Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 13 minutami, sesir pravi:

Pa si lahko v uniformi na belem civilnem skuterčku?:blush:

Saj ni videti, da je to uniforma. Ne vidim nobenega grba gor. Se mi bolj zdi, da je tole kakšna druga "skupina". A ni bila neka parada ponosa pred kratkim? :D

Objavljeno

@Kmet2  sem slučajno tebe zagledal v petek 30.06.17 okoli 12 ure na avtocesti? En na KTMu se je priključil pri Grosuplju in ga fajn stisnil proti Ljubljani. ;) 

Objavljeno

Vcerej ob eno 14 srecal enga wobleka na semaforju sred konjic ..... a bil kaki forumas z njim na servisu? ☺

Objavljeno
pred 11 urami, Arzen pravi:

@Kmet2  sem slučajno tebe zagledal v petek 30.06.17 okoli 12 ure na avtocesti? En na KTMu se je priključil pri Grosuplju in ga fajn stisnil proti Ljubljani. ;) 

Ne , imam pospravljenega v garaži ,je pripravljken za pot , pa se ga ne dotikam .Zadnja dva tedna se bolj s Tomosi preganjam po mestu :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Od Postojne do Lj, ena rjavolaska, v camo hlacah.

Madonca je disal tam za tabo :whistle:

Pa lepa ritka :blush: motorja mislm :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, Andro Asgaard pravi:

DSC_0060.JPG

Zelo lep vtr sp, ne?

Objavljeno

Res je, viden na Grobniku sobota popoldne ;)

Objavljeno
Ob 2. 7. 2017 ob 14:14, Xebec pravi:

Od Postojne do Lj, ena rjavolaska, v camo hlacah.

Madonca je disal tam za tabo :whistle:

Pa lepa ritka :blush: motorja mislm :P

A nimaš partnerke, da se pustiš tako rajcat? :D

Dobro, saj tudi mene ne zadovolji popolnoma :P

Objavljeno
pred 5 minutami, Slow pravi:

Pozdravljam motorista v kratkih hlacah na SS motorju, ki naju je danes prehitel v blizini Prevoj skozi krizisce, kjer je omejitev 60 km/h, s hitrostjo precej preko 100 km/h. Si bil ti, norec?

Oprosti sem mislil,da kak BT:boobies:

Objavljeno (popravljeno)
Ob 3. 7. 2017 ob 22:03, Slow pravi:

Pozdravljam motorista v kratkih hlacah na SS motorju, ki naju je danes prehitel v blizini Prevoj skozi krizisce, kjer je omejitev 60 km/h, s hitrostjo precej preko 100 km/h. Si bil ti, norec?

Dve beli buci in ena bela pepelka (motor). :D

20170703_200132.jpg.95d56e0bce80cb479db0e2db80345ce1.jpg

modra kawa ninja 6? če ima ta AO+ bi mu ga morali zaračunat 100x ..na mesec... a je že dal registrsko gor ? verjetno ni ..

včeraj nekje pred medvedjekom ena bjonda ravno snela čelado - bila v paru s še enim motorjem ..

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, thumper pravi:

modra kawa ninja 6? če ima ta AO+ bi mu ga morali zaračunat 100x ..na mesec... a je že dal registrsko gor ? verjetno ni ..

Ce sem iskren - ni sans, da bi lahko prepoznal motor, ker je bil tako hitro mimo in tudi naprej ni nic zmanjseval hitrosti. 100% vem, da je imel kratke hlace (mislim, da tudi majico s kratkimi rokavi) in pa se mi zdi, da je imel cez majico zelvo. Res je bil hiter! Po obcutku bi rekel, da je bil (pre)hiter celo za na AC.

Pa ne, da sem zatezen, in razumem, da pase kdaj malo vec potegniti 10, 20.. km/h nad omejitvami, ampak tisto pa ni bilo normalno.

Popravljeno . Popravil Slow
Objavljeno (popravljeno)

aha..torej je bil v svojem vsakodnevnem svetu..tolk hiter da nisi opazil ali ima ali nima tablice..hebiga..

