Zok Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 http://www.poljub.com/modules.php?op=modlo...ewtopic&t=11066 :lol1:
Alla Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Hja, kaj mi pomagajo leta, ko pa sem čist neizkušena v teh stvareh.... :( :? :cry: Alla :huh:
Zok Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 A ti si tud tam? :rolleyes: ja. :P vcasih se splaca, k se nasmejis ob tem kake probleme majo eni... :lol1: :lol1: :lol1:
cyc Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Hja, kaj mi pomagajo leta, ko pa sem čist neizkušena v teh stvareh.... :( :? :cry: :cry: :cry: To je neugodno, ja :( Sej bo, sej bo :lol1: ;)
rebel Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 uuuuffffff ste se razpisali... da ne bo kdo užaljen zaradi mene!! s tisto objavo tam nekje na 7 strani nism mislu tako resno kot ste jo razumeli. sarcy, ti moram reč da zgledaš čisto v redu punca in naj ti ne hodijo sedaj po glavi kakšne slabe misli o sebi, glede na to kar je napisano na teh straneh!!! če sm ti povzroču slabo voljo se ti opravičujem, je blo napisano bolj za hec. ti pa svetujem da stvari raje 10× premisliš preden kaj napišeš al pa poveš, ti bo dosti lažje. če pa ti uspe pridet v umag sm ti dolžen pivo in kalamare.
Zok Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ti pa svetujem da stvari raje 10× premisliš preden kaj napišeš al pa poveš, ti bo dosti lažje. tocno. vidis, js navadno sam 9x premislim pa kr napisem, pol se pa folk dela norce... :P
Zok Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 da ne bo kdo užaljen zaradi mene!! js sm ze. dolzn si mi za en pir. <_< ZakajZePress??? :lol1:
lina Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 QUOTE (Zok @ 30 Apr 2004 @ 13:18) Sarcy, ta forum, kot vidis, ni avtomobilizem.com forum, kjer je vse tak na izi. ena napacna beseda/vprasanje, pa mas za sekundo 20 napisanih 11 strani zezanja v glavo. to ni fajn. nene, ni fajn... Ja vidm ja, sej zato sem pa prosila da se zbriše Vidiš dobro---pa dojameš tut? :devil:
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Sarcy boga reva, nič kriva, O:-) ...a mi nisi lih zadnč reku, da je :SS , kadar vidiš koga s preluknanim jezikom? :hmm: Lej, lej.....zanimivo..... :devil:
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 če pa ti uspe pridet v umag sm ti dolžen pivo in kalamare. Seveda mi bo uspelo. :) V petek ob 19.30 te počakam za vhodom, na prvi stezi desno proti odru. :) Zelo bom vesela pira in kalamarov. :D :P :rolleyes: :004
rebel Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Seveda mi bo uspelo. :) V petek ob 19.30 te počakam za vhodom, na prvi stezi desno proti odru. :) Zelo bom vesela pira in kalamarov. :D :P :rolleyes: :004 hehe... da ne boš zaman čakala pridem v soboto, ura bo kr v redu... kaj pa če bo letos oder kje drugje?
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ne,ne ni treba :cry: :friend1: :friend2: O:-) :004 :grim
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ...kaj pa če bo letos oder kje drugje? :grrr :grrr :grrr Ne bo, preverjeno.... :rolleyes: Torej zmenjeno : ti častiš meni kalamare in pivo, jaz častim fifty-ju kalamare in pivo, za naprej bomo pa vidli, kdo bo še komu kaj častil (glede na množičnost motosvet udeležencev)... :) .) Mogoče jih bo pa tebi sarcy.... :kva2: :xx:
Vrtnica Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ej rebel ne vem zakaj se sploh opravicujes. Ce bi ona malo bolj prebirala motosvet oz teme ki spadajo pod ostalo -> kr'neki bi videla da se skoz sam zafrkavate/mo pac ce ji pase tako pisanje in ce ji pase da dela norca iz sebe kar naj. pac pocuti se kot da je manekenka (tako se je dalo iz njenih objav razbrat). ce ji pase naj lp
rebel Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ja, če bo sarcy imela možnost izbrat jih bo sigurno meni častla:grrr in ti kakšne maš rajši, cvrte al na žaru.... js ti bom prnesu porcijo čim kasneje ko bo olje že mal prežgano ... boš mal več pive spila... pol pa bo majčka odletela.. in joški bodo ugledali odrske luči :lol1: :D eno tako rabimo, ni kaj B)
rebel Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ej rebel ne vem zakaj se sploh opravicujes. Ce bi ona malo bolj prebirala motosvet oz teme ki spadajo pod ostalo -> kr'neki bi videla da se skoz sam zafrkavate/mo pac ce ji pase tako pisanje in ce ji pase da dela norca iz sebe kar naj pac pocuti se kot da je manekenka (tako se je dalo iz njenih objav razbrat) ce ji pase naj lp ah mi ji ne smemo sodit mogoče ima tak dan :?
Ganges Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Sedaj pa je že sigurno postavljenih več rekordov na motosvetu (a se motosvet z veliko začetnico piše?).
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Torej je zmenjeno kdo kateri joške liže pa kdo bo majčko napojeno z pirom mel ???? :P
cyc Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Ni vidt ... niti ni jasno ali bo "kateri" ali "katera", kaj sele kdo bo majcko imel pol ... vprasanje je, ce je sploh dogovorjeno na kateri bo majcka na zacetku :D
Thundercat Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 kakšno moč nosijo v sebi ženske... :doze:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 kakšno moč nosijo v sebi ženske... :doze: A nisi vedu ..... sej si napisal v "uni" temi "da takrat ko njej paše" ... torej ma moč nad tabo :P
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2004 Opozori Objavljeno Maj 2, 2004 se mi ne ljubi brati vse solate, ampak vedite da bo letos vsaj en pešec več vsaj na kakih 5 motozborih. Če pa kakemu organizatorju to ne bo pasalo me naj pa :fight2: :unsure: Je pa res da imajo včasih motoristi prost vstop medtem ko "pešci" plačamo vstopnino :hmm:
Skubaduba Objavljeno Maj 2, 2004 Opozori Objavljeno Maj 2, 2004 ...........????????????????? vidm da so vsi tuki napisali krneki,se jst............................... :D :) :D :P pesci na motozborih,khmmm mogoce na rolerjih .) B)
Killroy Objavljeno Maj 2, 2004 Opozori Objavljeno Maj 2, 2004 Madona kulk se eni otročji :wacko: -sej zase nebi reku,sam za ostale "starejše in zrelejše" motomarsovce... :hmm: @ sarcy: če te še noben ni povabu,te jest uradno povabim na zadnji sedež moje mofe za bilokateri motozbor .) B) Seveda kšna pijačka pol tud ne sme mankat... :naughty: :P Lp
Thundercat Objavljeno Maj 2, 2004 Opozori Objavljeno Maj 2, 2004 evo za boljš predstavo kaj vse se na zborih dogaja....miss mokre majčke
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se