FlamE#7 Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 danes okol 21ih honda cbr 1000 repsol replica v spremstvu se enega motorja. pelal(a) si se po škofljici. kdo od tukaj?
SiR Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 danes sem videl enga na motorju - si bil ti? Aja, blo je pa na relaciji Ljubljana-Zagorje
hajoktejn Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 Ja, to sem bil jaz. Relacija je bila pa NM-Metlika :doze:
malakai Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Danes ob 16.00 snoopy viden na Rakeku pri železniski, imel družbo na zadnjem sedezu :) :hmm: ?
mi Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Danes na tržasli Mi na NSRjki res je :grim
motoristek Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 danes sem videl enga na motorju - si bil ti? Aja, blo je pa na relaciji Ljubljana-Zagorje če je bil črn bmw sem bil lahko tudi jaz. :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Danes ob 16.00 snoopy viden na Rakeku pri železniski, imel družbo na zadnjem sedezu :) :hmm: ? Kje pa si me videl? Ja z dečvo sva šla do cerkniškega jezera, pa do rid...ti si bil pa ziher v podmornci(sj je to una gostilna na železniški na rakeku ne??)
lasagna Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Včeraj iz Tuhinjske proti Vranskem blisknil nasproti en bel (in čist) letečmanski K75. A je bil Bmwslo ?
3nity Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Včeraj v družbi Dančija,Godyja ter kolega in kolegice na relaciji: Maribor-Sl.Bistrica-Sl.Konjice-Celje-Šempeter-čez Trojane do LJ-postanek na Brezovici-Logatec-Postojna-Divača-Kozina-Koper. lp vuk nekaj pred 18.°° po Kp obvoznici proti Bivju, a ne ? :D
vuk76 Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 nekaj pred 18.°° po Kp obvoznici proti Bivju, a ne ? :D Ura štima...če je bila kombinacija SV+FJR+Z smo bili to mi. lp vuk
50cent Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Danes skozi Tuhinsko Dolino dohitel 2 z KR območja, eden z CBF, drugi V-Storm :? Obadva z srebrnimi čeladami in v črnih kratkih majicah :( , prvi je imel preko hrbta napis Vanucci, obadva z givi kovčki, tazadnjemu se je med vožnjo odprl kovček :blush: v bližini Vranskega, nakar sem zapeljal vzporedno z njim in ga na to opozoril. Kdo od forumašev? Lp :)
Petzl Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 V soboto, nekdo na TZR-ki 50cc, Rossi replica, smer: Kranj -> Posavec, sva se mal pred posavcem srecala, mogoce Roky?
malakai Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Kje pa si me videl? ...ti si bil pa ziher v podmornci(sj je to una gostilna na železniški na rakeku ne??) :grrr :grrr , biu v isti stavbi, kjer je železnica, po opravkih .)
Roky Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 (popravljeno) V soboto, nekdo na TZR-ki 50cc, Rossi replica, smer: Kranj -> Posavec, sva se mal pred posavcem srecala, mogoce Roky? Tako je :grim .Sej sva se pozdravila ane? No na Posavcu (tam ko so ku***) sem pa kasiral kazen ker sem vozil 67km/h,omejitev je bla pa 50 :angry: Popravljeno Junij 19, 2006. Popravil Roky
k0ci Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 če je omejitev 50 al pa če ni, tvoj motor itq ne sme it več ko 50
MARJA Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Marja je bil pa včeraj popoldne v Postojni, na pumpi! A ne de si bil, a ne de?! Sem te prepozno porajtal in sem potem pohupal, ko sva istočasno speljavala s pumpe. Ti s Trophyjem in Lady proti LJ, jaz z ZRX in Lady proti KP. Se mi je zazdel, da je eden hupal.
Roky Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 če je omejitev 50 al pa če ni, tvoj motor itq ne sme it več ko 50 Že večkrat ob kontroli dokumentov me je policaj prašov kok gre pa sm reku 80km/h pa ni blo nobenih težav,tud zdej mi ni nč moril zarad motorja...Drugače pa mal off-topic pa upam, da neboš začel pametovat,ker vsak otrok ve,da se noben nebo vozu z blokadam :doze:
Tex Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 danes me en s sportakom malo pred lenartom prijazno opozoril na radar malo nizje od crnega lesa..a si motosvetovec? pivo ti ne uide.. :OK: .) Thnx..
Petzl Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Tako je :grim .Sej sva se pozdravila ane? No na Posavcu (tam ko so ku***) sem pa kasiral kazen ker sem vozil 67km/h,omejitev je bla pa 50 :angry: jap... na posavcu pa radarja sploh vidu nism, drgac bi opozoru :blush: , to se mi zadnje case dost velikrat dogaja, grem kr mim :blink:
Roky Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 jap... na posavcu pa radarja sploh vidu nism, drgac bi opozoru :blush: , to se mi zadnje case dost velikrat dogaja, grem kr mim :blink: Ja sej jest budala sm jih že prejšn tedn vidu tam stat pa se nism spomnu kaj me lahko čaka.Jebiga,vsaka šola neki stane :) Naslednič k se srečava pa kr mau mahej pa če bo kdaj priložnost gremo lahko na kšn kofe .) Btw. Sorry za off-topic :blush:
3nity Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Ura štima...če je bila kombinacija SV+FJR+Z smo bili to mi. V bistvu sem vidla samo brata od Dancija :D :D :devil: ..in nekje daaaaleč naprej rit od svja :grim
Petzl Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Ja sej jest budala sm jih že prejšn tedn vidu tam stat pa se nism spomnu kaj me lahko čaka.Jebiga,vsaka šola neki stane :) Naslednič k se srečava pa kr mau mahej pa če bo kdaj priložnost gremo lahko na kšn kofe .) Btw. Sorry za off-topic :blush: Ok, sporoc k bos kej kle okol nash krajov hodu, pa magar me dej v msn, mojga mas v profilu... Zej pa res dost offtopic :blush:
JMatic Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 dons okol 10.20 po avtocesti Vodice - Lj ta nova aprilia crne barve :eek: :eek: :photo: :photo: kdo od tu ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se