RAN Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 Ker so zimski meseci, pa je malo več časa tudi za druge stvari kot za motor in ker smatram, da zna biti za koga to zanimivo, objavljam zanimiv link : http://www.iskratel.si/person/rozman/TS.html lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 To je za čiste virtualne cvajštajne Einštajni tega niso razumeli, zato so izumrli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 6, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2001 quote: To je za čiste virtualne cvajštajne Einštajni tega niso razumeli, zato so izumrli Ma veš kaj Brko, ti povem, da imajo mlade in jih je vedno več. Kakšenkrat jim še rata, mi se pa čudimo od kod so se vzeli. Kot je že Brrm rekel, brez njih bi zgolj ob golih dejstvih, nam Dedki Mrazi in Miklavži propadli. Saj pravim, ni za vsakega pa ne za ob vsakem času. Mal moraš bit nabrklan, pa potem še kaj zastopiš. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 quote: Mal moraš bit nabrklan, pa potem še kaj zastopiš. lp RAN Mamica moja...... Jest sem kr ornk nabrklan...pa še zmer nič ne razumem....... Zgleda da še zmer drži tista IN VINO VERITAS......s popravkom na PIVO Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 quote: Zgleda da še zmer drži tista IN VINO VERITAS......s popravkom na PIVO mens sana in campari soda mogoce? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 Jaz nič prav razumem ne spljoh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 hmmmmmm....mens sana in corpore sano = zdrav duh v zdravem telesu........ campari soda pa upam,da ves kaj je..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 quote: hmmmmmm....mens sana in corpore sano = zdrav duh v zdravem telesu........ campari soda pa upam,da ves kaj je..... Ma ne to, to vem, čeprav nisem ravno najboljši v latinščini. Nimam pojma, kaj je tista kvantna bljuzarija na linku... Pravzaprav sem samo začel brati, pa sem komaj nekaj stavkov prebral, kaj šele, da bi jih razumel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 join the club then ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 Joining..... joining.... joining.... JOINED! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 Saj je popolnoma enostavno in jasno. Gre za to, da je sdf dfjk jiof r asfj uio zg q gerz rghud žćč ruio fsdhu fio e iru 7654 bu8ower w3iou weriouf špef f34iou ghu y Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 quote: Saj je popolnoma enostavno in jasno. Gre za to, da je sdf dfjk jiof r asfj uio zg q gerz rghud žćč ruio fsdhu fio e iru 7654 bu8ower w3iou weriouf špef f34iou ghu y Brrrm hmmmm....kakor izgleda,mi faks bolj skodi,kot sem si predstavljal.slovenscine ne razumem vec _spljoh_. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 halloooo???????? to pa je ze prevec, takega jointa da bi to razumel pa ne morem skadit!!!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 Potem pa skadi dva manjša... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se