klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Hladno.......Zlatorog.....pivo!!!!!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 (popravljeno) Cao! Jst mam pa vprašanje tako za tipice kot za tipe. Kdaj vam osebno najbolj sede se ljubit? Men zgodaj zjutraj,kaj pa vam? :friend2: ← :? nevem kako to mislš , men k še popr pomaga, m kr zmeri sede :OK: :P :wub: Popravljeno November 24, 2004. Popravil semamiz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 :hmm: Al je možn sex na razdaljo? :? :D Je je je , sam mora bit razdalja krajša od organa :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 :naughty: dobr pa je ,da je razdalja čim večja :OK: :OK: :D :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilrag Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 ja najbolj paše ko si potrebn/potrebna.zaj je vseeno če je to vjutro,pr kosilu al pa ob 4 ponoči.ko začutiš idi fukat!!!!!!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 3, 2004 Deli Objavljeno December 3, 2004 Men paše ko sm pjn, pa siguren nisem edin tle :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 men pa paše, med zajčki pa dnevnikom, zjutri pa najbolj še pred umivanjem zob al pa po prihodu na delovno mesto ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Cao! Jst mam pa vprašanje tako za tipice kot za tipe. Kdaj vam osebno najbolj sede se ljubit? Men zgodaj zjutraj,kaj pa vam? :friend2: ← moji punci zjutri... men zvečer... :cry: čak mal... tle pa neki ne štima :fight2: :K :wub: :004 :kva2: :fight2: :P :o :blink: O:-) :wub: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Men paše ko sm pjn, pa siguren nisem edin tle :) ← Paše že, efekta pa ni! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Paše že, efekta pa ni! :cry: ← S tem se pa jaz osebno nebi strinjal. Res pa, da je važna mera, količina alkota, pa še kej.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Ce bi blo po moje: Zjutraj takoj ko se zbudim, pred kosilom, po kosilu, pred vecerjo, po vecerji, pred polnocjo, po polnoci... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 men pa paše, med zajčki pa dnevnikom, zjutri pa najbolj še pred umivanjem zob al pa po prihodu na delovno mesto ;) ← Tooo, po prihodu na delovno mesto, s kako mikavno sodelavko :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 men pa paše, med zajčki Jest bi pa z zajčki. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Jest bi pa z zajčki. :) ← :hmm: a da bi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 :hmm: a da bi? ← Ja, ampak sam z velikonočnimi. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Ja, ampak sam z velikonočnimi. ;) ← so me že sama ušesa :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Ja, ampak sam z velikokurčnimi. ;) ← :OK: :004 :afro1: :wub: O:-) :naughty: :devil: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Ja, ampak sam z velikonočnimi. ;) ← a velikonočni poskočneži z debelimi pirhi in žegnanimi klobasami.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 (popravljeno) so me že sama ušesa :rolleyes: ← Če so te pa sama ušesa, potem pa , žal , ne bo šlo. :grrr :naughty: šifra : preberi si Symove in Špilferderberjeve modifikacije . :D Fantje, ne ga lomt. :afro1: Popravljeno December 17, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 komu paše ??!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Meni. Zdaj. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Meni. Zdaj. :) ← kje si?? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 kje si?? :D :D ← Čak, bom mamo vprašala najprej, če lahko. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Mi je že.....cca 2urce nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Čak, bom mamo vprašala najprej, če lahko. :afro1: ← veliki in nočni (velikonočni) zajec je rekel da gre raje z mamo ! mama pravi da lahko ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se