Pervy Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 ampak sam petting, ker sm ful na psu in bi se čist prepustila.... PETTING!!!!?!?!?!?!?!?!?!? :kva2: WTF?!?!?!?! :hmm: :blink: :wacko: draga moja ko pa boš dobila forumaša, ki se bo strinjal samo z PET-ingom, ga mirno lahko prilimaš v rubriko domači ljubljenčki. .) :devil: no mogoče bi blo to sprejemljivo če ti dela kaka tvoja kolegica jaz pa samo tu in tam uletim :P B) petting moškemu paše - NIKOLI :zzz: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Ufff, Pervy dej mal mehkobe pokaž, ker vem, da nisi tak hlod kot se delaš. Petting je čist cool zadeva za oba, res pa je da pripelje do... (sej je tko mislna pa nekak ne upa direkt povedat)--če ne, je z nekom nekaj narobe al pa nimata pojma kako se to dela. Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Ufff, Pervy dej mal mehkobe pokaž, ker vem, da nisi tak hlod kot se delaš. Petting je čist cool zadeva za oba, res pa je da pripelje do... eeeee v tem primeru pa se petting imenuje predigra, ki sicer ni ravno popularna stvar ampak, jebi ga, nujno zlo :devil: in sprejemljiva kot taka. ma kaj vem, sem pač razumel tako, kot da bi ona samo malo rajca, rajca pol pa lepo spančkat, ti pa z trdim zraven ostaneš. :angry: :blink: :wacko: PS: na tem mestu se zahvaljujem osebi, ki me je razsvetlila in mi obrazložila pojem predigre, saj sem namreč bil vedno prepričan da je to samo nek izmišljen mit. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 pervy očitno te še ni nobena v roke vzela tko kot treba. A sladoled tut kr pogoltneš? Glede rajcanja in s trdim spat---punca spi naga sredi zime ob odprtem oknu---torej, ne samo, da dolgo ne bi bil trd, čez čas bi dvomil celo o tem al si punčka al fant. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 ... al si punčka al fant. :huh: ...cak, kako ze gre tist, k so nas v soli ucili..."kako najlazje na oko razlocimo puncke od fantkov" :hmm: "Fantki imajo med nogami luleka, puncke pa nimajo nic"! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 ...cak, kako ze gre tist, k so nas v soli ucili..."kako najlazje na oko razlocimo puncke od fantkov" :hmm: "Fantki imajo med nogami luleka, puncke pa nimajo nic"! :naughty: motš se, tut punce ga dobijo, ko si ga zaslužijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 motš se, tut punce ga dobijo, ko si ga zaslužijo KWAAA...a res.....men pa paše tolk cajta dokler mi roke ne odpovejo k me že full bolijo grem pa spat :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Julij 30, 2004 Deli Objavljeno Julij 30, 2004 Men ponavadi takrat, ko moji ne.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 30, 2004 Deli Objavljeno Julij 30, 2004 rano u jutro, al pa če se zbudim sredi noči :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 30, 2004 Deli Objavljeno Julij 30, 2004 ....mmmm...,ko me zagrab :music2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 1, 2004 Deli Objavljeno Avgust 1, 2004 no, a bo že kdo napisal: "najbolj mi paše ravno zdajle, ko tole tipkam... a čutite, kako trese?" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 1, 2004 Deli Objavljeno Avgust 1, 2004 no, a bo že kdo napisal: "najbolj mi paše ravno zdajle, ko tole tipkam... a čutite, kako trese?" :D sej si napisal....čutimo čutimo....pri meni tud trese..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 5:20 a.m. :D :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 Podnev al pa ponoč... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ..vedno in povsod.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ...v hrupu in tišini... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ...v hribih al dolini... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ...poleti al pozimi... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ,,Samo takrat, ko so smreke zelene,, (a ni faj kar tako mal nabijat--poste mislim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ,,Samo takrat, ko so smreke zelene,, ...in kravce rejene in rožce rumene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 Aha, petek, dan za metek, pa se vam je oglasila tedenska biološka budilka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 Dragi Brrrm, če ti začne tiktakati biološka ura zelo na glas, se tut petkov trinajstega razveseliš. :) Pa čeprav je samo dvakrat na leto. :huh: In potem rečeš : " Letos smo pa kar pogosto, bo treba drugo leto bolj vzdržno živet." :blink: :D :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 povsem :topic: : kolega je nekoč dejal, da bo dal za pijačo šele takrat, ko bo prestopni dan.. pa še to, če bo torek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ...in kravce rejene in rožce rumene... in abrn'kov riti očiščene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ufffff.......baš mi se j....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se