Dark killer Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Zanima me kako bi najbolj predelal svoj scooter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Kater skuter pa? Gilero Runner? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 najboljsega kita ni. so le dobri in slabi. vsak ima nekaj dobrih in nekaj slabih lastnosti. za zacetek ti predlagam, da se bolj osredotocis - kaj zelis: vzdrzljivost, moc, navor, nizko ceno, nizko porabo,...??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 (popravljeno) HALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tema GILERA RUNNER je 2 temi pod to temo!!! BEMO STE LENI!!!!! FAZANI :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Popravljeno Maj 1, 2004. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Sicer pa je bilo o kitih in izpuhih napisano že dovolj. Uporabi iskalnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 :BUA: :BUA: FAZANI :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Zanima me kako bi najbolj predelal svoj scooter? K meni ga pripelji B) :) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 K meni ga pripelji B) :) :lol1: optimist :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 (popravljeno) optimist :lol1: Zato pa te od goloba aerox brez zobnikov spizdi ker ga je optimist mel v delu :lol1: :lol1: :lol1: :topic: :topic: :topic: Popravljeno Maj 1, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Zato pa te od goloba aerox brez zobnikov spizdi ker ga je optimist mel v delu :lol1: :lol1: :lol1: :topic: :topic: :topic: lol, kaj govoriš na pamet neke? :angry: ko bo me res prehitel te govori B) :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 ko bo me res prehitel te govori B) :P :D Se te bo :lol1: :lol1: :lol1: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Se te bo :lol1: :lol1: :lol1: :topic: optimist :devil: B) :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 (popravljeno) :lol1: Popravljeno Maj 2, 2004. Popravil GP ditech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 LOL :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 :angry: :angry: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 k je glih že tema tlele o kitih 70ccm pa nekje pišete o brusenju oz poliranju kanalov oz neki tazga? a mi lahko razloži kaj to pomen in kaj vse poznamo (poliranje, peskanje...itd)?? kake so prednosti, rizike? je možno da bo potem stvar delovala slabš, al bo zihr bulj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Najprej das kanale pobrusit da dobis nekaj konjev, seveda pri 50ccm bol malo, ko pa ma kit okoli 20 KM potem se sele splaca polirat da dobis kaksnega konja zravn!Prej pa poliranje odpade oz. je skoraj brezpomena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 kanale pobrusit kanale za izpuh, rajt? kje je point to brusti, kaj ni to ka0 najbolj nastavljeno tak kot je? aja, učinek isti pri ditechih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Ditech pusti pri miru tak ko je bo najbols delal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 kaj pa ma kdo izkušnje z D.R. evo kiti? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 kaj pa ma kdo izkušnje z D.R. evo kiti? :? Mislim da ga je cime nekoc imel.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 jaja, sem mel jaz.. kaj te zanima o njih ? je enak (enaka firma izdeluje, vse enako) kot navaden gus od TP, samo da je cenejši... se ga pa dobi v italiji za okoli 75€ (gilera runer -> in vsi kompatibilni .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 p.s.: pa naj te ne zavede uni EVO na koncu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se