Greyhound Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 A slučajno kdo ve, koliko časa še? Že par mesecev so "v prenovi". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno April 29, 2004 Deli Objavljeno April 29, 2004 Ce so tako hitri kot pri dobavi mojega motorja, bos se malo pocakal! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Pol ure pred vstopom v EU so se vedno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greyhound Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 Bi se rad včlanil med "prenovitelje", pa sedaj ne vem kako. Če lahko kdo kaj pomaga, bom prav hvaležen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greyhound Objavljeno December 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2005 Prenova še traja in traja................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 (popravljeno) Prenova še traja in traja................... Ja, je sramota :BUA: ko bom dobil položnico ti jo pošljem :OK: tukaj ti dam povezavo, pokljiči, telefoniri, maili..... so na mestnem logu 88a. Poprašaj za g. Božiča (v tem času bi ga moral dobiti ha ha ha) Božič kje si??? Popravljeno December 24, 2005. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JOHNE Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 JA TKO JE PAČ Z TEM NAŠIM KLUBOM. KO PRIDEM JAZ KUPIT MOTOR U ŠTACUNO ( V OSMIH LETIH SEM JIH ŠEST) ,PRAVJO DA SEM TAKO AL TAKO NJIHOV PA DOBIM NEK POPUST,SAMO POL PA UGOTOVIM,DA ISTEGA DOBI TUD TISTI,KI KUPI PRVEGA. PA KAJ MOREMO? OČITNO PA VSEENO NIMAJO ČASA DA BI UREDILI SPLETNO STRAN ( AL PA DENARJA?).JE PA LE HECNO. JA AMPAK,MISLIM,DA JE PROBLEM V DENARJU. MA NI LEPŠEGA,KOT KUPIT DRAG MOTOR AL PA AVTO ZA 12 MIO V ROKAVICAH,KAPO IN Z ČAJEM V ROKI. HA,HA,HA .MOJA MAMA JE ŠLA NA DOLG MOST V ŠOTOR PO FIČKOTA LETA 1973, ZDEJ GREMO LAHKO PA PO BMW V ISTI ŠOTOR. BOMBA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Dobil položnico, če jo kdo hoče? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Dobil položnico, če jo kdo hoče? :whistle: Je drugih dost :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Božič kje si??? Božič je že minil. In en in drug. Bo pa kmal ta drug nov let...če ti to kej pomaga, da ne boš čakal Božiča!:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se