Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ... se potem spet posvetim šahu, križankam in palindromnim rebusoidom. kaj pa MMarsu :unsure:
Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Po 1.5.,ko smo v EU :lol1: ja, zdaj smo Eurolovemaker-ji BTW da ne bo čist :topic: paše, ko paše njej :wub: :wub:
nts Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ...kadar paše njej..... ...in kadar njemu paše... :wub: :004
Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ...in kadar njemu paše... :wub: :004 ..če paše njej ... .. da obema pride ... :004 . . . glih takrat tašča na obisk :fight2:
Rude Boy Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 še pa še paše ! svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem ! B)
lojzi Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 še pa še paše ! svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem ! B) Sam s sabo? V najboljši družbi? :yea2:
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Kakor gdaj drgač se mi pa zdi zutrej še najbol,zvečer oz ponoč sploh ni fore
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Kakor gdaj drgač se mi pa zdi zutrej še najbol,zvečer oz ponoč sploh ni fore itak da ni ko te partner ob treh zjutraj zbudi in zahteva.....ti pa še ves zaspan sploh ne veš če sanjaš al kaj.... been there done that O:-)
Zok Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 been there done that O:-) ...zdej se pa se hvalis kok ti ni hotu stat... :lol1:
Thundercat Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ...zdej se pa se hvalis kok ti ni hotu stat... :lol1: :P stoji stoji...sam ob 3 zjutraj na komando po štirih ljubljenjih prejšnji dan pa ne gre zlahka..... :rolleyes: :D
Pervy Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ravno sem ugotovil, da bi mi najbolj pasalo zdaj ko morem delat :devil: .)
Ninč Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. pa ne glede na to, kdaj je to. makar ob 3 zjutraj! sam zdaj je bl suša- smjk, smjk. dečki, mejte si ga LP, nina
AREA Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 pojem pri PZ (2.sopran- tko d kr lepo potegnem :P) to pa vedno in povsod :grim
Vojč Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 ...z njim je najlepš in najboljš... ???????? :? ????????????
Pervy Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. nina ma pa FZ6 sindrom :devil: :lol1:
stigmata Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. pa ne glede na to, kdaj je to. makar ob 3 zjutraj! Ko boš zrasla boš spremenila mnenje O:-) In a se ti ob 3 zjutraj zdi "nevsakdanji" čas za to? :hmm: Upam da se mojim soesom ki živijo nad mano ne bo kaj takega zluštalo, ker mi je skakanje po glavi do 23, 24 ure prek zadost :wacko: :blink: :wacko:
stigmata Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 nina ma pa FZ6 sindrom :devil: :lol1: KE? :hmm:
banini Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Kdaj vam najbolj paše? Paše , paše O:-) ;čimvečkrat
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 nina ma pa FZ6 sindrom :devil: :lol1: :notworthy: :notworthy: :lol1:
lina Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 stoji stoji...sam ob 3 zjutraj na komando po štirih ljubljenjih prejšnji dan pa ne gre zlahka..... :rolleyes: :D Tc, zgleda da 4x nisi dobro opravil in je hotla še. :naughty: Sej veš, da kvantiteta in kvaliteta ne hodita z roko v roki.
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Tc, zgleda da 4x nisi dobro opravil in je hotla še. :naughty: Sej veš, da kvantiteta in kvaliteta ne hodita z roko v roki. si me pa prečitala ni kej..... :notworthy: :notworthy:
SiR Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 men pa paše skoz, sam da je moj lubi zravn! z njim je najlepš in najboljš. pa ne glede na to, kdaj je to. makar ob 3 zjutraj! sam zdaj je bl suša- smjk, smjk. a zravn gleda, ko se ti s kom dolčkaš? :D glede suše - a se mu je posušil? :) stvar pač včasih usahne, če jo preveč ožemaš :) :afro1:
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 :) stvar pač včasih usahne, če jo preveč ožemaš :) :afro1: ali pa če dolgo časa ne dobi potrebnih stvari za življenje.... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se