Gregs Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Tadej, jasno, piši me zraven. Saj če je zadeva rabljena, je tudi še uporabna?! Bom malo omaro odprl, pa kaj izbrskal...
.T. Objavljeno December 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2001 Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Zarja Lojzi + Tina Viragica Brrrm + Lady Pero + Nataąa Gregs Macica + Diablo 666 Suzuki Tadej
.T. Objavljeno December 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2001 quote: Aja Tadej in kdaj bo potem izlet v Sex shop by Tadejtraveltosexshopagency? lav ja ol Viragica Viragica ti kar predlagaj termin. Naslednji teden bi bilo OK! Upam, da nisi sramezljiva. Tadej
lojzi Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 quote: [Viragica ti kar predlagaj termin. Naslednji teden bi bilo OK! Upam, da nisi sramezljiva. Tadej Viragica, sramežljiva ?? Lojzi ma vas rad
Ice Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 quote: Viragica, sramežljiva ?? yep. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
vragica Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 No tako a ne jaz sem za... caki drug teden ne (obveznosti), 18.12. pecem gibanico za Lojzija in ostalo kompanijo, po 19.12. pa tudi dopust vzamem, ce je treba. lav ja ol Viragica
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 quote: pa tudi dopust vzamem, ce je treba. lav ja ol Viragica VIRAGI...pa kaj misliš ti kar bivakirat u shopu...pa vse pregledal.......PREIZKUSIT MORDA???????? Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
Climberka Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Dajte na seznam se naju z Climberjem. Jaz sem eno malenkost (sexy ) ze kupila, Climberja pa ta tezka naloga se caka . LP Climberka
Ice Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 quote: Dajte na seznam se naju z Climberjem. LP Climberka kaj,a bosta vidva tudi sprobavala kot viragica?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Ne, ker sta malo starejsa od nje, sta ze vec sprobala, pa bosta zato manj casa porabila...
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Predvsem jima pa ne bo treba dopusta vzet!!!!!!!!!! Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
.T. Objavljeno December 7, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2001 Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Zarja Lojzi + Tina Viragica Brrrm + Lady Pero + Nataąa Gregs Macica + Diablo 666 Suzuki Climberka + Climber Tadej
Climberka Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 Ah, se mi ne da nazaj gledat, kaj bo Viragica sprobavala , a mi lahko samo malo namignes, pa bom premislila in mogoce tudi odgovorila.Kaksne pohvale na najino "starost" al je to mogoce kompliment - . Clovek mara pozitivno mislit, da ostane mlad . LP Climberka
vragica Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 quote:.......PREIZKUSIT MORDA???????? ZAKAJ PA NE????? lav ja ol Viragica
klimbra Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 quote: quote:.......PREIZKUSIT MORDA???????? ZAKAJ PA NE????? lav ja ol Viragica Kaj bi se to dalo izvajat v DVOJE,TROJE...NO TUT ŠE KAKŠEN SE LAHK ZRAVN PRKLOP Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
vragica Objavljeno December 8, 2001 Opozori Objavljeno December 8, 2001 quote: A test-boya si že določila?! Ma ja, samo je full sramezljiv Zgleda bom mogla res forumase prosit, da gredo z mano. "" lav ja ol Viragica
Ice Objavljeno December 8, 2001 Opozori Objavljeno December 8, 2001 ker mi ravno lady čez ramo gleda,ti zal ne morem nič duhovitega napisati. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 8, 2001 Opozori Objavljeno December 8, 2001 Ice, kakor da si Ice Lady ne more sama ogledati vseh tvojih umotvorov do končnega postanka pri 5000 gofljanjih...
Ice Objavljeno December 9, 2001 Opozori Objavljeno December 9, 2001 evo,po dolgotrajnih pogajanjih sva se z lady le dogovorila,da gre ona po nakupih za srecelov. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
.T. Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: Za enkrat so na seznamu: Tadej+Misha Klimbra Zoolo Ice Zarja Lojzi + Tina Viragica Brrrm + Lady Pero + Nataąa Gregs Macica + Diablo 666 Suzuki Climberka + Climber Ice + Ice Lady Tadej HA, HA, HA, vceri sva bla z Misho v Sex shopu in sva kupila darila. To bo nerodno tistemu, ki jih bo dobil.... Tadej
Ice Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 HARHAR....tadej,si ziher da srecelov BO?!? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Mora biti. Midva z Lady tudi opravila nakup in tudi že zavila. Brrrm
klimbra Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: Mora biti. Midva z Lady tudi opravila nakup in tudi že zavila. Brrrm K burek u pack papir????????????' hahahahahahaaaaaaa Klimbra.....preprosto neponovljiv
Gregs Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Uf, ljudi, jaz totalno nimam casa iti kaj kupit. Ampak me bo ena dobra duša rešila (upam). Če me ne bo, bo pač eden manj na spisku. Si boste pa sami potalali zanimivosti...
Priporočene objave