.T. Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 ®e v topicu Voljni prenočitve na FS sem predlagal, da bi vak prinesel darilce v vrednosti do 2.000,00 SIT. Darilca bi zavili in označili, potem pa bi ľrebali ątevilke. Seveda bi darilca kupili v Sex shopu. To bi bilo ful zbavno in bi ąe dodatno popestrilo dogajanje na FS. Napiąite, kdo je za tak srečelov. Tadej Evo na seznam dajem: - Tadej + Misha
Zoolo Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Tadej pa ja ne misliš resno da kdo NI??? Count me in! ***** Come in peace or stay at home!
klimbra Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Zetor....vam v pomoč in veselje
Ice Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 klimbra,ti sex maniak,ti..... sem za,samo kupiti se bilo treba......in upati,da ne pozabim ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
klimbra Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 ICE Pa vi u jodllandu sploh mate sex shope.....glede na to d se grejo bl verne od papeža?????????????????? Hahahahaha...mi bomo pa prostitucijo legalizirali........... KOK NAM BO LUŠTN Zetor....vam v pomoč in veselje
.T. Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Tadej
Zarja Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Jest mam pa ze kupljeno........tralala... Zarja
hotschko Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: Jest mam pa ze kupljeno........tralala... Zarja A že testiraš ? hotschko
.T. Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Zarja Tadej
lojzi Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Tadej, jest sem mislu, da smo tole že dogovorjeni dokončno, in da ne zbiramo več prijav. Vsak, kdor se prijavi, prinese, če kdo ne bo, bo pač izključen! Enkrat smo se že izjasnili, da smo za to, in mislim, da je na tebi samo še, da ljudi na to opozoriš ! Edini problem bo (kolikor jest poznam SS), da je tam bolj malo artiklov za 2kSIT, in da se bojim, da se ne bi ljudje prevec ponavljali ! Pa še zmeri vas mam rad ! Lojzi ma vas rad
vragica Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Porco dio nikol mi ne rata, da bi se ta prva na listo prijavila. No, prav.... potem bom pa se malo premislila al ja al ne....... lav ja ol Viragica
.T. Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: Tadej, jest sem mislu, da smo tole ľe dogovorjeni dokončno, in da ne zbiramo več prijav. Vsak, kdor se prijavi, prinese, če kdo ne bo, bo pač izključen! Enkrat smo se ľe izjasnili, da smo za to, in mislim, da je na tebi samo ąe, da ljudi na to opozorią ! Edini problem bo (kolikor jest poznam SS), da je tam bolj malo artiklov za 2kSIT, in da se bojim, da se ne bi ljudje prevec ponavljali ! Pa ąe zmeri vas mam rad ! Lojzi ma vas rad Lojzi, sem se v sredo v Twinu pogovarjal s folkom, pa jim ni blo jasno, če je tisto z darili resnično miąljeno, al pa je samo zajebanca. Zato sem tudi naredil topic na temo darila, da folk vidi, da mislimo resno. ®e za 1.500 SIT dobią sexy artikle. Če hočeą in imaą $$$$$ pa lahko kupią tudi draľje darilo. Mislim, da se nekaj na okol govori, da bo potrebno artikle na srečanju tudi pomeriti oz. sprobati. Tadej Kdor je za srečelov, naj se kar lepo prijavi.
lojzi Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: Tadej Kdor je za srečelov, naj se kar lepo prijavi. Pol pa prjav mene, pa mojo prvo ženo ! Tisto gumico si bom pa že na nos nataknu! (kdopavekerjemojnajtršiorganPRESS?) Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 05/12/2001 11:23:46
klimbra Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 VIRAGICA Sej včas je pa zanimivo tut če si tazadn u vrst Zetor....vam v pomoč in veselje
vragica Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote:Sej včas je pa zanimivo tut če si tazadn u vrst A ves kaj Klibra bom jaz, kar lepo v zlati sredini tam se najboljse pocutim. Tadej pisi! lav ja ol Viragica
.T. Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: quote: Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Zarja Lojzi + Tina Viragica Tadej
Brrrm Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 No, bova še midva kupila dva kondoma po 2ktol. Jih bo toliko, da bomo lahko naredili tekmo za najlepše in najbolj obilno napihnjeni kondomček. Brrrm
.T. Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Zarja Lojzi + Tina Viragica Brrrm + Lady Tadej
pero Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Midva s tamalo se rineva vmes!Napią nas hitr! Ej jest sem tud ľe kupu tko da boste mogl it na ekskurzijo v sex shop sami!Blagor vam!Loh grem pa ąe enkrat!!! Ej se javim da napiąem cifre za srečolov-če ste za seveda!(u kak se bom ľrtvoval);)!! Ej darilo mormo vsi prnest da bo bl ąpasn!!!!! Ciao,by Pero
Ice Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 pero,pisi od ena do petdeset......al nas bo vec?!> ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
klimbra Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: quote:Sej včas je pa zanimivo tut če si tazadn u vrst A ves kaj Klibra bom jaz, kar lepo v zlati sredini tam se najboljse pocutim. Tadej pisi! lav ja ol Viragica HAHAHA....K greje udspred in udzad...pa potem ni nevarnosti d bi te u križu reuma dajala Zetor....vam v pomoč in veselje
vragica Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Aja Tadej in kdaj bo potem izlet v Sex shop by Tadejtraveltosexshopagency? lav ja ol Viragica
Mačica Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 macica + diablo666 jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
suzuki Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Hola! Zapisi se mene. LP suzuki freya in SharpNinja 2
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 quote: (kdopavekerjemojnajtršiorganPRESS?) Tvoja prva žena? Tvoja druga žena? Tvoja prihodnja tretja žena?
Priporočene objave