sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 OK, fino, tatoo ni zarascen in se vidi :lol1: ampak jaz se vedno ne vidim slike tu gori nalimane .... Zokica? :lol1: Sej link sm že SymRu poslala tko da lahka on pove če sem stara oz. že obstoječa član/ica :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 v mislih imam bol odštekane ljudi, ker na njihovem srečanju te pol vsi mal čudn gledajo če mal joške pokažeš, men pa to ni nč čudnga :lol1: :lol1: A so se zgrazali? :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Sej link sm že SymRu poslala tko da lahka on pove če sem stara oz. že obstoječa član/ica :D Ma pusti to, ti jo sem gor nalimaj :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 hehe.. kaže joške, ima tatu, piercing.... lahko se preseliš k meni ... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 :lol1: :lol1: A so se zgrazali? :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: No ja zgražal lih ne sam vsi so me pol spraševal če mi ni nč narodn pa tko Čudno vglavnem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 hehe.. kaže joške, ima tatu, piercing.... lahko se preseliš k meni ... :kva2: Ti me še vidu nis pa si napisu da se lahka preselim k teb, vidš to mi je pr vas všeč da se znate zabavat oz. hecat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 vsi mal čudn gledajo če mal joške pokažeš, men pa to ni nč čudnga, ok alkohol se tud tm toč, tko da to je skor isto Res so čudni, glih prejšnji petek je ena kelnarca joške na šank vrgla in nihče ni nč čudn gledal, požrela je samo odobravanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 A je možno, da ta tema kake Motosvet rekorede podre po številu objav v najkrajšem času? :hmm: Go for it sarcy :yea2: Tu ni zgražanja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 Res so čudni, glih prejšnji petek je ena kelnarca joške na šank vrgla in nihče ni nč čudn gledal, požrela je samo odobravanje. A to mogoče v Ljubljani za Bežigradom (ja lahko je tud kje drugje blo k smo dost po lokalih)? Poznam še eno tako k skos meče joške na šank pa ji ni nč bed, mogoče sem se to naučila od nje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Verjetno si se naučila od nje---od mame po moje tega nisi pobrala--al pa tut. Ne bilo na Viču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Ti me še vidu nis pa si napisu da se lahka preselim k teb, vidš to mi je pr vas všeč da se znate zabavat oz. hecat neee js to resno mislim :lol1: od kod si sarcy? TISTI KI STANUJE NJBLIŽJE JO MORA PRPELAT V UMAG NA ZBOR!!!!! da vidmo ta show :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Ti me še vidu nis pa si napisu da se lahka preselim k teb, vidš to mi je pr vas všeč da se znate zabavat oz. hecat Hoces rect da ce bi te videl, bi drzal jezik za zobmi? In se vedno ni slike ... :D V cem je problem, kje je zdaj oni sprosceni zajebantski duh ki kaze joske takat ko prisotni tega nocejo, tu je pa problem sliko gor nalimat :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 Verjetno si se naučila od nje---od mame po moje tega nisi pobrala--al pa tut. Ne bilo na Viču No ja to pa imaš zdele 100% prav od mami pa re ne O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 neee js to resno mislim :lol1: od kod si sarcy? TISTI KI STANUJE NJBLIŽJE JO MORA PRPELAT V UMAG NA ZBOR!!!!! da vidmo ta show :naughty: Iz Ljubljane sem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 In se vedno ni slike ... :D Slika, slika! In to z vidnim jezikom z uhanom. Zok ga zihr nima zvrtanga. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 Hoces rect da ce bi te videl, bi drzal jezik za zobmi? In se vedno ni slike ... :D V cem je problem, kje je zdaj oni sprosceni zajebantski duh ki kaze joske takat ko prisotni tega nocejo, tu je pa problem sliko gor nalimat :devil: :P Evo še slikco da navte rekl da je nism prpopala http://www.mobisux.com/album/data/500/19022sara-avto-med.JPG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 no ljubljančani nekdo se bo ja opogumu in jo prpelu dol :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 ne,ne ni treba :cry: alop mejte se :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 ne,ne ni treba :cry: alop mejte se :ph34r: Ok no a si se me ustrašu? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 ne,ne ni treba :cry: ahahahahahah .... gobec pa tak :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Ok no a si se me ustrašu? :? tipično za narod ka živi na internetu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 maxxi a se javiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) pizda nakladate... sarcy ne ker motozbor ces it? jest te pelem :naughty: :naughty: :naughty: :devil: :devil: upam da nimas kaksnih pretirano ozkih preferen okoli spola voznika, ki naj bi te prevazal :naughty: :naughty: :devil: Popravljeno April 30, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 maxxi a se javiš? mal kurc bi mi blo it iz portoroža v Lj. po eno bejbo in pol v Umag ...... ampak jst ne vidim nbenga problema pač nekoga na zbor pelat ali pač ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno April 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2004 tipično za narod ka živi na internetu :lol1: Zdej mi je pa ful bed, škoda k sm dala slikco gor :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se