Kosho Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 (popravljeno) :hmm: Katera pasta je najboljša za poliranje prask in koliko stane? :hmm: Popravljeno Maj 1, 2004. Popravil psihoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 ce mene uprasas ti prask dobena ne bo prekrila!!lahko pa probas pasta 3000 mislim da se ji rece nekaj takega:v avstriji sem jo kupo jas pa je na nasi alfi prekrila par prask samo ko smo avto oprali pa je slo vse dol in praske so se spet vidle!reklo se ji je pa nekaj takega:POLIREN PASTEN 3000! LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 z navadno spoliraj! btk :) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark killer Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Navadna polirna pasta za plasiko ti bo dost prekrila! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Mogoče kdo ve kje bi lahko dobik cel kit za poliranje aluminija, plastike?! (nastavek, paste) npr. da bi spoliru deklc. V mislih imam tak nastavek kot je na sliki. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=1065&hl= Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 idi v trgovino ko majo vse za dom in obrtnike (merkur itd...) sory za reklamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Jaz sem v Zrkovcih kupil takšen kolut, ki ga izdelujejo iz starih vojaških oblek, zgleda takole: Rezultat poliranja pa je tukaj: http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 aha to sm mislu. kok si pa dal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Ta je prišo 1000SIT, drugače pa lahko vzameš še večje velikosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se