi: Ko si vzela porcijo in se s kolegico obrnila proti gužvi sem rekel dober tek sam nisi registrirala, si šla dalje bla lačna hehe Sory res nisem slišala Res bila zelooo lačna mladench 1
GoBobi Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 Ob 31. 3. 2017 ob 6:57, Marcel-F pravi: F..k, a si ti povsod tok natančn????? Al je tabletka popustila? ...samo za tabletke. Drugače se pa posipam s pepelom, ker sem napisal napisano ...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 @notranc a si bil ti včeraj iz Križišča proti Delnicam ?
notranc Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: @notranc a si bil ti včeraj iz Križišča proti Delnicam ? Ne, včeraj bil na Lučinah, Idriji.... Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 en tip na BMW se je skoz neki za mano šlepal , ali si biu ti? osa rider, Kmet2, mladench in 3 others 6
maus Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 full sm jih vidu in v soboto in v nedeljo ... pa tut u četrtek in petek ... takrat bolj mau, ker sem skoz u obrate gledu ... mladench, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5
jskrablin Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pomoje da sem vidal @mausa v soboto na Brezovci, ~ 9:30 dopoldan maus 1
maus Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, jskrablin pravi: Pomoje da sem vidal @mausa v soboto na Brezovci, ~ 9:30 dopoldan možno .. sm se full počas pelu ... drugač me ne bi vidu jskrablin 1
osa rider Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 10 urami, DAMI34 pravi: en tip na BMW se je skoz neki za mano šlepal , ali si biu ti? en tip na BMW se je skoz neki za mano šepal . . . . . . . k mu je skoz rezerva utripala, pa se je hotu prvezat da ga pošlepaš MONA AJDOWSKA, pa tak prjatu DAMI34, dondule, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 @Yoghurt cimetov ... Včeraj malo pred 16to skozi Grosuplje in nato proti večeru okoli 19:45 v Šmarju sap proti Grosuplju ???? Yoghurt 1
cikadina Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 @ludiluka v logu, zad za njim pa ta plavi. ludiluka 1
ludiluka Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 1 hour ago, cikadina said: @ludiluka v logu, zad za njim pa ta plavi. sm sam čaku kdaj bo lotilo kej tulit zadej sam so se spokali naprej pol Bmflar in cikadina 2
dreja_123 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 Včeraj na poti proti Sočergi videl ogromno motoristov, nazaj grede tudi patruljo (policist in policistka), ki je kontrolirala 2 motorista. Za zaključek pa še na Petrolu v NG (Vojkova) videl eno punco z belim Hornetom
Yoghurt Objavljeno April 11, 2017 Opozori Objavljeno April 11, 2017 19 hours ago, HD-Dyna said: @Yoghurt cimetov ... Včeraj malo pred 16to skozi Grosuplje in nato proti večeru okoli 19:45 v Šmarju sap proti Grosuplju ???? Priznam. A sva se srečala med vožnjo ali si imel ob cesti postavljeno patruljo za nadzor motoristov? maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno April 11, 2017 Opozori Objavljeno April 11, 2017 pred 5 urami, Yoghurt pravi: Priznam. A sva se srečala med vožnjo ali si imel ob cesti postavljeno patruljo za nadzor motoristov? Čakal sem te ... Takoj sem vedel da si bila ti Se pa tko lepo naprej držiš ..... Lepo prsa ven Kor13, maus in C eagle 3
GoBobi Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) @HD-Dyna pred Turjakom v ponedeljek okoli 12.00, malo pred tabo pa en KTM(?)? Popravljeno April 12, 2017. Popravil GoBobi
Yoghurt Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) @HD-Dyna A se nisva midva prejšnjič zmenila, kako se komentarje (ne) piše? Naslednjič raje naštimaj šokoladnega ježka na kakšen ovinek, da ga spotoma poberem. Danes, okoli 12ih. Na križišču na Rudniku, v smeri proti Lj. En ornk fluorestenčno oranžen GS 1200. Skupaj sva čakala na zeleno luč. Ali si bil ti? Popravljeno April 12, 2017. Popravil Yoghurt
Žan96 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 7 urami, GoBobi pravi: @HD-Dyna pred Turjakom v ponedeljek okoli 12.00, malo pred tabo pa en KTM(?)? Če je bil ktm Enduro sem bil lahko da jaz, sem domače gozdove raziskoval
Bmflar Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 uro, Yoghurt pravi: @HD-Dyna A se nisva midva prejšnjič zmenila, kako se komentarje (ne) piše? Naslednjič raje naštimaj šokoladnega ježka na kakšen ovinek, da ga spotoma poberem. Sem bolj kratkega spomina Za čokoladnega ježka pa velja pred 8 urami, GoBobi pravi: @HD-Dyna pred Turjakom v ponedeljek okoli 12.00, malo pred tabo pa en KTM(?)? Nisem kriv, delam kt zamorc v Laškem Yoghurt, dr.looney in maus 3
lucif3rka Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 Včeraj okoli sedme, od OMV v novomeškem BTC proti centru, TDM pa črna+fluo jakna in čelada?
Popularna objava GoBobi Objavljeno April 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2017 V ponedeljek šel pogledat v Belo krajino, če je @lucif3rka doma, pa se je menda že preselila v Nou mest. Pa sem produžil v Kočevje, da vidim kakšen zmaj je tale naš @Kmet2, pa so mi povedal, da ga tam že dolga leta ni več, jebiga ... Pičim mim Turjaka, prepričan, da sem videl @HD-Dyna, pa mi ta potem pove, da njega na motorju sploh ne moreš več videt, ker ima šihte od jutra do mraka, pa še doma je čisto drugje. Danes grem že tretjič v Wajdušno, da najdem @DAMI34, da mu pokažem, da sem plesnow v glavo vsaj toliko, kot je on plešast, pa ni ne KTM-a, ne kombija z gologlavim šoferjem nikjer. Naključni Wajdouc mi pove, da je verjetno na Črnem kalu. V Postojni zagledam nov policijski interceptor v novih ful anderkaver KRIČEČIH!!!! barvah, obrnem, se po ta zadnjem pelem vštric, da zbudim njihovo pozornost in da vidim, če je v njem @Borutt, da dam za kufe... Ni njega not ... Grem domov, kjer je žena moja zlata, a me takoj napizdi, ker jo strašim z daljšo odsotnostjo in neoglašanjem na telefon. @maus-a nisem niti iskal, ker sem kufe že spil doma, hvala lepa ... Jeba je tole motoriranje ... P.S.: en detajl v zgornji zgodbi je iz trte zvit (namig: moj pusištrajfn je še vedno tam nekje okrog lucif3rkinega... od oka vsaj ) ...., Quest, Kmet2 in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 Policaj je bil v civilu, k je pico častu , dami pa tut ni bil delč od tam. Mljask kje: ne puvem Bmflar in Ninč. 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se