Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ... se potem spet posvetim šahu, križankam in palindromnim rebusoidom. kaj pa MMarsu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 Po 1.5.,ko smo v EU :lol1: ja, zdaj smo Eurolovemaker-ji BTW da ne bo čist :topic: paše, ko paše njej :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ...kadar paše njej..... ...in kadar njemu paše... :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ...in kadar njemu paše... :wub: :004 ..če paše njej ... .. da obema pride ... :004 . . . glih takrat tašča na obisk :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 še pa še paše ! svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 še pa še paše ! svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem ! B) Sam s sabo? V najboljši družbi? :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 Kakor gdaj drgač se mi pa zdi zutrej še najbol,zvečer oz ponoč sploh ni fore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 Kakor gdaj drgač se mi pa zdi zutrej še najbol,zvečer oz ponoč sploh ni fore itak da ni ko te partner ob treh zjutraj zbudi in zahteva.....ti pa še ves zaspan sploh ne veš če sanjaš al kaj.... been there done that O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 been there done that O:-) ...zdej se pa se hvalis kok ti ni hotu stat... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ...zdej se pa se hvalis kok ti ni hotu stat... :lol1: :P stoji stoji...sam ob 3 zjutraj na komando po štirih ljubljenjih prejšnji dan pa ne gre zlahka..... :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ravno sem ugotovil, da bi mi najbolj pasalo zdaj ko morem delat :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. pa ne glede na to, kdaj je to. makar ob 3 zjutraj! sam zdaj je bl suša- smjk, smjk. dečki, mejte si ga LP, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 pojem pri PZ (2.sopran- tko d kr lepo potegnem :P) to pa vedno in povsod :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ...z njim je najlepš in najboljš... ???????? :? ???????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 :lol1: :grrr svašta :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mario Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 svašta jp :xx: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. nina ma pa FZ6 sindrom :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. pa ne glede na to, kdaj je to. makar ob 3 zjutraj! Ko boš zrasla boš spremenila mnenje O:-) In a se ti ob 3 zjutraj zdi "nevsakdanji" čas za to? :hmm: Upam da se mojim soesom ki živijo nad mano ne bo kaj takega zluštalo, ker mi je skakanje po glavi do 23, 24 ure prek zadost :wacko: :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 nina ma pa FZ6 sindrom :devil: :lol1: KE? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 Kdaj vam najbolj paše? Paše , paše O:-) ;čimvečkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 nina ma pa FZ6 sindrom :devil: :lol1: :notworthy: :notworthy: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 stoji stoji...sam ob 3 zjutraj na komando po štirih ljubljenjih prejšnji dan pa ne gre zlahka..... :rolleyes: :D Tc, zgleda da 4x nisi dobro opravil in je hotla še. :naughty: Sej veš, da kvantiteta in kvaliteta ne hodita z roko v roki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Tc, zgleda da 4x nisi dobro opravil in je hotla še. :naughty: Sej veš, da kvantiteta in kvaliteta ne hodita z roko v roki. si me pa prečitala ni kej..... :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. pa ne glede na to, kdaj je to. makar ob 3 zjutraj! sam zdaj je bl suša- smjk, smjk. a zravn gleda, ko se ti s kom dolčkaš? :D glede suše - a se mu je posušil? :) stvar pač včasih usahne, če jo preveč ožemaš :) :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 :) stvar pač včasih usahne, če jo preveč ožemaš :) :afro1: ali pa če dolgo časa ne dobi potrebnih stvari za življenje.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se