Pervy Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 jaz bi tudi swingal (bi pasalo kadarkoli) samo min 3. partnerice bi še rabil da bo swing in ne samo trojček. aja glede rund nič ne obljubim, pričakujem pa aktivno sodelovanje vseh udeleženk .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 a ne bi blo bolj uporabno uprasanje KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? :hmm: :hmm: :hmm: tejkini posti ??? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Asfikcija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 a ne bi blo bolj uporabno uprasanje KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? :hmm: :hmm: :hmm: ker smo na motosvetu, bi bil pravi odgovor ziher - "bencin" :D razen, če so eni tu zarad česa drugega :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? ...ALI OPALI..isto sranje samo drugo pakovanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 ....nizka cena... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 a ne bi blo bolj uporabno uprasanje KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? :hmm: :hmm: :hmm: 10.000+ rpm! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? S četrto ful gasa čez LJ. tunel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 hm...mene pa še vedno ženske... če te rajca bencin, sa pa polij z njim ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 a ne bi blo bolj uporabno uprasanje KAJ VAS NAJBOLJ ZAPALI? :hmm: :hmm: :hmm: Beer, Bikes & Babes (ni nujno, da v takem vrstnem redu) :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 hm...mene pa še vedno ženske... če te rajca bencin, sa pa polij z njim ne? Govora je bilo o "kaj vas zapali", ne kaj vas "rajca" :D Z bencinom se je najlažje zapalit :D Rajcat pa .. .hm ... po mojem težko. Verjetno ti pol kurac še par dni smrdi, kot bi natepaval kak auspuh :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Pa recimo torej kaj vas najbolj NAPALI!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 a zravn gleda, ko se ti s kom dolčkaš? :D glede suše - a se mu je posušil? :) stvar pač včasih usahne, če jo preveč ožemaš :) :afro1: čuj ti bajker! kaj se ti tepst hočeš z mano? :naughty: hudo bo, pazi se! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 :blink: :unsure: :huh: Kdo bi se tepu s kom?! :kva2: p.s. Nina, a lahko mojga prjatla prosim NE pretepaš in mu niti NE groziš, da bi ga ! :angry: Zdej me bo pa še to skrbelo :doze: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 ... Zdej me bo pa še to skrbelo :doze: :doze: :doze: Eh, Manu, n'č sekirat. Preden kdo naši Vanilla Gorilli do živga pride, je že zmatran. Nakar mu Symči lahko sam še jurja za kroglc porine in se zahvali za masažo. :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Ubistvu mi paše ravno ta trenutek! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 (popravljeno) men tud by the way :) ampak sam petting, ker sm ful na psu in bi se čist prepustila.... pa pod stresom sm :( (prekleta šola) KDAJ BO KONC TEGA CIRKUSA? :AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry: :unsure: lp, pa pridni bodte majku, še dihat se mi ne da, pa svojga lubija bi Popravljeno Maj 12, 2004. Popravil Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 men tud by the way :) ampak sam petting, ker sm ful na psu in bi se čist prepustila.... pa pod stresom sm :( (prekleta šola) :blink: :blink: :blink: :xx: p.s. @Tejka, besedni komentar si mi pa iz ust vzela - v vomitoriumu, sure. :yea2: :OK: p.p.s. Da ne bom čisto :topic: - men tut skos paše :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 men tud by the way :) ampak sam petting, ker sm ful na psu in bi se čist prepustila.... pa pod stresom sm :( (prekleta šola) KDAJ BO KONC TEGA CIRKUSA? :AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry: :unsure: lp, pa pridni bodte majku, še dihat se mi ne da, pa svojga lubija bi Tolikšnega trpljenja pa živo bitje zares ne more prenest. 9mm toplo priporočam...pa ne se pod jošk streljat, da ne boš potem samo šepala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 p.s. @Tejka, besedni komentar si mi pa iz ust vzela - v vomitoriumu, sure a ne k mam prou B) ..stavri so resljive na tako zelo simpl nacin B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
noker Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Paše, paše, še pa še paše ... a odvisno s kom (beri:katero), kdaj pa itak ne sme bit problem. Razen v izredno kritičnih situacijah ! Naprimer ... zdajle ! BTW: a tisto o swingerjih .. to so pa sigurno tisti, ki pijejo swing, a ne ? :kva2: Noker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 BTW: a tisto o swingerjih .. to so pa sigurno tisti, ki pijejo swing, a ne ? :kva2: Baje, sem slišala, govori se, ljudje pravijo, da radi spijejo kakšen pir. :kva2: :P p.s. Se čist lahko, da mam pa napačne podatke... :doze: :unsure: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 kdaj mi najbl paše? jebemti jz bi kr skoz če bi bla šansa, paše itak zmerej :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Sploh ne paše!!!!! Jest bi sam mal POČIVAL!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se