Thundercat Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ..vedno in povsod.... :rolleyes: blagor fiftiju :notworthy: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Zakaj pa njemu? :o Sej zase delam. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 zdaj bi pasalo :P ! Hmmm ni nobene, 5....4.....3.....2....1.....0.... OK grem pa na kebab, bo tudi pasal! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 zdaj bi pasalo :P ! Hmmm ni nobene, 5....4.....3.....2....1.....0.... OK grem pa na kebab, bo tudi pasal! :devil: in sva šla skupaj na pivo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 samo na pivo???? to nekako smrdi :P LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Smrdi,smrdi ja,.....pa po novem še Pervy na gay sceni :devil: , :hmm: ....na koncu Symči ugotovi, da ga, po enormni količini laškega, malo ritka peče :xx: :lol1: in že imamo novo epizodo X-files :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 in potem tole objavljeno v temi nasmeh :devil: konc težav z erekcijo in ejakulacijo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 A so mu ga odrezal... :unsure: :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 aha, zdaj je pa brez :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 aha, zdaj je pa brez :? Ne, ga ima, ampak ga nosi s sabo v žepu. :D Marijanko, kako pa kaj tvoj seks, odkar ti ponoči mladina jokca na uho? :devil: :naughty: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Kdaj vam osebno najbolj sede se ljubit? raje vpraš kdaj in kje NE paše :004 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
neva Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 raje vpraš kdaj in kje NE paše :004 :D :D ← Ok SHARKi. Kdaj in kje NE paše? hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 (popravljeno) Ok SHARKi. Kdaj in kje NE paše? hihi ← Me zanima če se boš upala to vprašat k si bova narazen le za širino mize :naughty: Popravljeno Oktober 7, 2004. Popravil SHARKi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 kadar sem potreben mi še kar "najbolj" paše, drugače pa malo manj :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 kadar sem potreben mi še kar "najbolj" paše, drugače pa malo manj :zzz: ← Kaj pa če njej paše, ful, pa ti nisi poteben pol pa ni nč :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Ne, ga ima, ampak ga nosi s sabo v žepu. :D Jap, z njim banke ni menjalnice ropam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Jap, z njim banke ni menjalnice ropam :) ← Ti ROPar, ti ! :OK: :D :notworthy: p.s. A bom morala žlikrofe v kanto za smeti vršt, ka te že tooook cajta ni blo? :fight2: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Kaj pa če njej paše, ful, pa ti nisi poteben pol pa ni nč :? ← vedno me ima možnost prosit za dovoljenje, če me lahko pripravi do tega, da bi mi "najbolj" pasalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 vedno me ima možnost prosit za dovoljenje, če me lahko pripravi do tega, da bi mi "najbolj" pasalo ← In močno se mora MATRAT O:-) :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Smo kar na istem.....sam da pr men.....seveda glede na leta.....mal dle traja :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Men paše vedno kadar se me kera usmil in mi da !!! :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 končno en pošten odgovor..... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Meni recimo ne bi pasalo edino na davčni, ker bi najbrž potem prebil tam celo dopoldne. Tolk mi pa tud tisti prostori niso všeč kljub potencialni skrunitvi le-teh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Jaz pa mam najraje noonerja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Men pa paše, ko lubici paše... ker men itak vedno paše... pol pa je boljše, da mi ne paše... ko njej ne paše... ker pol je pa... Manualka! :P Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Men pa ZDELE TOOOOOOOOOOOOOK paše!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se