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno

Dva na Yamaha čoperju, kaj že dragstar? na meji v sečovljah GO T8. smo se pozdravili ma me zniama če je kdo s foruma.

Objavljeno (popravljeno)

*

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

mau si temo faliu :P

ta vikend tut full motoristkou po cesti .. vse sm vidu :P 

Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

mau si temo faliu :P

ta vikend tut full motoristkou po cesti .. vse sm vidu :P 

Kje se me glava drži :D

p.s. na jadranki motorjev, da bi lahko na prste preštel :P

Objavljeno (popravljeno)

Rumenicestak v soboto na jadranki ? 

Popravljeno . Popravil marko-m
Ali pa nekdo njemu podoben
Objavljeno
pred 43 minutami, lucif3rka pravi:

Včeraj mi je uspelo ugotoviti, da čeprav se mi vedno zdi utripanje rezerve goriva neskončno, v bistvu ni. Sploh, ko se ti mudi na kavo s kolegico, s katero se nismo videle že več kot eno leto. Ugotovila sem tudi, da se izvoz za Grosuplje nesramno dviga zadnjih nekaj deset metrov, ter da ko se v leru pripelješ že skoraj skoraj do sredine pasu za izvoz, je pri sedanjih temperaturah hoja do bencinske s kletvicami konkretno neprijetna.

Se pa še vedno najdejo dobre duše, tudi če so sicer motoristi, ampak trenutno v avtu, ki te ne samo zapeljejo po 5L kantico, ampak celo še en cel krog po AC preko Višnje gore in nazaj do motorja. Če si tukaj, resnično hvala, častim kavico, v vsakem primeru pa držim obljubo, da nekoč naprej ponudim pomoč! :friend2:

a si najdla motorista :huh: 

Objavljeno
pred 8 urami, lucif3rka pravi:

Včeraj mi je uspelo ugotoviti, da čeprav se mi vedno zdi utripanje rezerve goriva neskončno, v bistvu ni. Sploh, ko se ti mudi na kavo s kolegico, s katero se nismo videle že več kot eno leto. Ugotovila sem tudi, da se izvoz za Grosuplje nesramno dviga zadnjih nekaj deset metrov, ter da ko se v leru pripelješ že skoraj skoraj do sredine pasu za izvoz, je pri sedanjih temperaturah hoja do bencinske s kletvicami konkretno neprijetna.

Se pa še vedno najdejo dobre duše, tudi če so sicer motoristi, ampak trenutno v avtu, ki te ne samo zapeljejo po 5L kantico, ampak celo še en cel krog po AC preko Višnje gore in nazaj do motorja. Če si tukaj, resnično hvala, častim kavico, v vsakem primeru pa držim obljubo, da nekoč naprej ponudim pomoč! :friend2:

Vidiš kako hitro se ljubezen najde ! V pravem trenutku na pravem mestu...  :004

Objavljeno
9 hours ago, lucif3rka said:

....... cel krog po AC preko Višnje gore in nazaj do motorja. 

Kje si pa motor pustila? Za cesto, brez nadzora, da ga mimogrede poberejo romuni? 

Objavljeno
pred 8 urami, maus pravi:

a si najdla motorista :huh: 

Kva pa če je bil skuterist? :panic:

Danes mal čez 16. krožni pri Starem dvoru (Šk. Loka), ena brhka mladenka na ducatiju(maybe)? Belo/črna jakna.

201.gif.407432ab0d054fef6dbd147df3695ffb.gif

• Haha 3
Objavljeno
14 hours ago, XTR said:

Kje si pa motor pustila? Za cesto, brez nadzora, da ga mimogrede poberejo romuni? 

Točno to. Sm računala da sredi popoldneva v tiste pol urce ne bo nič... Abusa pa seveda nism mela s sabo :|

14 hours ago, Xebec said:

Kva pa če je bil skuterist? :panic:

Vstrom ni lih skuter the last time I checked. Ampak hvala za skrb!  :004

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!